Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום נעים לכולם.

לפני כיומיים הסתכלנו אם אבי מכונית כזו והכל היה די טוב ויפה והבדיקה תוכננה למחר.

אבל היום דברתי אם משהו ואחרי שאמרתי שבפולו החליפו מנוע ב 8 אלף כולל עבודה (מייבוא) אז הוא אמר להתרחק מזה כי יהיהו בעיות. בגלל החלפת המנוע. אין לי מושג למה...:roll: על המנוע מייבוא כתוב שהוא עבר 24K ק"מ. והמחירון הוא 36.500 והבעלים דורש 33...מה אתם אומרים? תודה מראש על העזרה.

🤔

פורסם

לדעתי דווקא מנוע מיבוא לאו דווקא אמור להוות בעיה כלשהי, כל עוד כמובן הנתונים שאתה מציג אמיתיים ושההחלפה נעשתה במוסך באופן מסודר ע"י בעל מקצוע.

 

כמה ק"מ עבר הרכב והאם יש לו היסטוריית טיפולים מסודרת (לפחות מאז שהוחלף המנוע?)

האם ביצעו החלפת רצועת תזמון כאשר הוחלף מנוע?

האם נהגת על הרכב ובדקת אם ההילוכים עוברים באופן תקין (בין אם ידני או אוט')

×
×
  • תוכן חדש...