Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

אני לא מזהה את האלטרנטור המותקן ברכב שלך ולפי דעתי גם חבריי פורום אחרים יתקשו לזהות מהצילום שצירפת את האלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

חששתי שלא יצליחו לזהות את האלטרנטור בגלל זווית צילום לא טובה .

היש חבר פורום מאיזור המרכז אשר יוכל לצלם את האלטרנטור יותר טוב ע"מ להעלות תמונות לשירשור , אשמח להגיע אליו .

או שהוא יוכל לזהות את האלטרנטור כשהוא יראה אותו מורכב על הרכב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היי,

עלייך לפרק את האלטרנטור מהרכב ולצלמו בכדי שמישהו יוכל להגיד לך בוודאות את הפרטים של האלטרנטור ברכבך.

פורסם

אין לי את הידע לפרק את האלטרנטור בעצמי ולא רציתי לשלם סתם כסף לבעל מקצוע ע"מ לפרק אותו מהרכב .

קראתי המלצות בגוגל על משפץ אלטרנטורים וסטרטרים בשם "סטרטר השרון" בכניסה לטייבה מאחורי תחנת דלק של "גל" .

אכן נסעתי לשם הוא ראה את האלטרנטור ברכב - הרכב שלי שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק - אך מותקן שם אלטרנטור של

לגבי פחמים הוא יחליף את הפחמים משלו , לגבי מייסבים הוא נתן לי מספר של מייסבים והוא " 62026002"

סוזוקי סוויפט - אמרתי לבעל המקום בשברצוני לקנות את החלקים ע"מ לשפץ את האלטרנטור - והוא יעשה את מלאכת הפירוק מהרכב , שיפוץ האלטרנטור בחלקים שלי(אני יקנה מיישר מתח -דווידות , מייצב מתח , מייסבים ) .

הוא הסכים , ביקשתי ממנו לצלם אלטרנטור זהה והוא נתן לי לצלם את האלטרנטור זהה לחלוטין לשלי .

בנוסף ביקשתי ממנו לצלם את מייצב המתח + מיישר זרם( דווידות) .

הנה מס' תמונות : אני מחפש חנות ב - EBAY אשר מוכרת את החלקים הללו של חברת דנסו או בוש .

IMG_6890 (Large).JPG

IMG_6891 (Large).JPG

IMG_6892 (Large).JPG

IMG_6893 (Large).JPG

IMG_6894 (Large).JPG

IMG_6895 (Large).JPG

IMG_6896 (Large).JPG

IMG_6897 (Large).JPG

פורסם

חבל על המאמץ שלך להשיג ח"ח מקוריים לאלטרנטור הזה. יעלה לך הרבה יותר מאשר שיפוץ סטנדרטי מקומי.

שיפוצי אלטרנטורים לרוב מצליחים וזאת למרות החלקים הסיניים כביכול, אתה מקבל גם אחריות של שנה אה מה הקושי שלך?

פורסם

כבר עשיתי כך הם לא מוכנים למכור חלפים לאלטרנטור בכלל .

רק זקוק להדרכה \ הכוונה היכן לקנות את החלפים דרך האינטרנט .

אני יקנה את החלפים מארה"ב .

פורסם

הרבה חברי פורום מרימים גבה , מדוע אני מתעקש לקנות חלפים מקוריים לאלטרנטור של ( שרייד שנת 93 ) , אני מאמין שחלק

מקורי מחזיק הרבה יותר זמן מעמד .

ודבר שני עלות החלפים מארה"ב נמוכה ( מייסב אני אקנה בארץ , מיישר מתח , מייצב מתח בחו"ל ) .

פורסם

נסה לזהות את החלקים בעזרת הקטלוג בקישור המצורף (בצד ימין למטה תוריד את הקובץ).

http://www.aess.com/

זו לא דרך נכונה לחפש חלקים לפי תמונה ותיאור אבל אולי העקשנות שלך בסוף תהייה משתלמת.

באתר רשום שניתן לרכוש גם קטלוג מצולם.

• תוכן חדש...