Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארץ לא חוכמה :-) יש לנו ארץ קטנה כולם ראו את ה575 של מיכאל, ואת ה360 ספיידר, ואת שאר החמוצים הנדירים, לדעתי מה שראיתם בחו"ל זה העסיסי יותר, לדוגמא במקרה שלי..

הכי נדיר, על הכביש, סביר להניח CLK DTM AMG - רק 100 יוצרו.

חוץ מזה גם כליאו V6 (יוצרו רק איזה 350).

למרות שזה לא חלק מהשרשור, ראיתי גם כלים בתצוגה ממש נדירים (כל מי שהיה במוזיאון סינשאים בגרמניה ראה)

לדוגמא, בוגאטי רויאל - נמכרו רק 6.

וראיתי וישבתי בתערוכה בפריז בונטורי פטיש - גם ממש נדיר.

אבל לדעתי אחד התותחים הכבדים כאן בפורום זה ילדון ה5 טורבו, אם הוא ירצה לשתף אותכם בדברים שהוא ראה זה יתן סטירה לכל מי שהגיב בשרשור ויוביל לגל התאבדויות בקרב חברי הפורום חסרי המזל.

עמרי.

פורסם
מי מספר?

אני כמעט בטוח שראיתי אסטון מרטין באיזור נתניה (קצת מיזרחית משם)

הוא נסע כל כך מהר שאני בספק אם מישהוא יכל להבחין בו

לקח לי כמה דקות להתאושש מהחוויה

זה היה נסיעה רגילה בעבודה וטעיתי בפניה בכביש החוף

נסעתי בערך על 90 100 חלון פתוח סיגריה בכיף שלי ופתאום אני שומע משהוא עמום...

עוד לפני שהספקתי להרים את העיניים שלי למראה הוא עקף אותי כל כך מהר שהרוח במקום לנשוב אחורה נשבה קדימה

למשך שניה וכמה שניסיתי להשיג אותו לא הצלחתי ואני כמעט בטוח שזאת אסטון מרטין

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
יש אחת צהובה ליד הבית שלי במצב פשוט מבחיל.

הפיבר ששמו לה במצב מזעזע פשוט.

כואב הלב.

זאת לא סופרה אלא סליקה עם בודי קיט גרוע מאוד.

11062008003xb6.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

1. מאזדה 323F אדומה קופה, שהייתה או עדיין שייכת לאיזה חבר פורום.

2.לאנטיס 1.6 ידנית משנת 2001/2 שייכת למכר שלא מוכן להיפרד ממנה ומקפיד לציין שאפילו הטסטרים במכון הבדיקה מופתעים לראות את הרכב בטסט (אישית הצעתי לו 4 מעל המחירון).

3.גולת הכותרת: פיאט אונו 88 יד ראשונה 130K נוסעת לא מעשנת וכולי.

*אפשר להוסיף גם את הפיאט קופה/ אונו/ פונטו טורבינה שמעתות מהן עדיין שוחקות את כבישיש ארצנו ועוד הולך ופוחת הדור.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בתור אחד שלא ראה הרבה כמו הרוב כאן ...

אבל ראיתי משהו שלא הזכירו

הונדה דל סול אדומה ....

ונסעתי, לא נהגתי ,

באוטו שהיה יחידה בארץ ,ככה נאמר לי

קרייזלר שנת 98 אני חושב.... קבריולט

צבע ירוק בקבוק ,

שהייתה באזור השרון, באותה תקופה ,

הדגם סטארטוס קבריולט אני חושב

פורסם

התצפית שלי מאתרים,

Lancer Evolution 6.5 Tommi Makinen Edition,

Mazda MX6

לא זוכר יותר...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
לפני כמה חודשים ראיתי את הפרארי 575 על הכביש, פשוט נדהמתי חשבתי שאלה שמועות שהיא בארץ..אבל היא מדהימה ונוכחות מטורפת על הכביש.

הפרארי הזו חיה ונושמת. יש לי אפילו תמונה שלה "נחה" בחניה שלה (מכיר פשוט מישהו שהוא גם חבר של הבעלים וגם

גר באותו הבניין, לכן זכיתי לראות את הפרארי ממבט מאוד קרוב ואפילו צילמתי). מדובר בדגם 575M בצבע אפור עכבר.

הרכב נמצא בארץ כבר כמה שנים טובות בבעלותו של מיכאל לוי - מנכ"ל סמל"ת. הרכב יוצא מהחניה אחת לתקופה לסיבוב

קצר. ביום יום הוא נוהג באחד מדגמי האלפא רומיאו או ההאמר שברשותו (בחניה שלו קיים אוסף מדהים של אלפות ופיאט!)

Lexus CT200H

פורסם

יצא לי לראות S2000

מיצובישי אקליפס חדשה

קדילאק אסקיילד

קרייזלר קרוספייר

ולא כל כך רחוק מהבית, אסטון מרטין שלא זוכר מה היה השם שלו אבל משהו עם 1000.

Rover R25

פורסם

911 טורבו S

קאיין טורבו S, צורה חדשה (הקייאן הזו הייתה בידיו חודשים לפני שפורשה בכלל הכריזו עליה - קשרים)

שתי 911 טארגה (996, 997)

קייאן GTS

הR8 שהסתובבה כאן

S65AMG, חדשה

CLS63AMG

CL63AMG

ML63AMG

C63AMG

E55AMG (נדיר למדי, מוזנחת)

E92 M3 (החדשה)

M5 E60, פעמיים (אפורה ושחורה)

M6 נהוגה על ידי אישה מבוגרת וממהרת, ועוד M6 שחורה מדהימה (וגם כמה זיופי M6, סיפור עצוב)

בקושי אקזוטיקה, אבל אודי S5. נמכרו כמה.

147GTA, לבנה ויפהפיה - עוד אחד מהצעצועים של מקורב למיכאל לוי, כך שמעתי

אינפינטי QX56

לא חסר, כשחושבים על זה. לעומת השפל המוטורי ששרר כאן בסוף שנות ה90, די מרשים לראות שפחות-או-יותר יישרנו קו בנושאי אקזוטיקה (קלה) עם יתר העולם. עדיין חסרות כאן נציגות מובהקות (למבורגיני ושות'), אבל עדיין, המצב טוב לאין ערוך ממה שהוא היה פעם.

ועצה לסיום - רוב הסיכויים שמכוניות מיוחדות באמת שמגיעות הנה עוברות בשלב כזה או אחר בשדרות אבא אבן בהרצליה פיתוח. מי שממוקם שם מקבל תצוגת אקזוטיקה מקומית 24\7.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...