Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים הקרובים אני מחליף את הפילטר המקורי בפילטר אוור פתוח, כולל צינור אלומיניום.

ברכב הונדה סיויק 94' סדאן.

לצינור הפלסטיק הנוכחי מתחבר צינור , דק נוסף, שמתחבר למכסה המנוע.

שמתי לב שלרוב כששמים פילטר פתוח מוסיפים נשם על המכסה במקום הצינור.

מה הוא נותן?, והאם עדיף לשים נשם במקום הצינור?.

בישביל לשים נשם פשוט מנתקים את הצינור?,או שצריך לעשות משהו נוסף?.

תודה.

פורסם

הנשם הוא הצינור שמתחבר למכסה השסתומים (ולא למכסה המנוע).

כששמים פילטר ללא חיבור לנשם שמים פילטר במקום הצינור, אבל אדי השמן הם רעילים ומסרטנים- שיקול שלך אם זה שווה בשביל אולי עוד כ"ס אחד.

פורסם

תודה על התשובה, הבעיה היא שהצינור שמוביל ממכסה השסתומים לצינור היניקה לא גמיש אלא עשוי ממתכת.

האם החלפת הצינור בצינור גומי רגיל או צינור סיליקון תתאים גם כן?.

בצינור היניקה ישנו חור לחיבור הצינור.

פורסם

סטס אתה מוזמן להסתכל על הפרוייקט הראשון שלי בסיוויק, התקנתי נשם, ופילטר עם סעפת בערך כמו שאתה רוצה לשים.

תפקידו כעקרון למנוע הצטברות אוויר בראש המנוע, שנובע מתוצאה של בריחת קומפרסיה.

כעקרון עדיף לשים נשם, חבל שאותו אוויר סתם יגיע לך לפרפר, קח בשחבון שאכן אם תשים נשם המנוע יהיה יותר מסריח, במיוחד אם אתה נוסע כשהבורר חום מכניס אוויר מהמנוע.

סה"כ מדובר בשינוי שלא מוסיף כל כך ולא גורע.

ואתה יכול לשים כל צינור במקומו.

פורסם

פילטר הנשם נסתם ודורש תחזוקה מתמדת, מאחר שהוא קטן התדירות גבוהה מידיי,

פתרון עדיף הוא מפריד אויר/שמן, יש "מלכודת" לאדי השמן , בנפח גדול יחסית שניתנת לתחזוקה זולה.

השמן מופרד מהאויר כשהוא נלכד בברזליות והאויר נכנס נקי בחזרה לסעפת.

דוגמא.

110826_18lo.jpg110826_19lo.jpg

110826_21lo.jpg

פורסם

בכתבה מצויין שיהיה צורך לנקות המפריד פעם בחצי שנה או שנה, יוצא לי להחליף את הנשם גם פעם בחצי שנה, העלות זניחה.

• תוכן חדש...