Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר שלי התעייף ובוקר אחד התנעתי את הרכב ובוקשי התסותבב הסטרטר, כל המחוגים בלוח שעונים עשו סיבוב וחזרו למקום, המצבר הוחלף , אבל מאז המקרה המחוג של המיכל דלק עולה עד הסוף ונשאר שם ללא שום קשר למצב הדלק במיכל.

מקווה שהסברתי את עצמי בסדר,

תודה לעונים.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

היי, זה קרה גם אצלי אבל עם המחוג של המהירות

נסה לנתק את המצבר לחצי שעה ולהחזיר, ואז לפתוח סוויץ ולחכות 15 שניות במצב ON

אם זה לא פתר את הבעיה, עליך לפרק לוח שעונים ולנענע קצת את הלוח שעונים, זה יסתדר. כך עשיית בפעם השניה

פורסם

היה לי דובר דומה, אבל ברנו קנגו.

אחרי שהמצבר התרוקן והוחלף, מחוג הדלק היה עולה למקום אקראי בסקאלה ונתקע שם. ניתוק המצבר היה עוזר ליומיים - שלושה, אבל לאחר מספר ניתוקים כל השעונים הפסיקו לעבוד וייתי צריך להחליף את הלוח כולו.

למרות שמדובר ברכב אחר, יש סיכוי שלוחות שעונים מיוצרים על ידי אותה חברה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי אני מקפיץ שירשור קצת ישן ,אבל נתקלתי בבעיה דומה בסיטרואן קסארה DT שנת 2000 שקניתי עכשיו,המד סיבובי מנוע לא עובד,המוכר אמר שזה קרה מזמן לאחר שהוא החליף מצבר,יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בזה?האם ניתוק של המצבר כמו שהציעו כאן הוא פתרון גם למקרה הזה ?או מתכון לתקלות אחרות...

תודה מראש על התשובות

מחפש סיטרואן c3 HDI (דיזל ) שמורה

• תוכן חדש...