Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא יפרסם את זה הפורום המכירה כמו כל חבר פורום?

פה הבעיה.

אם היית טורח לקרוא , היית רואה שכתוב שמדובר בהודעה פרסומית. אם גם אתה רוצה לפרסם בפורום אתה מוזמן לפנות להנהלה.

בינתיים אני שוב מציע לך לפתוח קצת את הראש , ואם קצת מחשבה תראה שאין צורך להגיב כמו שהגבת אלה להיפך , להגיד כל הכבוד שיש יבואנים שמוכרים מוצרים במחירים הוגנים.

אני נהנה לפרגן להם כי אני יודע מה איכות המוצרים ומה רמת המחירים. מציע גם לך לבדוק זאת.

בכל מקרה בנקודה זאת הדיון בנוגע לסוגיה הזו נגמר.

מי שרוצה להגיב ענינית בעניין המגברים מוזמן כמובן.

הודעות שלא קשורות לנושא עצמו ימחקו והנושא ינעל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב שלום לכולם

רק רציתי להגיד שוב שאני מצטער אם גרמתי איזשהו ויכוח ברור של כל אחד יהיו אינטרסים שונים בשביל לשווק

את עצמו או את המוצרים שהוא ממליץ עליהם אני יחסית כבר הרבה זמן בפורום אבל בעיקר מסתכל מהצד

ואני יודע שיש פה הרבה אנשים שבעיני מאוד מתמחים בתחום הסאונד לרכב .

השאלה הגדולה שלי היא שאת המגבר רוקפורד שהיה אני לא יכול להחזיר כי באמת המגבר היה תקול ועשה לי קצרים

במערכת החשמל של הרכב ובנתיים יש לי את הזאפקו שתאמת עושה עבודה לא רעה רק חסר לי לעשות כיוונים

האם להשאיר אותו או להחליף אותו למשהו אחר ??

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

המגבר של הרוקפורד שלך הוא יותר טוב מהזאפקו שקיבלת בתוספת כסף.

אני ממליץ לך לתקנו ולהחזיר אותו לרכב, אני לא יודע מה הבעיה של המגבר וכמה יעלה לתקן אותו, אבל בוא נגיד שגם אם מדובר על 200-400 ש"ח זה עדיף מאשר לקבל מגבר נחות יותר ועוד לשלם על זה כסף.

בעתיד כאשר תהיה מעוניין לרכוש מגבר אחר עקב שדרוג כזה או אחר אז כבר תקבל המלצות אחרות.

כרגע, אם זה אפשרי, תקן את המגבר ותהנה ממנו ייתכן שהבעיה במגבר נובעת מהתקנה לקוייה או משהו אחר אני ממליץ לך לבדוק גם את הנושא של ההתקנה.

מגברי רוקפורד הם די אמינים ככה שזה די מוזר, אבל הכל יכול להיות.

בנוגע לתיקון אם אתה יכול להגיע לאיזור רמת השרון אז יש שם מעבדה מצויינת שתיקנתי שם מס' מגברים, המחירים נוחים והעבודה סופר איכותית.

המעבדה נקראת :"ג.ו אלקטרוניקה" ונמצאים ממש במרכז רמת השרון.

תוכל לערוך חיפוש בגוגל ותקבל כתובת מדוייקת.

אני ממליץ עליהם בחום.

under construction..

פורסם
מה זה מיצוגלי??:roll:

זה אני.

וכמו שאמרתי וגם אמיר אמר אם יש לך אפשרות להשיג את הAUDIO SYSTEM אז זאת תמורה ממש טובה.

ואם אין אז תתקן את המגבר שלך, הכי טוב לדעתי.

מקס. (מיצוגלי) MITSUGLI

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה עם ההמלצות על סאנדאון\FI\AA\הייבריד אודיו. באמת שלא. כי לי זכור, שעד לא מזמן, כל אחד היה "בוכה" כאן שאין מי שייבא מוצרים איכותיים ושאין מה לעשות אנחנו בארץ ועוד כל מיני טענות ומענות כאלה ואחרות.

אז עד שמגיע מישהו (או כמה :wink:), ועושים מעשה, מרימים את הכפפה כמו שאתם רגילים להגיד, ומייבאים מוצרים שיחסית למוצרים שיש בארץ ולמחירים שיש בארץ הם מוצרים איכותיים, אז גם עכשיו שומעים בכי? למה ממליצים עליהם ולמה קונים אותם ולמה ולמה ולמה? לא נמאס? עד שמתקדמים קצת, אתם בכח רוצים לחזור אחורה? באמת שאני לא מבין את זה. :roll:

וסבבה, אדי, זה מובן שלא כל המלצה צריכה להיות על סאנדאון או AA. אתה צודק. אבל אני נניח מעדיף את המוצרים שלהם מאשר ID ואודיסון, כמו שאתה להיפך. יש מבין?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכאר, צא שנייה מקופסאה במרכז ותיראה שיש עוד מלא סחורות איכותיות שמיובאות לארץ ואני לא מדבר עלID על חלק מהן דובר כבר בשירשור במחירים שווי נפש אף פה לא המציא את הגלגל מחדש.

פורסם

Eddy,

צא אתה מהקופסא, זה שיש עוד דברים זה לא עושה את SUNDOWN מוצר רע.

אם יש לך עוד המלצות, תמליץ עליהם בכיף, אני עד היום לא שמעתי\ראיתי ממך שום מוצר ברמת מחיר של SUNDOWN שנותן את אותה התמורה, אם יש לך אחד כזה שלח לי הודעה פרטית לאן אני מגיע בשביל לשמוע, אם הוא יהיה כל כך טוב במחיר\תמורה אני בטוח שעוד אנשים בפורום יגיעו לשמוע, ואפילו אני אמליץ עליו אישית בדיוק כמו שאני ממליץ על SUNDOWN.

פורסם

"הקנאה, היא בעצם רגש בסיסי שנמצא בתת-מודע. הוא יוצא לידי ביטוי בתור רגש של כעס פנימי שמתעורר כאשר אדם מבין שאובייקט אחר מחזיק בדבר מה שהוא עצמו חושק בו. רגש זה, מתפתח כבר כאשר התינוק לא מקבל באופן תמידי את השד, שמעניק לו מזון.

רגש זה נחשב לחזק ומתסכל במיוחד, והוא מתואר בשיר השירים (פרק ח' 6) במילים הבאות: "קָשָׁה כִשְׁאוֹל קִנְאָה - רְשָפֶיהָ רִשְפֵּי אֵשׁ שַלְהֶבֶתְיָה" - רגש זה, מתואר כעז במיוחד כמו השאול הבוער באש, והוא ממחיש את דמותו של המקנא, שניתזים מעיניו ניצוצות ורשפים של אש קנאה למראה מושא קנאתו. [מתוך ויקיפדיה].

ולענייננו:

לא רק סאנדאון, הייבריד אודיו, AA, TRU, FI בסדרות הרבות שלהם ובמוצרים הרבים שלהם, מוצרים מעולים במחירים טובים. לא רק רבים מהם קיבלו פרסים רבים, זכו בתחרויות, ומקבלים חוות דעת חיוביות ונלהבות, מאנשי מקצוע ומיוזרים בעלי ידע וניסיון רבים, בפורומים מקצועיים בחו"ל.

יש עוד המון המון דברים מעולים.

למשל:

מגברים:

ID Q450.4

ID Q700.2

ID Q600.1

ID Q1200.1

רמקולים:

ID CX52

ID CX54

ID CX62

ID CX64

סאבים:

iD 8 D2, iD 8 D4, iD10 D2, iD10 D4, iD12 D2,

iD12 D4, iD15 D2, iD15 D4, iDMax10, iDMax10D2,

iDMax12, iDMax12V3D2, iDQ10 D2, iDQ10 D2 V2, iDQ10 D4 V.3,

iDQ12 D2 v.3, iDQ12 D2 V2, iDQ12 D4 V.3, iDQ12 D4 V2, iDQ15 D2 V2,

באים אנשים טובים, שגדלו וצמחו מתוכנו, מתוך הפורום שלנו, אנשים עם אהבה גדולה לתחום, עם ידע מעמיק ורב, והחליטו לעשות מעשה. לייבא את המותגים סאנדאון, הייבריד אודיו, AA, TRU, FI, ולהעשיר את ארצנו השחונה, בדברים איכותיים נוספים, לחסוך לחובבי התחום ייבוא אישי של הנ"ל – ע"י תימחור הולם והוגן, וכמובן גם להתפרנס מכך. כמה יפה, כמה חשוב וכמה לגיטימי. או אז יוצאות להן מפלצות הרוע וצרות העין מחוריהן, ומטנפות בטלפיהן את הפורום היקר והאהוב שלנו.

"הקנאה, התאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם"

פורסם

די. באמת שנמאס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...