Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לבשר לך, אבל במקרה של פציעה או חו"ח X, התחתונים שלך לא יישארו נקיות כיוון שאתה מאבד את השליטה על הסוגרים.

אז, אני ממליץ לך לרוקן היטב את המעיים לפני הרכיבה.

ככה אולי תשכנע את החובשת הכוסית (שהיא בד"כ ילדה מחוצ'קנת בת 16 עם גשר בשיניים, אבל מה שעושה לך את זה...)

פורסם

כשנפלתי בפעם האחרונה לא ממש היה אכפת לי מהחובשת אלא מהפראמדיק המז*** שרושם לי חשבונית כשאני רואה את כל הקרסול שלי מסובב!!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
אדלרון

זה אני :)

תגובתי בכחול

האהבה האמיתית שלי נתונה לרכבי האספנות ,כמו הטרנטה שבתמונה שבבעלותי .

עולם הדו"ג הוא עולם חדש עבורי, נסעתי מאות ק"מ מאחורי הרוכב, בימים אלה הוא נראה ככלי הכי פרקטי בשבילי.

נתנאל , אתה עזבת את הדו"ג?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כן.

אני לא אשקר לך, זה חסר לי בטירוף!

האנדרנלין שזורם בגוף כשאתה מתפרע איתו יכול להטריף!

אבל..

אחרי נפילה ממש ממש קשה שהייתה לי עם האופנוע שבה נכנסתי ברכב שחנה בחנייה כפולה מאחורה ומחצתי את הרגל בין האופנוע לרכב ועפתי עם האופנוע באוויר ובסוף הוא נחת עליי, חשבתי שאני גמור ואני הולך להסתובב עם פלטינות ברגל.

אחרי עשר דקות של שכיבה על הכביש מתפתל מכאבים קמתי והלכתי רגיל. נס.

החלטתי שאני חייב למכור ושדו"ג אצלי לפחות, זאת רולטה רוסית וויתרתי עליו.

כמה שזה כיף ומהנה ומזרים אנרנלין בגוף, זה לא שווה את זה.

יש אנשים שנועדו לרכב על אופנועים ויש אנשים שלא, לי אין את השיקול דעת שצריך על כלים כאלה וויתרתי על זה לפני שהיה מאוחר מידי.

דמיין מצב בו אתה נפלת ואתה מגיע לבית חולים צורח לשמיים מכאבים וההורים שלך עומדים ליד המיטה שלך עם דמעות בעיניים ולא יכולים לעשות כלום בשבילך חוץ מלבקש עוד משככי כאבים.

דמיין שאתה יוצא מבית החולים וצריך לשכב בבית חודשיים במיטה עם הרגל על שלוש כריות כדי שהיא לא תתנפח ותכאב לך בזמן שחברים שלך במסיבה או בים או סתם בחוץ.

לרכב עם אופנוע אפשר כל החיים אבל נפילה אחת גרועה תעשה את זה רכיבה ממש קצרה.

ד"א

יצא לי להכיר את הקצין שנהרג בתאונת אופנוע לפני כחודש בתאונת דרכים, יפתח פרקר זכרונו לברכה.

הוא היה נהג ממש טוב והעלה סרטים שלו ביוטיוב.

תחשוב על זה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
צר לי לבשר לך, אבל במקרה של פציעה או חו"ח X, התחתונים שלך לא יישארו נקיות כיוון שאתה מאבד את השליטה על הסוגרים.

אז, אני ממליץ לך לרוקן היטב את המעיים לפני הרכיבה.

ככה אולי תשכנע את החובשת הכוסית (שהיא בד"כ ילדה מחוצ'קנת בת 16 עם גשר בשיניים, אבל מה שעושה לך את זה...)

קצת הומור שחור עוד לא הרג אף אחד (בעצם ... אולי ... טוב נו תשכח מזה)

רשימת הפציעות שלי לא קצרה כששתיים מהן בסכנת מוות מיידית ( מסוג הפציעות שאתה מעדיף ללכת לברזלי מאשר קפלן כי לא תספיק להגיע לקפלן ...).

האמת שאף פעם לא השתנתי וחירבנתי ...

אבל בהחלט לא ממש מעניין אותך אם היא כוסית, בת 16 עם קונסטרוקציה בשיניים או גריאטרית ,העיקר שתתן לך משהו נגד הכאבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשסיפרתי לאמא שלי שאני הולך להוציא רשיון לאופנוע, היא מן הסתם לא קיבלה את זה יפה, והתנגדה.

ואז ההורים התחילו להציב לי אולטימטומים. כאשר זה קרה, צץ לו אופנוע אחד. ועוד אחד. ועוד אחד.

כאשר היו כבר שלושה, הגיע הרשיון, ואז הם כבר לא יכלו להגיד כלום.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נשמע לי כמו אוקסימורון. אמא עבריה לעולם לא תרגע, בטח ובטח לא כשבנה עושה רישיון לקטנוע.

ובכל זאת, איזה מין סטיסטיקה תעזור לה להשלים עם העובדה?

Survival Rate of motorcyclists?

הטיעונים יכולים להיות:

- חיסכון בכסף

- חיסכון בזמן

- תאווה לחיות חיים מלאים ועשירים בחוויות.

פורסם

כשהייתי בתיכון, זכור לי שאחי התקשר מאי-שם וסיפר שעבר תאונה עם הוספה שלו בירידות לים המלח (תקר במהירות 70). התוצאה - שבר את הזרוע (2 שברים) ואת עצם הבריח. אשתו שישבה מאחוריו נחבלה יבש. רכב שנסע מאחוריו והיה עד לאירוע, פינה אותם לסורוקה.

כעבור זמן כשאני למדתי על דו"ג, בבית לא התיחסו לזה כלל. לכאורה עוד דבר על סדר היום.

כשהוצאתי רישיון לא קניתי דו"ג בעיקר כי המורה לנהיגה הפחיד אותי, עם משפט שמהדהד עד היום בראשי.

אח"כ חבר השאיר לי את האופנוע שלו (כבר לא זוכר דגם) אבל אני זוכר שזה היה קרוס.

בבית קיבלו בשיוויון נפש שאני נוסע באופנוע. כמובן שתמיד נאמרו משפטי האזהרה הרגילים: תשמור על עצמך, תזהר וכד'.

כעבור קצת יותר מחצי שנה החבר לקח חזרה את הדו"ג שלו. בשלב מאוחר יותר רכשתי לעצמי דו"ג.

תמיד הסתכלתי על דו"ג כעל אמצעי תחבורה ולא כעל כלי לשיחרור ועירור אדרנלין, לפיכך כמובן לא לקחתי על עצמי סיכונים מיותרים, שגם כך אורבים לנו מצד כל הסובבים.

תודות לשאר משתמשי הדרך, כל יציאה לכביש עם דו"ג, היא מעין הישרדות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נשמע לי כמו אוקסימורון. אמא עבריה לעולם לא תרגע, בטח ובטח לא כשבנה עושה רישיון לקטנוע.

ובכל זאת, איזה מין סטיסטיקה תעזור לה להשלים עם העובדה?

Survival Rate of motorcyclists?

הטיעונים יכולים להיות:

- חיסכון בכסף

- חיסכון בזמן

- תאווה לחיות חיים מלאים ועשירים בחוויות.

אמת בדבריך.

היום היא תיקנה את עצמה ... היא אמרה שלא מפריע לה שאני עושה רשיון על דו"ג, היא מפחדת ממה שהולך בכבישים שלי.

כעבור זמן כשאני למדתי על דו"ג, בבית לא התיחסו לזה כלל. לכאורה עוד דבר על סדר היום.

כשהוצאתי רישיון לא קניתי דו"ג בעיקר כי המורה לנהיגה הפחיד אותי, עם משפט שמהדהד עד היום בראשי.

.

איזה משפט הוא אמר לך ... אם אתה מוכן לשתף.

גם אני מתייחס לקטנוע כדרך להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
איזה משפט הוא אמר לך ... אם אתה מוכן לשתף.

כשאתה עושה תאונה עם רכב - הולכת דלת,

כשאתה עושה תאונה עם אופנוע - הולכת רגל.

(הזכרתי את זה בשירשורים אחרים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...