Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלהף כששאלתי לגבי רכב בתקציב של עד 50,000 ש"ח, אמרו לי שאני יכול לנסות למצוא יאריס שנת 2000 - 2001.

וכששאלתי על רכב כמו הגטס, אמרו לי שהיא כדאית בתנאים מאוד מסוימים - ידנית, עם ABS, חדשה, וכו'.

השאלה היא כזאת: אני מסתכל על הלוחות, ורואה נגיד רכב שהומלץ לי כדוגמת היאריס שנת 2000, עם בין 100,000 ל- 150,000 ק"מ, והיא בתקציב.

באמת אני אמור להעדיף אותה על פני רכב חדש כדוגמת הגטס, עם פחות קילומטרז', שנת 2005-6?

השאלה הזאת חוזרת כמעט בכל רכב שלא נמצא בקטגוריית הבינוניים כדוגמת גטס או פונטו, למשל ראיתי היום סיריון 2004 עם 180,000 ק"מ, או יאריס עם 150,000 שנת 2000 ולפי מה שאמרו לי אני אמור לקפוץ עליהם על פני כל רכב אחר, בקטגורייה של מה שאני צריך (רכב קטן).

אנא עצתכם.

פורסם

מקפיץ כי אני באמת מעוניין בתשובה, זו חידה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון, לחפש יאריס (מזדה) שיכולות להיות חרושות היטב, או ללכת על הקל והזמין, אבל הבינוני במקרה הטוב...

פורסם

אני לא יודע עד כמה אתה לחוץ בזמן וסבלנות כדי לחפש יאריס עם נתונים סבירים .

אני לא חושב שסיריון עם 180 אלף ק"מ משנת 2004 זה יותר טוב מגטס 2006-2005 עם 50- 60 אלף ק"מ. בטח לא מבחינת נוחות או בטיחות.

באופן כללי אני לא ממליץ על סיריון לפני מודל 2006 (מעל לתקציב שלך).

גטס לא כזאת רעה . אם אתה מוכן לספוג צריכת דלק קצת יותר גבוהה, נוחות לא משהו -תקבל רכב די אמין, לא יקר לאחזקה אבל ספרטני ביותר. מכונית בשביל להגיע מנקודה לנקודה בלי ריגושים.

האמת היא שהתקציב קצת נמוך בשביל יאריס שמורה, מפרטי, ללא תאונות , שלא נסעה הרבה.

לכן, אם אין באפשרותך להוסיף עוד כספים בשביל יאריס, סיריון 2006, הונדה ג'אז - גטס נראית אופציה לא רעה.

יש מבחר גדול, כך תוכל למצוא גטס בעלת נתונים טובים.

מצד שני יש לך את פונטו - יותר נוחה, יותר מפנקת, אחזקה לא יקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממש לא חושב, או יותר נכון בטוח בעצמי, שהפונטו אינה נחותה מהיאריס, ההפך, אני מעדיף אותו ע"פ היאריס.

אין להעמיד את הפונטו ואת הגטס באותו קו, הפונטו נמצאת 10 רמות מעל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה מכובד יותר ביאריס? :roll: אם כבר, סופר מיני מכובדת תהיה לנצ'יה אפסילון, אבל עזוב :D

הפונטו לא נופלת מהיאריס, בייחוד כבמקרה שלנו מדובר על פונטו שחדשה ממנה בכמה שנים.

הגטס גם לא רעה, אמנם היא נופלת מהקודמות במספר תכונות.

פורסם

תוסיף לחיפושים הונדה ג'ז מהשנתונים המוקדמים וסוזוקי איגניס, גם הן קומפקטיות, אמינות ואמורות להכינס בתקציב.

לעיתים כדאי לרכוש רכב ישן יותר בכמה שנים אך גם אמין יותר (כמובן שתלוי מהוא ההבדל בשנתונים, כיצד התיחסו לרכב וכולי).

ניתן גם לקנות פיאט פנדה חדשה כמעט באיזו ה50K (שנתיים על הכביש).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פונטו בינונית מינוס בהשואה ליאריס ?

פונטו הוא פנינה של יצרן שמבריק בקטנות מכחצי מאה לפני שבערי אירופה נפלו על הבטן כשראו את בדיחות הפח הראשונות מהמזרח.

פורסם

מי שמעדיף יאריס 01' עם 180K ק"מ על פני פונטו 05' יצטרך כנראה ללמוד בדרך הקשה והכואבת למה אסור לסמוך על טרנדים ושמועות בביצת הרכב הישראלית.

אין שום דבר מכובד ביאריס, בטח שלא יותר מכל סופרמיני אחרת. לנו יש אחת כזאת ואני נמנע בכל כוחי מנהיגה בה. היא תמיד האופציה הרביעית מבחינתי.

פורסם
לא צריך להיסחף. אמנם היאריס אינה מכובדת יותר בשום מובן מהמכוניות האחרות שהוצגו, אבל מכאן ועד ללהימנע מלנהוג בה המרחק הוא גדול.

ועובדה, שזה בדיוק מה שאני עושה.

קודם הפרימרה, אח"כ הדימקס, אח"כ ה-323, ואם אין ברירה - היאריס.

פורסם
ועובדה, שזה בדיוק מה שאני עושה.

קודם הפרימרה, אח"כ הדימקס, אח"כ ה-323, ואם אין ברירה - היאריס.

אפשר שינוי ?

קודם דימקס, אחרי זה יאריס, אחרי זה 323 ואחרי זה הניסאן.

יש לי חיבה כלשהי לטנדרים...

(חוויתי בדרך הקשר, והכואבת, את האמינות המעולה של ניסאן מסחריות, זה שהפרייבט אמינות יותר, יכול לבוא לי ב*צונזר*)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אפשר שינוי ?

קודם דימקס, אחרי זה יאריס, אחרי זה 323 ואחרי זה הניסאן.

הדימקס הוא 4X4 אוטומטי, הדגם המאובזר ביותר + תוספות, אז אני יכול להבין למה אתה רוצה לנהוג עליו (למרות שההורים שלי תקעו בו כיסא "אורטופדי" מ-ז-ע-ז-ע), אבל היאריס שניה והניסאן אחרונה?!?! אתה רציני?

לפרימרה יש תיבה רציפה וכשנמצאים ב-D האוטו מרגיש רדום, אבל כשמעבירים לטיפטרוניק הוא פשוט חיה! חוץ מזה הוא יציב מאוד, קשיח מאוד (קשיח מדי בנסיעות עירוניות), והעיצוב שלו מיוחד. איכות הפלסטיקים ככה-ככה.

תן לי לנחש, היה לך ניסיון רע עם לארגו?...

• תוכן חדש...