Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

היום הכנסתי את הרכב למוסך בעקבות רעש של דפיקה מכיוון הגיר בעת עזיבת הקלאץ.

אחרי בדיקה על הקרקע ולאחר מיכן על הליפט הובחן כי יש להחליף את שלושת התושבות( מנוע וגיר).

הצעת מחיר: עבודה 680 ש"ח כולל מע"מ תושבות 450 ש"ח, תחליחפיות כי המקוריות עולות עולות 2000 ש"ח (מחיר מהחברה).

תוך כדי הבדיקה הסבו את תשומת ליבי לכך שיש רעש ממיסב הקלאץ אשר נעלם עם הקלאץ לחוץ.

הומלץ לי להחליף את המיסב והקלאץ (כי כבר מורידים את הגיר) כי יש סיכוי כי הקלאץ עלול להתפס ובמצב זה, לא אוכל לשלב הילוך או לחליפין להוציא לסרק מהילוך טפוס. התוצאה היא הרס של הגיר.

השאלה היא: האם הסבירות לקלאץ להיתפס היא באמת כזו גבוהה?

קלאץ מקורי של VALEO בסביבות 600 ש"ח (מחר אני יקבל מחיר סופי) עבודה: 700 ש"ח של פירוק הגיר לצורך החלפת קלאץ.

בתודה מראש

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

נתחיל מזה ש-450 ש"ח לחליפי במקום 2000 ש"ח למקורי נשמע לי קצת חשוד. או שהראשון זבל או שהשני זול יותר ממה שאמרו לך.

כדאי שתברר בעוד מקום לגבי מחיר התושבות.

כאשר מיסב הקלאץ' מרעיש הרעש נשמע כשהקלאץ' לחוץ ונעלם כשהוא משוחרר. אם לא התבלבלת והמצב אצלך הוא הפוך הבעיה היא בגיר ולא במיסב הלחץ.

פורסם

תושבות מנוע תחליפיות של רנו לא שוות כלום, מעבירות ויברציה חזקה יותר מאשר היו קרועות ובעלות אורך חיים מאוד קצר, לא מומלץ.

• תוכן חדש...