Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדוח הגיע מה אני אמור לקבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע דוחי הזמנה לבית משפט,הדוח שקיבלתי על עבירה שביצעתי וכתבתי כאן בערך לפני חודש וחצי.

למרות שלא נתנו לי לחתום על העבירה שביצעתי בזמן שעצרו אותי .

בדוח כתוב : נהגת ברכב הנ'ל וביצעת עקיפה מסוכנת,תוך חציית קו הפרדה רצוף,שלא היה בסמוך לו בצידו הימיני קו קטעים.

נקודות : 10

כתוב בדוח " בהתאם לצילום שנעשה על ידי מצלמה אוטמטית / מד מהירות.

השאלות שלי הם : איזה עונש אני צפוי לקבל ? ולמה כתוב בדוח בהתאם לצילום למרות שאני חושב שלא היה אפשר לצלם את זה כי זה לא היה במעבר בין רמזורים ? היתכן שהמשטרה צילמה אותי עוקף?

תודה רבה:-P

פורסם

עד כמה שידוע אאל"ט בדוח כזה השוטר כותב ומציין מפורשות במה התבטא הסיכון.

עקיפה מסוכנת יכולה לגרור שלילת רישיון.

אתה נהג חדש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עד כמה שידוע אאל"ט בדוח כזה השוטר כותב ומציין מפורשות במה התבטא הסיכון.

עקיפה מסוכנת יכולה לגרור שלילת רישיון.

אתה נהג חדש?

ל'

אפשר הסבר למשפט הראשון?לא הבנתי אותו כל כך?

כתוב לי , במידה ותורשע הינך צפוי לעונש הקבוע בסעיף 62?איזה עונש זה 62?

וכן אני נהג חדש.

פורסם

בדוח כתוב : נהגת ברכב הנ'ל וביצעת עקיפה מסוכנת,תוך חציית קו הפרדה רצוף,שלא היה בסמוך לו בצידו הימיני קו קטעים.

נקודות : 10

כתוב בדוח " בהתאם לצילום שנעשה על ידי מצלמה אוטמטית / מד מהירות.

לא ברור לי - איזו מצלמה אוטומטית? האם קיבלת דו"ח משוטר?

פורסם

תפסיקו להגיב בתשובות שטוטיות,אני שואל שאלה,אנא ענו לי בשאלה שתספק לי מידע ותשובות.

קיבלתי דוח משוטר,והדוח הגיע אלי היום בדואר-הזמנה לבית משפט.

אשמח לתגובות נוספות.

פורסם
איזו מצלמה אוטומטית? האם קיבלת דו"ח משוטר?

שמר,

זה השרשור המקורי שפותח ההודעה משום מה לא חשב שחשוב לצרף אותו.

מה, לא כולם זוכרים במה מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חן חן על התזכורת.

שים לב מה כתבתי לך כבר אז:

היכן סיפור העקיפה על פס לבן בכל הסיפור? לא הוזכר?

אם לא, לדעתי לא תקבל שום דו"ח. אין שום אמצעי מדידה למהירות, ועל אור צהוב לא ירשיעו אותך.

אם היו רוצים להשחיל אותך, היו תוקעים לך דו"ח על נהיגה בקלות דעת, ועל הפס הלבן - שתי עבירות אלה היו מזכות אותך בכרטיסיית אוטובוס להרבה זמן.

בקיצור, אם אתה לא רוצה לבלות זמן רב בתור הולך רגל, קח לך עו"ד. כן, זה יהיה יקר, אבל יחסוך לך שלילה (אם יש לך ספק - ללא עו"ד טוב זה שלילה, ואולי גם איתו, אבל פחות).

פורסם

החברים כאן אינם מדור "הנביאים".

על פניו נשמע חמור מאוד, ולא מן הנמנע שאתה מקבל שלילה. אם אתה רוצה תשובות מקצועיות ברמה גבוהה יותר, יש שתפנה לעורך דין, גם שם, לא בטוח שמה שהוא יאמר, אכן יקרה בשורה התחתונה.

אתה רוצה תשובה ועכשיו. זה לא קורה, גם אם כן, תקבל תשובות לכאן ולשם, אחת תהיה נכונה או קרובה למציאות, אך בכל מקרה , לא תוכל לדעת איזו מהן, עד שיהיה פסק דין לעניין.

מעבר לכך, אותי , מאוד מטריד איך נהג בכלל, וחדש בפרט, מעז , לחצות פס לבן.

אסור לעשות שום עבירה, וברור שמישהו תמיד עושה משהו. אבל, וזה אבל גדול, יש דברים שלא עושים, בינהם, פס לבן (אור אדום, שיכרות ועוד ).

באמת שיש דברים חמורים, וכדאי שתפנים.

מציע שתקח עורך דין מומלץ ומומחה בתחום, שיוציא אותך "בזול" (אם ניתן), ולהבא שלא תעשה עבירות בכלל, כל שכן, חמורות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רשמתי לך כבר ש

החברים כאן אינם מדור "הנביאים"....מציע שתקח עורך דין מומלץ ומומחה בתחום, שיוציא אותך "בזול" (אם ניתן), ...

דני

אתה רוצה בכח תשובה? בין חודש לחצי שנה. יתכנו סטיות. תלוי אם תלך לבד , או עם עו"ד, ובשופט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מתוך סעיף 62 לפקודת התעבורה: ...מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(3) לחוק העונשין... ואם העבירה היא קנס שדן בה בית-המשפט - קנס פי 1.25 מהקנס בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין.

מתוך חוק העונשין סעיף 61(א)(3) - קנס עד 67,300 ש"ח.

מתוך חוק העונשין סעיף 61(א)(1) - קנס עד12,900 ש"ח (פי 1.25 = 16,125ש"ח).

(מאז ההצמדות רק העלו את הסכומים).

ובנוסף - מתוך סעיף 35 לפקודת התעבורה: הורשע אדם בעבירת תעבורה...רשאי בית המשפט... נוסף על כל עונש אחר, לפסול אותו מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה, לצמיתות או לתקופה מסויימת...

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...