Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

האשכול הזה מחולק לשתיים:

1) הזכוכית של האייפון נשרטה לי (שריטות קטנות ולא עמוקות), האם יש דרך למלא את השריטות? (יש לציין כי הזכוכית היא של מסך מגע כך שצריכים להיות זהירים).

2)יש לי שעון מסוג nixon rotolog (מצ"ב תמונה) שהזמנתי מחו"ל. לאחרונה שמתי לב שיש שריטות קטנות על הפלדה (אני מניח שזה פלדת אל-חלד אבל אני לא מומחה למתכות)

אחרי חיפוש קצר מצאתי באיביי איזה מכירה של חומר המתיימר לעשות את הפוליש הזה (לינק), האם מישהו מכיר חומר דומה שניתן למצוא בארץ?

תודה רבה ולילה טוב.

נאור

.nixon-rotolog-bamboo_b.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מקפיץ בתקווה שמישהו יראה וידע :( :( :(

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תיאורטית:

כל חומר ייעודי לפוליש יוכל לעזור בהעלמת שריטות, בתנאי שהחומר הוא לפוליש עדין.

אם יש לך מסיר שריטות GS-27, נסה אותו. יותר גרוע הוא לא יעשה.

+אני מעיד שהוא עוזר לשריטות קטנות, במיוחד כאלה הנובעות משילוב בין ידית דלת הרכב וטבעת.

על מתכת לא צבועה, אני לא יודע.

**דיברתי רק על המתכת, לא על הזכוכית!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

א. השעון שלך ממש נראה כמו משקל

ב. לאייפון עדיף לקנות מגן מסך מסיליקון או מן פלסטיק/ ניילון כזה שנדבק למסך - הכי זול , עדיף שלא להתעסק עם מילוי שריטות

• תוכן חדש...