Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ממשיך לי המזל הרע באוטו אבל אין ברירה צריך לסדר..

בכל מקרה הלך לי הטורבו מי שיודע מדובר על K03 SPORT בכל מקרה חדש עולה בסביבות ה6-8 אלף יד שניה אפשר להשיג בסביבות ה3500-4000 כולל עבודה..

חשבתי אם זאת הזדמנות שאפשר לנצל ולשפר קצת את הרכב עם טורבו גדול יותר ואם זה כדאי ואם אני עושה את זה מה צריך להחליף/להוסיף וכמה בערך תצא השקעה כזאת.

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

ידידי,אני בדיוק סיימתי להחליף לטורבו גדול לרכב כמו שלך,תאמין לי,אתה לא רוצה להכנס לזה!

האוטו הזה סיוט,צפוף ברמות שלא יאמנו,אבל בכל זאת,אתה צריך,טורבו,סעפת פליטה,צינורות שמן ומים לטורבו החדש,צינור יניקה חדש,דאון פייפ,אינטרקולר חזית,מזרקים,משאבה,סעפת של איביזה(עם מצערת שמאלית).......

עלות משוערת של כ-30 אלף שקל.

אם תרצה טורבו משומש במצב טוב,בפרטי.

טורבו.jpg

תא מנוע.jpg

פורסם

אז מה שאתה אומר שעדיף לחפש טורבו מקורי ולסיים עניין?

וראיתי באי ביי שאפשר להזמין ועשיתי חישוב כולל מכס זה יוצא בסביבות ה2500 שקל

יש לי קצת נסיון עם אי ביי אבל לא בחלקים כמו טורבו וכדומה..

שווה להזמין חלקים כאלה זה אמין?

• ספונסר פורום
פורסם

לא הורכב פורק חיצוני,בתמונה הנ"ל זה לפני שבניתי צינור RECYCLE בחזרה לצינור הכניסה לטורבו.

אורן

פורסם

ובכל זאת אין חלופה לK0S? ואני לא מדבר על טורבו מפלצתי אלא משהו בולטאון שמתאים 1ל1 בלי שנויים ראדיקלים אבל עם אפשרות לטפס לכוון ה300 כ"ס ובלי לוותר על כניסה מוקדמת כמו שיש ל03S.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לא אין לך אפשרות!

כל שאר הטורבויים K04-023 ומעלה יצריכו הרבה שינויים, תנסה לחפש בפירוק K03S ותסגור פינה אל תכנס להרפתקאות:idea:

פורסם

יש מי שהתנסה במעבר לK04? מה תחום הנצילות שלו, אשמח לראות מפות שלו ולכאורה נראה כדאי ביחס עלות תועלת.

"Dona Rosa"

פורסם
יש מי שהתנסה במעבר לK04? מה תחום הנצילות שלו, אשמח לראות מפות שלו ולכאורה נראה כדאי ביחס עלות תועלת.

הוא טיפה יותר חזק מK03S,תישלח איימיל לסדנא שמוכרת אותו בקשר למפות גדישה.

אבל ככול הנראה היו דיי זהים לK03S והK03 הרגיל.

פורסם

אורי אתה יודע שהטורבו הנ"ל מורכב על אודי rs6 ומוציא שם 450כ"ס.

אומנם במנוע 4.2L .

ובאודי quattro 1.8T אתה מקבל 225כ"ס אם K04,לעומת 180כ"ס בלאון שלך אם K03{לפני התוספות כמובן}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לדעתי הRS6 היא טווין טורבו ככה שזה לא רלוונטי.

לשם הבהרת הדברים- אני מתעלק על השרשור

"Dona Rosa"

פורסם

הופתעתי מכמות התגובות פה רק עכשיו נכנסתי.

אוקיי אז ככה צלצלתי לקובי אתמול 3 פעמים הוא לא ענה לי ואז בדקתי את האופציה באי ביי הזמנתי אחד ת'אמת אבל עדיין אפשר לעשות ביטול הזמנה אחרי שיחה עם החנות.

בכל מקרה אני רואה שאתם מדברים פה על K04 האם באמת אפשר להכניס אותו בלי לעשות שינויים והאם אפשר להכניס טורבו גדול יותר בלי לשנות שומדבר ולגרד עוד קצת סוסים כי אני חושב כבר ללכת לכיוון של להכניס משהו גדול יותר להוסיף כמה דברים לרכב ולהגיע משהו לכמו גג 300 כ"ס .

כמובן שאני לא רוצה לקרוע את הכיס חשבתי משהו לכיוון ה15 אלף אולי לגרד עד ה17 18

החזרתי מההודעה הזאת מס' נקודות למחסן לפני שעמוס השרת יקלוט שבזבזת לו .

תשתדלו בבקשה לא לבזבז לנו סתם , אחרת עמוס סתם מוציא את העצבים על רזמל .

תודה , יאשה .

פורסם

אני הייתי הולך על K03S משומש וסוגר עניין.

בכל מקרה, אשמח אם תרחיב למה הלך הטורבו ? כמה החזיק ? היה צ'יפ ? איזה ?

ליאור (לאון-4)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...