Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר שאני מחפשת פולו ראיתי פולו יד 1 שרשומה על בית ספר לנהיגה האוטו עבר 365000 טופל רק במוסך מורשה , הבחור רוצה 6000 מתחת למחירון , טוען שהאוטו לא שימש ללימוד נהיגה אלא רק נרשם על שם בית הספר של אביו בכדי לקבל את ההנחה , האם כדאי לי לקנות את הרכב בכלל ?

מאחר שאני מחפשת רכב דיזל חסכוני ,

פורסם

איך את יכולה להיות בטוחה שהרכב לא שימש ללימוד נהיגה? מוכרים מספרים מלא דברים, אבל קשר שלהם למציאות לא תמיד קיים.

דוגמא: "האוטו יד שבעית, אבל זה כמו יד ראשונה כי ידיים במשפחה".

אם הרכב אכן לא שימש ללימוד נהיגה, יש לשקלל מחיר גם לפי קילומטרז'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם האוטו טופל במוסך מורשה ומצבו טוב כדאי לקנות לא צריכה להפריעה לך העובדה שהיה

בבית ספר לנהיגה ומבחינת חיסכון בדלק 1:20 ואמינות לא תמצאי הרבה מכוניות כאלה

החיסרון העיקרי של הפולו הוא הרעש ולפעמים ויברציות בתא הנהג

פורסם
איך רכב שהיה של מורה נהיגה לא אמור להפריע?

מדובר בעשרות נהגים ללא מושג ירוק בנהיגה שעברו על הרכב.

אם זה לא אמור להפריע אז מה כן?

את המכונית האלו גם מאות נהגים לא יצליחו להרוס במיוחד לא תלמידי נהיגה שנוסעים כחוק

ולא עוברים את המהירות המותרת וכל עוד האוטו במצב טוב מה זה צריך

להפריע לך מי נהג עליו חשוב מה מצבו הנוכחי

פורסם
365 אלף קילומטר ולא שימש לבי"ס לנהיגה? נשמע מחשיד בעיניי.

למה? רק רכב ללימוד נהיגה יכול לעבור קילומטרז' כזה? אגב, לא קשה לזהות רכב ששימש להוראת נהיגה.

אם המחיר והרכב נראים לך קחי את הרכב לבדיקה. אם יש לך חששות אז אל תדאגי, יש מספיק פולו למכירה (גם כאלה שעברו פחות).

פורסם
את המכונית האלו גם מאות נהגים לא יצליחו להרוס במיוחד לא תלמידי נהיגה שנוסעים כחוק

ולא עוברים את המהירות המותרת וכל עוד האוטו במצב טוב מה זה צריך

להפריע לך מי נהג עליו חשוב מה מצבו הנוכחי

שום דבר ממה שאמרת פה ובתגובה הקודמת לא קשור לחיים על כדו"א או על המאדים.

מעל 350000 ק"מ, לא רק שמחשיד שהרכב לא היה בשימוש ב"ס לנהיגה אלא רק היה רשום עליו, אלא זהו ק"מ שמנועי דיזל ותיקים מתחילים לאבד מאמינותם (מנועים מוצלחים, דיזל מן הסתם, מגיעים ל400000+ ק"מ, אבל זאתי נקודה בה המנוע כבר ממש בסיום חייו.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מצב שוק הדיזל בכי רע, תוסיפי על זה רכב שהיה רשום כרכב בי"ס לנהיגה (ולא משנה אם כן או לא), קילומטראז' גבוה (365,000 זה הרבה, גם לדיזל) - גם אם האוטו בובה (סביר להניח שלא, אבל גם אם כן) - כל שקל שתשלמי מעל חצי מהמחירון הוא מיותר.

פורסם
נהיגה מעל המהירות המותרת הורסת את הרכב?

מעניין לדעת אבל תודה שלימדת אותי משהו חדש.

אין צורך לצטט את ההודעה מעליך.

אז בוא תגיד מה במעשיו של תלמיד נהיגה הורס את הרכב?

to finish first first you have to finish

פורסם
אז בוא תגיד מה במעשיו של תלמיד נהיגה הורס את הרכב?

תזמון לא נכון בין קלאץ'-גיר, טעויות שונות (בלם וגז ביחד למתחילים לימוד [מתוך אינסטינקט רגל שמאל משתתפת בפעולת הברקס], אלימות כלפי ידית הגיר), משיכת גיר מעבר למה שצריך (יש מורים חלמאים שלא שמים לב שהתלמיד עבר מזמן את הקו האדום, לבן שלי היה מקרה כזה).

ועוד.

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...