Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פשוט נמאס לי מהמצחיה המקרקשת והסדוקה שלי(גם שבורה).

פירקתי את כול הקונסולה של המצחיה+האמצעית בין המושבים הקדמיים(איפה שנכנס המערכת והמזגן).

קניתי שתי דבקי אפוקסי, פריימר, צבע שחור ונייר זכוכית עדין מאוד(לא זוכר את המספר המדיוק אשמח לבדוק למתעניינים).

התחלתי בהדבקת הרסיסים שנקראים דשבורד איך שאני מתחיל להדביק משהוא אחד חלק אחר נשבר, הגעתי למצב שחצי מהמצחיה מכוסה באפוקסי(לפחות עכשיו אני יודע שזה חזק).

אחרי זה התחלתי לשייף טוב טוב עד שהגתע למצב שהכול ישר(היו שאריות של אפוקסי).

העברתי סמרטוט לח ואחריו נייר מטבח כזה.

לאחר שסיימתי את כול זה התחלתי עם צביעת הפריימר שכבה אחת נתתי לה חצי שעה להתייבש.

ואז התחלתי עם הצבע השחור 3 שכבות על כול חלק בשביעה אחידה ממרחק דיי רב בערך 30-40 ס"מ למניעת נזילות.

כרגע הכול בייבוש ואני כבר יוצא להרכבה.

ברגע שאסיים הכול אני יעלה תמונות של כול הפרוייקט(ויש המון תמונות).

אשמח לקבל שאלות תגובות

טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עדכון:

התמונות וההרכבה יתעכבו קצת.

כול הדש בורד נפל מאיפה שהוא עמד לייבוש ונשבר שוב!(כמובן איך לא זה דשבורד של 205)

צריך להדביק מחדש ולתת עוד איזה שתי שכבות צבע

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

הדרך היחידה להתמודד עם זה - הזמנה של צמחיה כזו מEBAY בגרמניה. לוקח זמן למצוא ועוד יותר זמן למצוא אחד שמוכן לשלוח לארץ - אבל זה שווה את הכסף. שם החלקים לא רואים שמש פשוט, והם חזקים ומחזיקים די הרבה זמן.

לא בטוח שזה יוצא הרבה יותר יקר מלשפץ לחלוטין את החלקים הקיימים.

פורסם

הבעיה היא שאני לא מתמצא באתר הזה ואני קצת פמחד להוציא כסף על דבר שאני לא מכיר ולא מתמצא בו.

וחוץ מזה אני אוהב לעשות דברים לבד.

אני יודע שזה לא יצא כמו שצריך להיות ב-100% אבל שיפור זה בטוח

עכשיו אשמח לקבל גם מחמאות ועם יש גם הצעות לשיפור אחרי שהעלתי את התמונות

פורסם

עשיה עצמית, בדר"כ מביאה סיפוק רב, גם אם התוצאות לא מושלמות.

זהו גם שכר לימוד לפרוייקטים הבאים, שמן הסתם כבר יהיו טובים יותר.

בסה"כ נראה יופי, ובטח הרבה יותר טוב מהמצב הקודם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדכון קטנטן

הדבקתי את החלק שנשבר בנפילה עשיתי עוד שכבת צבע מחכה שעה שזה יתייבש ואז אני ירכיב

פורסם

כל הכבוד לך. היות וכבר יצא לי לסבול מהמצחייה של ה205 (וגם משאר חלקי הדש-בורד), אני בהחלט מבין מה הניע אותך לפרק את הכל ולהדביק את הכל כמו שצריך.

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל יש סיכוי גדול שבפעם הבאה שתפרק חלק מהדש-בורד הכל יתפרק מחדש.

בנוסף, לקריילון יש תרסיסי צבע שמגיעים מוכנים עם צבע יסוד וחוסכים את הצורך בצביעת שכבה של פריימר. בפעם הבאה תוכל לחסוך לך קצת זמן וכסף.

ועיצה נוספת לשיפור - את פס הפלסטיק שנמצא סביב כפתורי ההפעלה במרכז הקונסלה (הכוונה לכפתורים של אורות המצוקה, מפשיר אדים ואורות ערפל) כדאי לפרק ולצבוע בצבע הרכב. לדעתי זה מוסיף המון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על הפרגון צביקה.

כבר הרכבתי הכול ומהקושי של ההרכבה ניראה לי אתה צודק פעם הבא זאת תיהיה הפעם האחרונה.

יש לי יותר דבק על הדשבורד ממה שדשבורד.

ההרכבה היתה קצת מסובכת עקב כול השברים ווהדבקות אז היה צריך להתגמש.

הכול יושב במקום פלוס מינוס לא ניראה מאה אחוז אבל יותר טוב ממה שהיה לפני

מחר אני יעלה תמונות של הכול מורכב.

עוד שאלות יתקבלו בברכב וכמובן גם מחמאות ועצות לפעם הבאה

• תוכן חדש...