Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ לפני קניית 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין שני דגמים של 406 ואני מדגיש שניהם עם גיר ידני בלבד..אני שונא אוטמט

הראשונה 406 מודל 98 מנוע 1.8 מנוע בנזין (נסעתי עליה והיא מרשימה לטובה עם כ 200000 ק"מ מטופלת)

השניה עם מנוע 1.9 טורבו דיזל ...(אפגוש אותה בסופ"ש ועם מחיר הסולר שיורד, העסקה נראית טובה)

נא התייחסותכם למנועים, אמינות, צריכת דלק, עלויות תחזוקה וכו'..

יש לציין שאני סטודנט ונכון להיום אני נוסע על 106 XSI

תודה מראש

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש. בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט של 1.8 ו-2.0 בנזין.

ראוי לצין ש-406 MK I, יש לה רק 2 כוכבי בטיחות בNCAP.

השאלה, האם לך בתור סטודנט כדאי להשקיע ברכב משפחתי, הרי מדובר באקסטרה צריכת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תעשה לעצמך טובה , ואל תקנה דיזל במיוחד אחרי הXSI השקטה והמהנה.

חוץ מזה אני עובד בתחנת דלק מתדלק , המחיר של הסולר 7 ש"ח לליטר , לעומת 95 שהוא 5 וחצי ש"ח לליטר. אבל זאת לא הבעיה.

דיזל תקנה רק אם אתה מחפש אוטו מסחרי או רכב עבודה , אתה לא צריך את הכאב ראש הזה.

ממליץ לך ללכת על הבנזין ועוד ידנית פשוט תחטוף רק אם זה האוטו שאתה מחפש כמובן.

פורסם

השילוב של דיזל עם הרבה שעות עבודה לא שילוב מומלץ אם אתה אוהב את החשבון בנק שלך. הבנזין סוחב יפה ודי זול לאחזקה אני בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על הבנזין.

פורסם
שלום לכולם

אני מתלבט בין שני דגמים של 406 ואני מדגיש שניהם עם גיר ידני בלבד..אני שונא אוטמט

הראשונה 406 מודל 98 מנוע 1.8 מנוע בנזין (נסעתי עליה והיא מרשימה לטובה עם כ 200000 ק"מ מטופלת)

השניה עם מנוע 1.9 טורבו דיזל ...(אפגוש אותה בסופ"ש ועם מחיר הסולר שיורד, העסקה נראית טובה)

נא התייחסותכם למנועים, אמינות, צריכת דלק, עלויות תחזוקה וכו'..

יש לציין שאני סטודנט ונכון להיום אני נוסע על 106 XSI

תודה מראש

אתה מחפש לעצמך צרות.

לא זה ולא זה, חפש משהו אחר (עדיף קטן יותר, אלא אם מקדם הפוזה הוא חשוב ואז תכין כיסים עמוקים ומסגרת אשראי בריאה בחשבון הבנק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דיזל יקנה כל מי שאוהב לחסוך כסף.

אני קונה ביו דיזל במחיר של 5.6 ש"ח. סולר רגיל אני יכול להשיג גם ב5.27 וזה לא נחשב יקר מאיפה שאני בא...

העובדה הפשוטה היא שאת הדיזל הוא יוכל לקנות במחיר שחיטה וגם לחסוך בדלק - שהרי נוסעים הרבה יותר ק"מ על הדיזל.

הדבר היחיד שצריך לבדוק ברכבים כ"כ ישנים זה את מצב התחזוקה, זה הכל.

לכל הקשקשנים עם "דיזל זה לרכב מסחרי" - דברו מניסיון, לא משמועות בתחנת הדלק.

פורסם

קצת סדר,

ראשית על ה 406 אתה יכול לקרוא רבות אם תבצע חיפוש בהיסטוריה.

לא מכיר את גרסת הדיזל, ולכן לא אתייחס לדיזל.

ה406 קיבלה מנועים חדשים בשנת 2000, ולכן אם מדובר בשנתון 98 מדובר על מנוע מיושן יותר וצריכת הדלקת שלו שונה (לרעה) מהרכב שיוסי נהג עליו בשנת 2002.

המנוע המומלץ ביותר לרכב זה הינו ה 2.0, וצריכת הדלק שלו אפילו טובה יותר משל ה 1.8, שלי משנת 2002 עם הגיר האוטומט בנסיעה ממוצעת עושה 1/10, מניח שגיר ידני לא יהיה יותר גרוע.

סך הכל רכב מעולה יחסית לתמורה, ובנוסף גם מהנה לנהיגה, הרגישות העיקרית ברכבים האלו היא הגירים האוטומטיים לך אין את הבעיה הזו, ולכן כמו בכל פיזו סיטרואן שים דגש על נוזל הקירור.

• תוכן חדש...