Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, כשחזרתי באחד מהימים האחרונים לאוטו, גיליתי שלמישהו נתנו רשיון בטעות. קרי: מישהו לא יודע להחנות את האוטו, והוא נישק את האוטו שלי.

המכה לא נעימה, אבל לא כ"כ רואים אותה. עיניין אחר זה שבגלל המכה, בכמה מקומות על הפגוש האחורי נסדק הצבע (אם ממש ממש תבקשו, אני אולי אפילו אעלה תמונות). מישהו אמר לי שצריך לעשות משהו עם הסדקים האלה, כי אחרת יכנסו לשם מים ותיהיה חלודה.

3 שאלות לי אליכם:

1. האם הפגוש בלאנטיס הוא מפלסטיק או ממתכת ? :shock: כי אני אישית לא הצלחתי להבין ממה זה עשויי...

2. האם באמת תיהיה חלודה ?

3. אם התשובה ל-2 היא חיובית, אז איך אני מטפל בזה ?

לאון.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

והפתרון לבעיה הוא..?

*תגובה להודעה הבאה (עניתי לפניו....): כן, הרכב חדש. 3 חודשים על הכביש.

פורסם
הפגוש לא ממתכת ולכן לא תתפתח חלודה.

אבל, שים לב - הסדקים האלו מתפוצצים לאט לאט ויתחיל להתקלף לך הצבע.

יובל

בדיוק.

מיותר לציין שאין טעם לצבוע את זה.

לא רחוק היום בו דביל אחר יפגע לך בפגושים ושוב ישפשף את הצבע, חבל על הכסף...למד לחיות עם זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רגע איציק, אבל האם הוא צודק בזה שהוא אומר שזה יתחיל להתקלף לאט לאט בגלל הסדקים האלה???

פורסם
רגע איציק, אבל האם הוא צודק בזה שהוא אומר שזה יתחיל להתקלף לאט לאט בגלל הסדקים האלה???

כן - אבל זה גם תלוי באיכות צבע היסוד והצביעה.

ברכב חדש זה לא קריטי, ברכבים שכבר עברו צביעה בפגוש זה כמו אש בשדה קוצים.

איציק.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...