Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מבקש את עזרת חכמי הפורום.

כבר חדשיים שאני חווה את הבעיה הבאה ברכב שלי שברולט קאווליר שנת 2000 שעבד בצורה נורמלית עד עכשיו עם 105 אלף ק"מ.

מדי פעם, בערך פעם ביומיים המנוע כבה בצורה פתאומית . זה תמיד קורה בטורים נמוכים כשהרכב עומד או כשהרכב במהירות נמוכה, נגיד בהאטה לקראת עצירה או פניה. בכל מקרה כשדושת הגז לא לחוצה.

אין קשר אם המנוע חם או לא כי זה יכול לקרות גם בערב או אחרי חצי שעה של נסיעה והמנוע כובה בפתאומיות ללא רמז מוקדם כלומר אין לפני זה השתעלות של המנוע או משהו כזה.

אני בעצמי יש לי רקע הנדסי אבל אני לא מתיימר להבין את המערכת ובטח לא לתקן אותה בעצמי ולכן לקחתי אם המכונית למוסך umi שם המכונית תמיד היתה מטופלת.

והם לא הצליחו לתקן או להסביר את הבעיה. חייברו את המנוע למחשב במוסך ולא גילו כלום ועל הדרך כבר גרמו לי להחילף מציתים וכבלי הצתה וגם לבצע טיפול תקופתי.

אבל הבעיה בשלה - עדיין קורת באותו קצב של פעם ביומיים כהשרכב עומד או בהאטה לקראת עצירה ולאישתי זה כבר מפריעה מבחינה בטיחותית.

מה שרציתי לשאול את המבינים:

א. מה יכולה להיות הבעיה שהמוסך המרכזי עדיין לא גילה? - כדי שאני אפנה את צומת הלב שלהם אליה.

ב. מה כדי לי לעשות - ללכת למוסך אחר? האם יש טעם ללכת למוסך שהוא לא "מוסך מרכזי" ללא המחשב של umi?

בתודה מראש.

פורסם

יש גם מוסכים פרטיים שאינם מורשי UMI ויש להם מחשב/סורק אבחון תקלות למכוניתך וגם ידע ורצון לאתר ולפתור בעיות כפי שתארת.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים שכזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ערב רב

במקרה הזה צריך סבלנות ואמון

היו לי כמה כאלה בימי ב UMI

אני לא מתכוון להכנס למי דיאגנוזיסט טוב ומי לא.

פה צריך גם קצת מעוף וחשיבה לא מקובעת

הרכב צריך להגיע למוסך טוב ולאפשר לדיאגנוזיסט לנסוע עם הרכב עד לאימות התקלה

יכול לקחת גם יותר מיום

יש מצב שבנסיעה מחובר למכשיר אבחון ובתקוה שתקרה התקלה יהיה ניתן לאתר את הגורם

מאידך יכול להיות שנתק חשמלי פתאומי גורם לכיבוי או בעיה במצערת או מנוע צעדים

או נעילת ממיר של הגיר נשארת תפוסה ואפשר למצוא עוד כמה סיבות

בדקה זה לא יפתר ואם כן זה רק יד המקרה

אם אין אמון ואתה לא סומך על המוסך חבל על הזמן שלך ושלו

שא ברכה

נ.ב.

אני מספר סיפור קטן מלפני 4 שנים על קואליר 2.4 שנת 2001

שבועיים הסתובבנו סביבו

מידי פעם בעליה מכרמיאל לכוון חורשים נכבה באמצע הנסיעה ולא מניע

נורות ביקורת מורכבות על מע הדלק רכב נסע שבוע ואז נתקע

נורות ביקורת דולקות מע חשמל תקינה משאבת דלק עובדת ואין אספקת דלק

כשפרקנו הסתבר שמשאבת הדלק מידי פעם הסתובבה על ריק

המשאבה הוחלפה ובא לציון גואל

במקרה כזה צריך שתוף פעולה מהלקוח ואם אין אז חבל"ז

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שברולט קווליר 2400 קבריולט - אני סוחב את הבעיה הזו כמה חודשים - הרכב היה גם מתחמם לפעמים ונכבה - החליטו לזרוק ממנו את הטרמוסטט -:xמוסך גאוטה בפתח תקווה - לא להתקרב אליהם - הוא אפילו לא סיפר לי ולא שאל על הוצאת הטרמוסטט בטיפול - רק לאחר שחקרתי אותו על הטמפרטורה של המנוע!!! (הבנתי כאן מהפורום שזה רעיון הכי טיפשי שיש )- מאז הרכב עושה 7 קילומטר לליטר בממוצע!!! במקום 10 ק"מ. שורף מלא דלק . והכי גרוע שהבעיה לא טופלה ועדיין הרכב נכבה למרות שהמנוע פחות מ 80 מעלות . רק במצב של עמידה ברמזור יותר מכמה דקות.!!!

ועוד רמז - פתאום משאבת הדלק מתחילה לעשות רעש קצת בתדר עולה - כמו אזעקה - ואז הרכב מפרפר ונכבה.

מישהו יכול להפנות למוסך שיודע לטפל בבעיה מהסוג הזה- רכב נכבה בזמן עמידה ללא התחממות ?איזור המרכז - תל אביב /רמת גן/פתח תקווה...??:?

שלום לכולם, אני מבקש את עזרת חכמי הפורום.

כבר חדשיים שאני חווה את הבעיה הבאה ברכב שלי שברולט קאווליר שנת 2000 שעבד בצורה נורמלית עד עכשיו עם 105 אלף ק"מ.

מדי פעם, בערך פעם ביומיים המנוע כבה בצורה פתאומית . זה תמיד קורה בטורים נמוכים כשהרכב עומד או כשהרכב במהירות נמוכה, נגיד בהאטה לקראת עצירה או פניה. בכל מקרה כשדושת הגז לא לחוצה.

אין קשר אם המנוע חם או לא כי זה יכול לקרות גם בערב או אחרי חצי שעה של נסיעה והמנוע כובה בפתאומיות ללא רמז מוקדם כלומר אין לפני זה השתעלות של המנוע או משהו כזה.

אני בעצמי יש לי רקע הנדסי אבל אני לא מתיימר להבין את המערכת ובטח לא לתקן אותה בעצמי ולכן לקחתי אם המכונית למוסך umi שם המכונית תמיד היתה מטופלת.

והם לא הצליחו לתקן או להסביר את הבעיה. חייברו את המנוע למחשב במוסך ולא גילו כלום ועל הדרך כבר גרמו לי להחילף מציתים וכבלי הצתה וגם לבצע טיפול תקופתי.

אבל הבעיה בשלה - עדיין קורת באותו קצב של פעם ביומיים כהשרכב עומד או בהאטה לקראת עצירה ולאישתי זה כבר מפריעה מבחינה בטיחותית.

מה שרציתי לשאול את המבינים:

א. מה יכולה להיות הבעיה שהמוסך המרכזי עדיין לא גילה? - כדי שאני אפנה את צומת הלב שלהם אליה.

ב. מה כדי לי לעשות - ללכת למוסך אחר? האם יש טעם ללכת למוסך שהוא לא "מוסך מרכזי" ללא המחשב של umi?

בתודה מראש.

• תוכן חדש...