Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חימום וריח דלק


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.שאלה:

 

מדוע כשאני מפעיל את החימום בראלי יש ריח של דלק?

עברתי על כל הצינורות בתא המנוע והכל נראה תקין.

כשהחימום לא פועל,אין ריח של דלק.

 

מה זה יכול להיות??

תודה לעונים.

פורסם
היי.שאלה:

 

מדוע כשאני מפעיל את החימום בראלי יש ריח של דלק?

עברתי על כל הצינורות בתא המנוע והכל נראה תקין.

כשהחימום לא פועל,אין ריח של דלק.

 

מה זה יכול להיות??

תודה לעונים.

 

וכמו שבדקת ואמרת - כנראה צינור דלק.

תבדוק את צינורות הדלק לאחר נסיעה של כמה דקות טובות.

אצלי היה מקרה זהה בו היה ריח של דלק אך לא היה שום סימני נזילות מהצינורות, באחד הימים לאחר נסיעה של כ15 דקות הרמתי מכסה מנוע ושמתי לב שהצינור שיוצא מן פילטר הדלק אל המנוע "דולף".

 

בנוסף אתה יכול לבדוק את צינורית ה"עודפים" ולוודא תקינותה.

 

בהצלחה.

פורסם

למים יש אולי ריח אבל הריח הוא רחוק מאוד מריח של דלק כמו שאמר Superdror תבדוק את צינורות הדלק ועוד שאלה לי אילך מיתי אתה מריח את הדלק שאויר נכנס מבחוץ או שהאויר מתערבל בתוך הרכב או בשניהם???

×
×
  • תוכן חדש...