Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם אוכלים ושותים דברים הרבה יותר גרועים מבלי לחשוב.

אז באמת שלא צריך להתמם.

תחשבו על מסעדות /אולמות / מחסנים / יצרני אוכל. (עם בעיות תברואה) אתם יכולים לדמיין מה יש שם?

אז בבקשה הסיכוי למחלה מפחית כל כך קטן. הן מגיעות במשטחים סגורים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
במקרה מצאתי את האימייל:

אני לא מבין איך אנשים אוכלים את כל מה שנותנים להם , בלי לשאול לבדוק או לחקור בעצמם.

במיוחד כאשר זה דואר זבל

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כנראה שאתה קצת לא מעודכן,הוא כבר יותר משנה לא נמצא מול היקב,הוא עבר למושב בית חנן,וקוראים לו סוקוליק לא סקולניק.

ויש עוד אחד שנמצא בידיוק מול בית חכ"ר .בידיוק במעבר בין רחוב הכרמל לבין רחוב ירושליים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עידכון טילפנית היום ל - א.א. שיווק בפ"ת .

ושאלתי אותו לגבי קולה בבקבוק זכוכית הוא נתן לי מחיר של 80 ש"ח כולל מע"מ לארגז של 24 יחידות - יוצא 3.33 לבקבוק .

הבנתי שהוא מוכר גם חטיפים של חברת "לוקאר" .

האם זה נכון ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
זכוכית, רק זכוכית. אנחנו בעבודה קונים ארגזים על גבי ארגזים מ"א.א. שיווק" בפתח תקווה, איפשהו באיזור סגולה אם אני לא טועה.

לא יודע מה המחיר. מצד שני, יש שם הרבה מציאות אחרות - זה למעשה שיווק סיטונאי, כך שאתה יכול למצוא דברים נהדרים כמו משטח של במבה, אריזה של 20 חבילות לואקר וכו'.

ולכל חובבי הDr. Pepper - יש שם בשפע.

אלה בקבוקי זכוכית ישראלים או מיובאים ?

כי ראיתי מספר פעמים בקבוקי זכוכית של קוקה קולה וגם פחיות מיובאות מארה"ב והטעם אגדה לעומת הקולה בארץ.

אגב הם גם מייבאים גווארנה של אנטרטיקה 8)

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...