Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בשכונה קטנה של בתים פרטיים בר"ג. השכונה היא כולה חד-סטרית ובנוייה בצורה מעגלית ורחובותיה צרים כך שאם איזה אינטיליגנט מחליט לנסוע נגד הכיוון הוא מסכן את עצמו ואת הזולת בתאונה לא נעימה.

לפני מספר ימים אימי מספרת לי שיצאה מביתינו וראתה למטה מורה לנהיגה מוריד כמה תלמידים (שזה מפתיע כי הגיל הממוצע בשכונה שלנו הוא 77 בערך...) ומתכוון לנסוע נגד הכיוון ברחוב שבו ממש לא מומלץ לנסוע נגד הכיוון. אימי מסמנת לאותו מורה בתנועות ידיים שהרחוב הוא חד-סיטרי ושאסור לנסוע לכיוון הזה (כאילו שהתמרורים לא מבהירים זאת מספיק... :roll:). המורה עשה לאימי תנועת ביטול עם היד (תנועה אה-לה "יאללה 'תחפפי"), אימי סימנה למורה בשנית והוא לא הקשיב. אימי התקרבה לרכב המורה ונקשה על החלון עם אצבעותיה ואמרה לו משהו בסגנון של "אדוני, זה רחוב חד סיטרי, כל השכונה הזאת היא חד סיטרית. אתה לא יכול לנסוע כך, זה מסוכן מאד". המורה יצא מהאוטו ואימי מאד נבהלה, המורה היה כ1.95מטר וברוחב של מקרר ואילו אימי רק 1.55מטר. המורה התנפל על אמא שלי וצעק עליה "מי את חושבת שאת בכלל? מה את שוטרת? אני ארצח אותך ואחתוך אותך לחתיכות, תזהרי ממני" וכמובן שמשם החל דיון מעמיק וחד צדדי על מקצועה של סבתי שתחיה. המורה נתן את כל השואו הזה ל2 תלמידים שהיו בתוך רכבו בזמן שיעור! אימי, מרוב התרגשות, לא רשמה את פרטי הרכב.

אם זה "מורה טוב - מורה לחיים" שלא יתפלאו שמתים פה כ"כ הרבה על הכביש.

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

פורסם

אמך יכולה לזהות בבוא העת את המורה שנית הפעם לרשום את מספר הרכב ואולי אפילו למצוא את שמו

חיפוש מעמיק באינטרנט על מורים בר"ג יניב פירות לדעתי ואמך תמצא את התמונה שלו.

אחרי שהיא ביררה פרטים הייתי ניגש למשטרה להגשת תלונה על איומים ועל עבירת תנועה חמורה מאוד.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

הבעיה היא שאף אחד לא עושה כלום... לדוגמא, כל שני וחמישי חוסמים לי את החניה הפרטית שלי בבית. פשוט חונים לי על "המעטפה" מול השער. אני מתקשר לעירייה והם אומרים "תתקשר למשטרה" מתקשר למשטרה - "תתקשר לערייה". אני בעצמי הגשתי לא פעם תלונות במשטרה שאף אחד לא טרח לטפל בהם כי כנראה את הציבור זה לא עניין כ"כ לדברם. מה שמעניין זה שאת כל הציבור שאני מכיר זה מעניין.:roll:

פורסם

באמת מקרה מקומם! איזה חוצפה. אמא שלך לא זוכרת לאיזה בית ספר הוא היה שייך?

אשמח אם תתן לי את שם הרחוב כאן או בפרטי.

תמיר.

פורסם

קודם כל- בושה וחרפה.

אם המורה נסע ברחוב הזה- הוא ייסע שוב. תעשה מארב, כשרכב לימוד נהיגה יעבור תבקש מאמא שלך לזהות את הרכב והמורה עצמו. תרשום את מס' רכב ושם ביה"ס לנהיגה, וגש עם אמא שלך למשטרה.

הפעם שהיא תגיש תלונה על איום לרצח! (הוא הריי איים לרצוח לא?) אני מאמין שהבטלנים במשטרה יתיחסו לתלונה כזאת.

פורסם

הרבה טוענים כאן ( ולא רק כאן ) שמורי נהיגה לא מלמדים אותך לנהוג, הם מלמדים אותך איך לעבור טסט.

וזה באמת נכון.

ומכאן מגיעה הבעיה.

המורה לא יישב איתך על בלימות חירום או דברים כאלו, הוא פשוט ילמד אותך לעבור טסט.

ולגבי העניין, חוצפה גדולה, אם לא יעשו עם זה משהו, זה יכול לשגע \:

אני מאוד מקווה שתנסו איכשהו "להיכנס" בו ( אולי שלא יתפרנס מהמקצוע שנקרא "לימוד נהיגה" ).

פורסם
הבעיה היא שאף אחד לא עושה כלום... לדוגמא, כל שני וחמישי חוסמים לי את החניה הפרטית שלי בבית. פשוט חונים לי על "המעטפה" מול השער. אני מתקשר לעירייה והם אומרים "תתקשר למשטרה" מתקשר למשטרה - "תתקשר לערייה". אני בעצמי הגשתי לא פעם תלונות במשטרה שאף אחד לא טרח לטפל בהם כי כנראה את הציבור זה לא עניין כ"כ לדברם. מה שמעניין זה שאת כל הציבור שאני מכיר זה מעניין.:roll:

אם אין עם מי לדבר, פעל בעצמך.

שים על ה"מעטפה" עמודי חניה שלא יאפשרו לאחרים להחנות שם.

לדוגמא

http://www.securitygate.co.il/posts.asp

פורסם
למה אתה צריך את שם הרחוב?

סתם עניין אותי איפה זה קרה.

דבר שני, תנסה להוציא מאמא שלך לאיזה בית ספר הוא שייך

אני מאמין ואפילו בטוח שאם המנהל יידע איך המורה התנהג

הוא יטפל בו בחומרה. אף מנהל לא יסכן את שם הבית ספר שלו..

תמיר.

פורסם
אם אין עם מי לדבר, פעל בעצמך.

שים על ה"מעטפה" עמודי חניה שלא יאפשרו לאחרים להחנות שם.

לדוגמא

http://www.securitygate.co.il/posts.asp

אני חושב שאני אעשה את זה וזהו... באמת הגיע הזמן אחרי שהשבוע הגעתי לעבודה ב11:30 במקום ב8 בגלל שאיזה בחור נחמד חשב שהקומוניזם עשה קאמבק והחניה הפרטית שמול השער שלי היא חופשית לכולם.

Tamirh, העניין קרה בשכ' הלל.

פורסם

יש כמה שרשורים בנושא מלפני כמה שנים. מציע לך לחפש ולבדוק מחירים וכדאיות.

בקשר לנושא השרשור: אני בהחלט מסכים שיש נהגים כאלה על הכביש ולצערינו גם מורי הנהיגה לא יוצאי דופן בתחום הזה, אולם אני עדיין מקווה ומאמין כי זהו רק המיעוט וכי הרוב נוהגים ומלמדים את דור העתיד לנהוג בטוח וטוב יותר (אופטימיות יתר אולי?)

מצפה לעדכונים בנושא בהמשך, אדי.

פורסם

אם היא ראתה אותו מוריד תלמידים בשכונה, כנראה שהם גרים בקרבת מקום. כל מה שנשאר לעשות הוא לדפוק על הדלת ולבקש את פרטי המורה. אני מאמין שההורים משלמים על השיעורים, ושהם לא רוצים כזה חינוך לילדיהם.

פורסם
אני חושב שאני אעשה את זה וזהו... באמת הגיע הזמן אחרי שהשבוע הגעתי לעבודה ב11:30 במקום ב8 בגלל שאיזה בחור נחמד חשב שהקומוניזם עשה קאמבק והחניה הפרטית שמול השער שלי היא חופשית לכולם.

Tamirh, העניין קרה בשכ' הלל.

כל הכבוד לך. אני הייתי מגיע לעבודה רק 48 שעות אח"כ. (או כשהיה מסתיים האשפוז שלי. אני לא כזה גיבור)

בכל מקרה, זה היה מסתיים כשהיו חונות ברחוב שתי ניידות. מד"א ומשטרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...