Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדשה כאן, והתרשמתי לטובה ממקצועיות הפורום. אז כל הכבוד לכם - ותענוג לקרוא את התשובות שנכתבות כאן.

אני מחפשת משפחתית אוטומטית עד 20k בעיקר עבור נסיעות לא ארוכות בעיר + ילדים.

חשוב לי: רכב שלא יראה הרבה מוסך, ושעלות אחזקתו תהיה כמה שיותר נמוכה. וכמובן בטיחותית.

אני רואה את האפשרויות הבאות - אשמח לשמוע מחברי הפורום יתרונות וחסרונות.

מיצובישי סופר לנסר 1997 (קראתי בפורום שהחיסרון בסופר לנסר הוא הגיר שמתחמם מהר ונהרס)

יונדאי אקסנט 1999 (היתרון הוא שהשנה טובה יחסית לאחרות, החסרון - שהיא קצת צפופה)

מאזדה 323 1995

טויוטה קורולה 1994

הונדה סיויק 1993

סובארו אימפרזה 1994

או אולי מישהו ממליץ על משהו אחר?

* האם זה נכון שבנתוני התקציב שלי כדאי ללכת על מכונית יפנית?

תודה.

פורסם

הכדאי ביותר הוא, למצוא אקזמפלר טוב ככל שניתן , מטופל בצורה מסודרת במוסך איכותי, עם הסטורית טיפולים מוכחת, וקלומטרז (מוכח, שניתן לאמת לאורך השנים אחורנית, לפי טיפולים שהרכב עבר) נמוך.

את האקזמפלר הזה, ככל שתמצאי, יש לקחת למישהו שיבדוק את הרכב, בדיקה יסודית ואיכותית, עם התוצאות,ללכת למוסך איכותי לקבלת הערכה מדוייקות, והצעת מחיר לתיקונים.

זכרי, המצב בשוק המשומשות רע, מצב הקונים טוב יותר בזמן זה, ואולם, רכב שמור ולא יקר, יש שיחטף. שווה לא להתעקש על מחיר עם מוצאים אקזמפלר מצויין.

אז, צריך קצת מזל.

לא הייתי הולך על סופר לנסר, על האחרים, לפי הרכב ספציפית, במיוחד על קורולה, או סובארו, אבל שוב, הסדר שרשמתי, הוא החשוב.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על ההכוונה,

האם הגיוני להעדיף, לדוגמה, טויוטה קורולה 93 על סופר לנסר 97?

או שתמיד עדיף לקחת את השנה המתקדמת יותר?

פורסם

מה שצריך לכוון אותך זה מצבו של הרכב ולא שנת הייצור שלו.

אם ניקח דוגמא קיצונית, אז טיוטה 93 עם 120K קילומטרים שטופלה במוסכים מורשים כמו שעון עדיפה כנראה על לאנסר 97 עם 250K קילומטרים וקבלות שמקושקשות על נייר מזכרים.

בתקציב שלך אפשר למצוא לא מעט מאזדה לאנטיס משנות המודל 96-97. האמינות הבסיסית של הרכב טובה מאוד, הנוחות קצת פחות. לגבי בטיחות - עד כמה שאני יודע הדגם לא נבחן במבחני ריסוק רשמיים, אבל ממה שהצלחתי לגגל הוא בינוני לחלוטין בתחום הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...