Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1!!!

מחזק

תנו לאלוהים לשפוט אותם לא לבני אדם. אין רשות לאף אדם לקחת חיים מאדם אחר- רק לאלוהים יש את הזכות הזאת- אלוהים ברא ואלוהים יקח. ואלוהים גם יעניש.

לא משנה מה אלו יהודים- יהודים אלו הדת והעם שלנו ורק לאלוהים מותר לשפוט.

מי אתם שתחליטו אם מגיע לאדם לחיות או למות, עם כל הכבוד?!

גם ביהדות יש (בין היתר) עבירות שדינן מוות בידי שמים ועבירות שדינן מוות בידי אדם, כלומר גם עפ"י הדת יש מקרים שבהם הוצאה להורג בידי אדם מותרת (שלא לומר, נדרשת).

עוד דבר: לשיטתך, אם רק לאלוהים מותר להחליט אם אדם יחיה או ימות, אסור גם להציל חיים של אדם ע"י תרופות וכו'. אם אלוהים ירצה שהוא יחיה, הכל יהיה בסדר גם בלי עזרה, ואם אלוהים ירצה שימות התרופות לא יעזרו.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם ביהדות יש (בין היתר) עבירות שדינן מוות בידי שמים ועבירות שדינן מוות בידי אדם, כלומר גם עפ"י הדת יש מקרים שבהם הוצאה להורג בידי אדם מותרת (שלא לומר, נדרשת).

עוד דבר: לשיטתך, אם רק לאלוהים מותר להחליט אם אדם יחיה או ימות, אסור גם להציל חיים של אדם ע"י תרופות וכו'. אם אלוהים ירצה שהוא יחיה, הכל יהיה בסדר גם בלי עזרה, ואם אלוהים ירצה שימות התרופות לא יעזרו.

תרופות הינן מצילות חיים - "כל המציל נפש יהודי -הרי הציל עולם ומלואו"

תרופה היא דרך שממנה אנו נשמרים בריאים. אם השם ירצה הוא יקח את נפש האדם (ותאמין לי שלא משנה איפה למה ואם האדם היה אדם הכי בריא בעולם ללא שום מחלה ). אדם צריך לעשות כל המאמצים כדי להשאר בחיים (בין אם בתפילות, או בטיפוליים רפואיים). לקיחת חיים של אדם- זאת אך ורק צריכה להיות החלטה של שמו יתברך.

ערב טוב לכולם

יש חלום חדש...

פורסם
אם אלוהים ירצה שהוא יחיה, הכל יהיה בסדר גם בלי עזרה, ואם אלוהים ירצה שימות התרופות לא יעזרו.

זה בדיוק מה שהתכוונתי, אך אדם צריך לעזור לעצמו כדי שאלוהים יעזור לו

יש חלום חדש...

פורסם
לדעתי זה מוגזם לחלוטין.

אין סיבה לתת עונש מוות למי שלא רצח אדם במישרין ובמזיד.

ויוסי, אין צורך לשלוף את מילות הקסם "גזענות" וההשוואה לשואה בכל פעם. השימוש הציני שלך במילים האלו מוזיל אותן.

אז תגיד לי מה בדיוק אני אמור להגיד?

יש כאן אדם המצהיר שהוא מאמין בעונש מוות לאנשים שהם לא מהקבוצה האתנית/דתית שלו, ושהעובדה שמי שיהרוג אותם הוא לא מאותה קבוצה נראה בעיניו ליותר חמור.

אם זו לא גזענות, אני לא יודע מה כן.

בנוסף, אותו אדם אומר "מזכיר נשכחות", כשהוא מתכוון לכך שבעבר נעשו מעשים של גזענות כלי הקבוצה שלו, כאשר למעשה הוא בעצמו גזען.

הוא למעשה זה שהוציא את קלף השואה או הקיפוח על בסיס דת ומוצא אתני.

אז בטח, כשעושים לו הוא מתלונן אבל אם אותם אנשים היו מוסלמים סוחרי סמים הוא היה דורש שיהרגו אותם.

אם אנשים יפסיקו להיות גזענים, אנחנו אולי לא נצטרך להוציא את הקלף של הגזענות כל הזמן.

זה שיש לך בסיס דתי להיות גזען, לא עושה אותך פחות גזען.

כשאתה מוכר סמים, שאתה יודע שיכולים לפגוע ולהרוג אנשים, זה דיי במישרין ובמזיד, לא? כמו הרעלה...

אז אם מוסלמי או נוצרי ירצחו מישהו אז מתאים להם עונש מוות, אבל אם יהודי עשה את זה, אז זה פחות חמור?

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות!

אנחנו דוגלים בעונש מוות (על מעשה חמור) לכולם! באופן שווה!

אחים בתחת שלי. יש לי אחות אחת, וחוץ ממנה, אני לא מוכן שאף אחד יצהיר שאני אחיו.

אם אחותי תסחור בסמים, תהיה בטוח שאני לא אעמוד נגדה. יש רק בעיה אחת: אחותי לעולם לא סחרה או תסחור בסמים, כך שממילא אני לא אצטרך לעמוד בסיטואציה המביכה הזאת.

אם העובדות נכונות, אני מאחל להם בלב שלם שינקנקו אותם כמו שצריך. כן, גם אם זה כולל עונש מוות.

ככל שזה נוגע לסמים, יש לי זירו טולרנס.

אתה חתיכת גזען. זה שחתכו לחרא הזה חתיכה מהמה-שמו, עושה אותו פחות חלאה?

אחים יהודים בתחת שלי. אוי ואבוי לאותה "דת" שמצמיחה טיפוסים כמוך, שחושבים כי השתייכות דתית פוטרת מישהו מלהיות בן-אדם.

העולם יהיה מקום יפה בהרבה בלי שני אלה.

ההודעות שכאן למעלה מראות שאני לא לבד במחשבות שלי ושאני מעביר מסר שמוסכם על הרבה אנשים שחושבים בצורה נאורה וחסרת דעות לא ראציונאליות.

+1!!!

תנו לאלוהים לשפוט אותם לא לבני אדם. אין רשות לאף אדם לקחת חיים מאדם אחר- רק לאלוהים יש את הזכות הזאת- אלוהים ברא ואלוהים יקח. ואלוהים גם יעניש.

לא משנה מה אלו יהודים- יהודים אלו הדת והעם שלנו ורק לאלוהים מותר לשפוט.

מי אתם שתחליטו אם מגיע לאדם לחיות או למות, עם כל הכבוד?!

ההודעות שמעל החלק הזה מראות את האבסורד של הדת.

פורסם

אני אומר דבר פשוט,אם היה להם את האומץ והתעוזה לסחור בכמות כזו של סמים

במדינה שממש,אבל ממש לא סובלנית לסמים-שישאו בתוצאות.

Rikshanoam-R

פורסם

עונש מוות לסוחרי סמים זה מוגזם בלי קשר, אבל זה תאילנד והעבריינים היו צריכים לחשוב על זה קודם.

מושיקו, מה קשורה העובדה שהם יהודים? אחים שלי לא אחים שלי שירקבו בכלא. ויודע מה גם אם אח שלי (הביולוגי) היה סוחר בסמים, שיירקב בכלא.

זה לא שאני נגד הדת או משהו כזה, להיפך.

אבל לא צריך לרחם עליהם בגלל שהם יהודים, צריך להתייחס לכל אחד באופן שווה. וכל מי שאומר אחרת - כן, הוא גזען.

ואם כבר, בתור יהודי, מבייש אותי שאני והם חלק מאותו עם/דת/תרבות/וואטאבר.

פורסם

לכל ה"אחים" מעניין אם האחים האלה שלכם היו נוקפים אצבע למענכם בעת צרה .

אחים עלק .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אלוהים אכן מחליט מי יחיה ומי ימות, אבל מצד שני (וזה משהו שהרבה נוטים לפספס)

הוא גם נתן סמכות לבני האדם ואפילו חופש בחירה. למתעניינים, מומלץ לקרוא את שלושת

הפרקים הראשונים של ספר בראשית, ואם אפשר, לא דרך משקפיים של זרם דתי מסוים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אור, התעלמת לגמרי מהחלק הראשון של מה שכתבתי. איך זה מתיישב עם הדברים שלך?

יוסי, הייתי רוצה לדעת איך הדברים שלי מראים את האבסורד שבדת.

אגב, אני אדם שכן רואה את עצמו כחלק מהדת היהודית ואני מסכים איתך ועם ההודעות שציטטת בחלק הראשון של תגובתך. אין שום קשר בין דת לעניין שנדון פה (פרט לויכוח הצדדי עם אור, אבל זה עניין אחר).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אפילו דרך טלסקופ של זרם דתי מסויים אתה צודק.

כל ההילולה של "הוא יהודי אסור להעניש אותו" לא קשורה לכלום.

ואם זה היה בארץ ושני האנשים האלה היו מקבלים 5 שנים בפנים - כל התגובות היו "מגיע להם מאסר עולם", "מגיע להם עונש מוות".

אני חושב שעונש מוות זה מוגזם, אבל אלה החוקים בתאילנד.

איך אומרים

Don't do the crime if you can't do the time.

עריכה אחרי שראיתי את התגובה של redlabel: לדעתי מה שיוסי מתכוון אליו זה, שבגלל שמושיקו רצה להקל עליהם בגלל שהם יהודים, הוא עשה הבדלה על פי גזע (במקרה הזה דת/עם אבל זה נכנס במושג). מה שנקרא גזענות.

פורסם
עונש מוות לסוחרי סמים זה מוגזם בלי קשר, אבל זה תאילנד והעבריינים היו צריכים לחשוב על זה קודם.

מושיקו, מה קשורה העובדה שהם יהודים? אחים שלי לא אחים שלי שירקבו בכלא. ויודע מה גם אם אח שלי (הביולוגי) היה סוחר בסמים, שיירקב בכלא.

זה לא שאני נגד הדת או משהו כזה, להיפך.

אבל לא צריך לרחם עליהם בגלל שהם יהודים, צריך להתייחס לכל אחד באופן שווה. וכל מי שאומר אחרת - כן, הוא גזען.

ואם כבר, בתור יהודי, מבייש אותי שאני והם חלק מאותו עם/דת/תרבות/וואטאבר.

לכל אחד לא משנה יהודי או לא לא מגיע למות בגלל זה - על כל אחד אני ירחם, אבל עצם העובדה שאלו יהודים פי כמה וכמה גורמת לי לצער ורצון שיקבלו עונש אחר.

אלוהים אכן מחליט מי יחיה ומי ימות, אבל מצד שני (וזה משהו שהרבה נוטים לפספס)

הוא גם נתן סמכות לבני האדם ואפילו חופש בחירה. למתעניינים, מומלץ לקרוא את שלושת

הפרקים הראשונים של ספר בראשית, ואם אפשר, לא דרך משקפיים של זרם דתי מסוים.

חופש בחירה וסמכות לא בעניינים של חיים ומוות.

אני אומר דבר פשוט,אם היה להם את האומץ והתעוזה לסחור בכמות כזו של סמים

במדינה שממש,אבל ממש לא סובלנית לסמים-שישאו בתוצאות.

לדעתך- למה שלא יהרגו את כל מי שסוחר בסמים בתאילנד? הרי זה העונש על כך שם...

עריכה לאחר קריאה של שני התגובות לפניי:

1)בשום נושא של חיים ומוות אין סמכות ובחירה לאדם להרוג אדם.

2)וכן אני גאה בכך בהיותי יהודי- לא גזען אני אוהב את כל היהודים בעולם יותר מאשר את כל שאר העדות. אם אתם רוצים לקרוא לכך גזען- שיהיה. כל אחד ומחשבתו. אני מחובר לדת שלי ולעם שלי והם קודם כל ובראשונה אצלי בראש בעדיפות לכל דבר מכל העמים האחרים שקיימים בעולם.

אני סיימתי עם הדיון פה... שיהיה לילה טוב לכולם

ובבקשה לכל חברי הפורום- אל תריבו סתם על דברים כאלה.. סתם יגרום לכעס סתמי

יש חלום חדש...

פורסם

ואוו כמה נאורות

אני מרחם על מי שהכותרת לא עשתה לו צביטה בלב.

איזו שמחה על חייו של אדם שמתקרבים אל סיומם.

זה לא יתקן את העולם , זה לא פותר שום דבר , זה עונש פרמטיבי - נקודה.

GOT סחוג?

פורסם
תלייה בידי גוי! תזכרו בשנת 39 עד 47, החל בשלמה בן יוסף וכלה במאיר נקר.

אתה לגמרי ירדת מהפסים? אתה משווה לי עשרת הרוגי מלכות עם 2 סוחרי סמים בזויים? אוי לבושה של משפחות הרוגי מלכות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואוו כמה נאורות

אני מרחם על מי שהכותרת לא עשתה לו צביטה בלב.

איזו שמחה על חייו של אדם שמתקרבים אל סיומם.

זה לא יתקן את העולם , זה לא פותר שום דבר , זה עונש פרמטיבי - נקודה.

+ מיליון לזה

מבחינתי שיחיו ויסבלו סבל מתמיד כל חייהם בעבודת פרך.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
לכל אחד לא משנה יהודי או לא לא מגיע למות בגלל זה - על כל אחד אני ירחם, אבל עצם העובדה שאלו יהודים פי כמה וכמה גורמת לי לצער ורצון שיקבלו עונש אחר.

חופש בחירה וסמכות לא בעניינים של חיים ומוות.

לדעתך- למה שלא יהרגו את כל מי שסוחר בסמים בתאילנד? הרי זה העונש על כך שם...

עריכה לאחר קריאה של שני התגובות לפניי:

1)בשום נושא של חיים ומוות אין סמכות ובחירה לאדם להרוג אדם.

2)וכן אני גאה בכך בהיותי יהודי- לא גזען אני אוהב את כל היהודים בעולם יותר מאשר את כל שאר העדות. אם אתם רוצים לקרוא לכך גזען- שיהיה. כל אחד ומחשבתו. אני מחובר לדת שלי ולעם שלי והם קודם כל ובראשונה אצלי בראש בעדיפות לכל דבר מכל העמים האחרים שקיימים בעולם.

אני סיימתי עם הדיון פה... שיהיה לילה טוב לכולם

ובבקשה לכל חברי הפורום- אל תריבו סתם על דברים כאלה.. סתם יגרום לכעס סתמי

לא כעסים ולא כלום האמת - דיון.

גם אני גאה בהיותי יהודי ומרגיש קשר מיוחד וחיבור ואפילו חיבה ליהודים אחרים רק בגלל הקשר דתי/גזעי שלנו אבל פאקינג סוחרי סמים בתאילנד.

זה עונש פרימיטיבי, לא צודק וכו' אבל זה החוק שם.

וכן, לאדם יש סמכות להרוג, ויש מקרים שבהם אפשר ואפילו צריך להרוג אדם אחר. כמו עבירות מיתה בידי צדק ומשפט, מקרה של סכנת חיים של אדם אחר וכו'.

אגב, מעשיהו זה מלון 5 כוכבים לעומת הדברים שיש בתאילנד.

• תוכן חדש...