Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וגמר חתימה טובה. כביכול אחריי שראיתי שכרגע מבחינת התקציב שלי לא מאפשר לי כל כך לקנות אימפרזה טורבו אז בדקתי אופציה אחרת, הונדה טורבו. המכונית שמצאתי היא שנת 92 מנוע בנוי בוכנות,טלטלים מייסבים,וקלאץ מחוזק.לרכב יש טורבו אימפרזה WRX מזרקים גדולים,אינטקולר חזית צנרת 2.5 מהטורבו וציפ קסטום ל1.2 באר.השאלה הראשונה שלי בכלל כדאי? מבחינת הספק כל עוד אני לא מחליף טורבו לאיזה הספק אפשר להגיע נגיד ב1.5 באר? אני מחפש כוח ברמה של אימפרזה, האם זה יתן לי את התשובה? או שעדיף לחסוך עוד קצת ולהביא את החלום שלי אימפרזה טורבו GT? ושוב מה לדעתכם הייתרונות והחסרונות של אוטו כזה?

פורסם

לא יתקרב אפילו לאימפרזה. לא מבחינת כח, לא מבחינת העברת הכח לכביש וממש לא בהתנהגות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה לדעתכם הייתרונות והחסרונות של אוטו כזה?

אינני מכיר את הרכב הספיציפי, ולכן אתייחס תיאורטית.

ברכב כזה יש לבדוק היטב מי ביצע את העבודה, באיזו רמה בוצעה, האם השינויים תקניים ורשומים במשרד הרישוי, האם רק מי שהתקין יידע לטפל ברכב, או שהתתקנה "סטנדרטית" וגם אחרים ידעו לטפל, האם שופרו מכלולים נוספים ? (גיר, בלמים, שלדה).

בקיצור - יכול להיות פתח לצרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי הנתונים שמסרת ואם הרכב מכוון נכון מבחינת כח נטו בקו ישר מגלגול הוא יעמוד עם אימפרזה סטנדרטית.

אממה, זה לא הדבר הכי חשוב בעולם,הרכב הנ"ל לא חוקי,משמעותי פחות אמין,ולא בנוי להספקים הנ"ל מבחינת מתלים ובלמים.

בקיצור, אם לא בא לך להתלבש על איזה עץ וגם להשאר לא מבוטח, רד מהסיפור.

STI 2004

פורסם
רק יעמוד?

לפי הנתונים שהוא נתן ההונדה תבעט באימפרזה סטנדרטית (הפרש של 10 מכוניות זאת לא מילה גסה.)

בוא לא נהפוך את זה לפורום רייסים, זה לא העיקר בתשובה שלי.

STI 2004

פורסם

אני כיום בן 25 ואני אוהב מאוד אוהב כוח בקו ישר, אימפרזה GT זה חלום שצריך הרבה כסף כדי להגשים אותו. עכשיו רציתי לדעת איך הונדה עם טורבו TDO4 (טורבו אימפרזה), שהנפח הוא 1600, יכולה לתת פייט לאימפרזה טורבו סטנדרטית שהיא נפח 2000 נכון שהיא שוקלת יותר אבל האם ההונדה עד כדי כך מנצלת את הטורבו יותר מהאימפרזה?

פורסם
אני כיום בן 25 ואני אוהב מאוד אוהב כוח בקו ישר, אימפרזה GT זה חלום שצריך הרבה כסף כדי להגשים אותו. עכשיו רציתי לדעת איך הונדה עם טורבו TDO4 (טורבו אימפרזה), שהנפח הוא 1600, יכולה לתת פייט לאימפרזה טורבו סטנדרטית שהיא נפח 2000 נכון שהיא שוקלת יותר אבל האם ההונדה עד כדי כך מנצלת את הטורבו יותר מהאימפרזה?

ההונדה לא "מנצלת יותר את הטורבו"

זה רכב יותר קל,עם הנעה קדמית בלבד מה שחוסך ביזבוזי כוח (אימפרזה זה 4X4),והמנועים בהונדה עולים לסל"ד גבוה יותר.

כמו כן אינטרקולר חזית+גדישה גבוהה+מנוע חזק במקור (125סוס) עושים את שלהם.

STI 2004

פורסם

ההונדה תהיה הרבה יותר מהירה גם מול אימפרזה באותו גדישה.

המנוע בהונדה הרבה יותר מוצלח,יש יותר טורים למשוך כמו שצריך,והמשקל שזה יתרון עצום.

מספיק 5 דקות ביוטיוב כדי להבין תפוטנציאל (=את הפוטנציאל) שיש למנועים שלה.

פורסם

בפשטות, האימפרזה היא בחירה רציונלית יותר הן מבחינת תיחזוק והן מבחינת סיכונים וכדאיות

לאימפרזה הנעה כפולה שתאפשר לך לזנק מהר גם בחורף וגם על חול ואם כבר בחול עסקינן, תוכל לרדת ל"שטח" דבר שלא מנסים עם רכב ללא הנעה כפולה.

וחוצמזה שהכנף של האסתי מתאימה יותר לאימפרזה מאשר לסיוויק :-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תודה לכולם על התשובות. ראיתי גם בארץ וגם ביוטויוב סרטים על הונדה טורבו והתרשמתי מאוד כרגע אני רוצה לדעת מבחינת הטורבו TDO4 אני יודע שזה טורבו אמין אמוד ראיתי אימפרזות עם 200 אלף עם טורבו מקורי. השאלה שלי מבחינת ההונדה עם טורבו כזה,האם הוא זמין? מתי מקבלים פול בוסט? כמה הספק אפשר להגיע איתו בהונדה? ואם מישהו מכיר מישהו שהיה לו הונדה טורבו עם טורבו אימפרזה איך זה נוסע ביחס למה תודה לכולם.

• תוכן חדש...