Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם תוכלו לדרג את רשימת הרכבים הבאה ?

התקציב שלי הוא 50K-57K.

מחפש רכב אוטומטי, 1600, משנת 97 והלאה.

חשוב 1.שיהיה אמין 2.מחיר ביטוח לא גבוה מדי 3.נח לנהיגה 4."נאה למראה"..

הרי הרשימה:

אסטרה אופל

סיוויק LS הונדה

קורולה XLI טויוטה

לאנטיס F מאזדה

איביזה STELLA סיאט

קסרה SX סיטרואן

גולף CL פולקסווגן

בורה פולקסווגן

תודה.

פורסם
שלום.

האם תוכלו לדרג את רשימת הרכבים הבאה ?

התקציב שלי הוא 50K-57K.

מחפש רכב אוטומטי, 1600, משנת 97 והלאה.

חשוב 1.שיהיה אמין 2.מחיר ביטוח לא גבוה מדי 3.נח לנהיגה 4."נאה למראה"..

הרי הרשימה:

אסטרה אופל

סיוויק LS הונדה

קורולה XLI טויוטה

לאנטיס F מאזדה

איביזה STELLA סיאט

קסרה SX סיטרואן

גולף CL פולקסווגן

בורה פולקסווגן

תודה.

לפי דעתי האישית:

הרכב הכי חדש ומתקדם הוא הקסארה, רכב נוח מאוד, מאובזר, מושב אחורי דיי צפוף, אמינות סבירה מינוס. הבורה גם טובה יחסית לשנתון אבל אני לא אוהב את הרכב הזה ופךוצווגן בכלל.

הרכבים הכי טוב לפי דעתי הם הקורולה (רק אם מדובר בשנת 97) וההונדה, הם הכי אמינות, מנועים מצויינים, עיצוב יפה לטעמי, שמירת ערך מצויינת. לא תהיה לך בעיה למצוא קורולה מזוג זקנים שנסעו כל יום למכולת וחזרה (יש לנו במשפחה קורולה שנת 93 עם בקושי 50K ק"מ שאחרי 11 שנה על הכביש התקלה הראשונה הגיעה לאחרונה וזה מד דלק ששווק חיים או יותר נכון המצוף החזיר את נשמתו לבורא, חוץ מזה היא לא עשתה שום בעיה), ההונדה קצת יותר קשה למצוא שמורה למרות שוק מוצף (בד"כ צעירים שתופסים מהשם עונדה משפרים אותה, כן כן, גם בדגם 4 דלתות אוטומט).

הלאנטיס F נראת הכי טוב (לפי דעתי ממש לא), מנוע טוב, אמינות טובה אבל הבעיה שרוב החבר'ה שהחזיקו אותה חשבו שיש להם רכב ספורט (כנראה בגלל המראה) ואין שום קשר בין המזדה הזו לספורט (או ספורטיביות) ...

מניסיון אני יודע שהביטוח של הקורולה לא יקר, אבל בשביל לקבל תמונה יותר בהירה עדיף שתפנה לאחד מחברות הביטוח ותבקש מהם הצעות לגבי כל המכוניות הנ"ל ואז תוכל להיות בטוח ...

המכונית הנוחה ביותר פה לפי דעתי היא הקסארה, הבעיה של היפניות זה שהם יותר מדיי נמוכות (ואני לא אומר שהג'יפים שמייצרים היום זה יותר טוב) וזה דיי פוגע בנוחות (לא נוחות נסיעה אלא נוחות ישיבה).

בקטע של נאה למראה זה עניין של טעם אישי, לפי דעתי הקסארה נחמדה והטויוטה משנת 97 היא הטויוטה הכי יפה שיצאה עד היום, הכל תלוי בטעם שלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ידוע לך/ם אולי איפה אפשר למצוא תמונה של הקורולה ?

אגב, התכוונתי לקורולה בעלת 5 דלתות "האטצ'בק" - 1600 - אוטומט.

פורסם

היי.

אני יודע שזו יכולה להיות תפנית רצינית אבל -

מה דעתכם על ניסן אלמרה ?

יש האטצ'בק כזו - נכון ?

תודה

פורסם
היי.

אני יודע שזו יכולה להיות תפנית רצינית אבל -

מה דעתכם על ניסן אלמרה ?

יש האטצ'בק כזו - נכון ?

תודה

אלמרה האצ'בק נדירה מ-א-ו-ד, אני אישית ראיתי כאלו רק חדשות, וגם אותן בקושי. תריץ חיפוש על המילה אלמרה בפורום דובר עליה לא מעט. לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=24797&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E0%EC%EE%F8%E4

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=28496#28496

גיא

• תוכן חדש...