Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי עם עוד מישהו, שעמד מאחורה ומקדימה גם, והוא אמר שאין שום שינוי.

הסתכלתי היטב בפנסים, וב 2 פנסים המלבניים ראיתי שיש חלק בתוכם שהוא לבן ואיננו דולק,

היכול להיות שיש לי איזה חוט מנותק? אחרת למה שישימו פנס שרק חצי ממנו עובד

כמו בתמונה של הקורסיקה האדומה, שימו לב שקצת פחות מחצי הפנס למטה הוא לבן לבן, כאילו פנס ערפל

אבל אצלי הוא לא דולק משום מה, או שזה לא אמור לדלוק או שיש לי חוט או משהו לא מחובר, הגיוני?

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

בצע בדיקה כאשר אורות הרכב דולקים

בד"כ - אורות החניה או הדרך צריכות להיות דולקות

רק אז מפעילים את מתג פנסי הערפל אחוריים או קדמיים ומקבלים אור בהם .

כאשר מכבים את האורות ברכב , אורות הערפל יכבו גם ( גם אם המתג פועל )

החשמל לאורות הערפל מחובר לאורות הרכב ע"י ממסר .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הפנס ההוא לא נראה לי כפנס ערפל. אתה יכול להוציא אותו, ולבדוק האם יש שם אפשרות "לשתול" בית נורה ונורה, או שאולי קיים שם משהו, ואם לא קיים, הרי שלהפוך אותו לפנס ערפל, נראה כלא לעניין, גם אם ניתן לשתול נורת הלוגן, יתכן והיא תמיס את כל שמסביבה.

שבת- שלום דני.

אולי זה נשמע חאפר, מפני ששחכתי להגיד שיש להתקין על ה(+) בית פיוז להגנה?

שאלה : אם את אותה עבודה , בדיוק ,היה עושה הבחור אצל חשמלאי מוסמך אז זה היה בסדר ותיקני?

הרבה התקנים שאני התקנתי אצלי ברכב,כולל רדיו בחיבור ישיר כמתואר פה ,עבדו שנים ,ללא כל תקלה,נהפוך הוא,רכבים חדשים עלו באש כתוצאה מקצר בצמת חוטים "תיקנית" :lol:.

אין בתגובתי זו כל יעוץ או הכוונה , כל הנאמר כאן זה ניסיוני האישי בלבד.

לא, חשמלאי איכותי לא יתקין כך. מה שיש לעשות הוא, לחבר למתח אחרי סוויץ' , כך שעת כיבוי המנוע , הפנסים יכבו, גם אם המתג נשאר ב ON .

זאת ועוד, יש לחבר דרך ממסר, כפי שציינו כבר לפני.

לא רק זאת, גם, יש לוודא שפנסי הערפל, יפעלו רק במצב אור חניה, ואור מעבר, לא באור דרך (לא באור גבוה).

בנוסף לכל המתואר, יש לודא התקנה של נורית בקורת , לוודא שהנהג לא שוכח שאור הערפל מופעל.

ואם על חיבורים עסקינן, הרי שיש כמו שציינת, לחבר נתיך, ואת כל החוטים בחיבורים, להלחים.

לבסוף, יש לוודא פיזור אור וכיוון ראוי.

ואם, את אותה העבודה שאתה ציינת, היה עושה חשמלאי, הרי שכל קשר בינו לבין ההגדרה "חשמלאי" הינה מקרית, ולא תואמת את המצופה, הנדרש, והחובה שעליו לפעול על פי.

מקווה שזה ברור דיו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...