Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
4 אלף שקל פחות וזה הכל? אנישם מעדיפים לשלם עוד כ 10K-15K ולקבל רכב חדש דנדש עם ניילונים ולדעת שהוא רק והם הראשונים לנהוג בו. זאת הבעיה, אני אישית הייתי מוסיף עוד כמה אלפים , שבמונחים הכספיים שמדובר ברכבים, זאת עלות אפסית, ומקבל רכב חדש לגמריי.

זה מה שאנחנו עשינו.

בזמנו חיפשנו מאזדה 3 שנת 2008 עם מנוע 2000.

היו לא מעט אפשרויות, אבל רובם היו באיזור ה 120 אלף, שזה 10 אלף פחות מחדש.

אבא שלי העדיף לרכוש אחת חדשה מהחברה בשקט ( לא שיש למישהו בעיה לנהוג ברכב שהוא לא חדש, פשוט בהפרש עדיף כבר לקחת אחת חדשה מהחברה לדעתי ).

פורסם

אתם כולכם מתעלמים מנק' אחת מאוד חשובה,

לפותחת השרשור - מציע לך לוודא מה בדיוק עולה לך הרכב שאת מקבלת מהמעביד !

לדעתי, תגלי שזה עולה לך יותר ממה שיעלה לך להחזיק את הרכב ולהשתמש בו, בטח כשאת הולכת להפסיד כ"כ הרבה במכירה.

אם אכן זה הולך לעלות לך הרבה (אם מדובר בליסינג - די בוודאות וגם אם לא ליסינג - יחושב לך שווי שימוש לצרכי מס) , היכנסי למו"מ מחודש עם המעביד שלך - ויתור על הרכב בתמורה לדלקן או שיטה אחרת להחזרי דלק (כנגד קבלות) בתוספת השתתפות כלשהי בהוצאות אחזקה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
האמת שממודעה כזו הכי הייתי מפחדת.

בדקתי אפשרות למכור את הרכב לטרייד אין בלובינסקי. הם נותנים 12 אחוז פחות מהמחירון.

זו שחיטה בעיניי.

יש לך המלצות מעשיות?

כיצד לפרסם? מה לעשות? מחיר ריאלי מומלץ?

תמכרי, זה הכי גבוה שתקבלי. לפרטי זה ביכלל לא כדאי יש לו חלופות עדיפות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אתם כולכם מתעלמים מנק' אחת מאוד חשובה,

לפותחת השרשור - מציע לך לוודא מה בדיוק עולה לך הרכב שאת מקבלת מהמעביד !

לדעתי, תגלי שזה עולה לך יותר ממה שיעלה לך להחזיק את הרכב ולהשתמש בו, בטח כשאת הולכת להפסיד כ"כ הרבה במכירה.

אם אכן זה הולך לעלות לך הרבה (אם מדובר בליסינג - די בוודאות וגם אם לא ליסינג - יחושב לך שווי שימוש לצרכי מס) , היכנסי למו"מ מחודש עם המעביד שלך - ויתור על הרכב בתמורה לדלקן או שיטה אחרת להחזרי דלק (כנגד קבלות) בתוספת השתתפות כלשהי בהוצאות אחזקה.

פותחת השרשור כתבה שהיא לקחה הלוואה כדי לרכוש את הרכב, ולכן בכל מקרה מבחינה כלכלית כדאי לה לכסות את ההלוואה.

פורסם

כדאי לה כלכלית לסגור את ההלוואה, מכיוון שאת סעיף ההוצאות המימוניות בעסקאת הליסינג אתה לא רואה בצורה מפורשת אלא כחלק מהסכום החודשי שנעלם לך במשכורת?

תעשי לעצמך טובה, קחי דף ועט, עשי רשימת הוצאות שיש לך בגין הרכב היום (כולל החזר ההלוואה) וכן תזרים הוצאות צפוי לגבי הרכב (מזכיר - הרכב חדש , תחת אחריות, כל ההוצאות אמורות להיות הטיפולים התקופתיים).

בשורה התחתונה צריך לזכור שבתום תקופת ההלוואה את נשארת עם רכב בעל שווי שוק מסויים.

מנגד, קחי את הצעת הרכב ממקום העבודה ואת העלות החודשית הצפוייה.

עשי חשבון קר וראי מה כדאי יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...