Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכדור בידיים שלך, גש למוסך מורשה ותראה מה ניתן לקבל.

אתמול דיברת עם המוסכניק שלי הוא אמר שהוא לא ראה הרבה אנשים שהצליחו להוציא מטויוטה מחשב+ממיר בחינם

בגלל זה אני שואל אנשים שניסו לפחות בחודש האחרון כי אם לא אז אכלתי אותה...

פורסם

זאת תקלה סידרתית!

אני נוסע עם המנורה הצהובה של ה"בדוק מנוע" כבר למעלה משנה+ (אולי אפילו שנתיים)

אגב ביום חמישי תידלקתי דלק דרגון והמנורה כבתה (מוזר לא?)

אך בדרך חזרה נדלקה עוד פעם

פורסם
אתמול דיברת עם המוסכניק שלי הוא אמר שהוא לא ראה הרבה אנשים שהצליחו להוציא מטויוטה מחשב+ממיר בחינם

בגלל זה אני שואל אנשים שניסו לפחות בחודש האחרון כי אם לא אז אכלתי אותה...

ערוך חיפוש בפורום. לתקלה הזו שהרושם הוא שאינה מאוד נדירה, יש לא מעט עיקבות כאן, לרבות אופן הטיפול והתייחסות היבואן. יש אפילו חבר פורום אחד, שיש להניח שתיתקל בו במסגרת החיפוש, לדבריו מעבר לתיקון מושלם, חינם כמובן, גם תקבל בונבוניירה ונשיקה על הלחי. כזה יבואן מתוק הוא היבואן של טויוטה.

פורסם

אותך זה אולי מצחיק והכל...

אבל אותי לא

זה אוטו שאני חייב אותו כדי לשמור על מקום עבודתי ואני ממש לא רוצה להשאר מובטל

אז כל מי שהחליף יכול בבקשה לעזור לי ולכתוב מה הם התהליכים שצריך לעבור?

פורסם
אותך זה אולי מצחיק והכל...

אבל אותי לא

זה אוטו שאני חייב אותו כדי לשמור על מקום עבודתי ואני ממש לא רוצה להשאר מובטל

אז כל מי שהחליף יכול בבקשה לעזור לי ולכתוב מה הם התהליכים שצריך לעבור?

לא הבנת למי כוונה נימת הלעג שבמצוטט על ידך, אליך ודאי שלא. עצת החיפוש היא לדעתי העצה הטובה ביותר שקיבלת כאן, בלי קשר לנותנה. יש פה לא מעט חברים שנתקלו בבעיה זהה לשלך שנפתרה לשביעות רצונם וללא הוצאות מיותרות. בהם תוכל להעזר יותר מכל אחד אחר.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

אני לצערי עם אותה תקלה P0420 שמדובר עליה כל כך הרבה פה בפורום.

אצלי הרכב עבר רק 78 אלף קלומטר בלבד,שנת 2003.

בטויטה אמרו לי שהתקלה ידועה ולכן היתה הערכה של תקופת האחריות ל-5 שנים.לצערי זה לא רלוונטי אצלי.

האם יש בכל זאת סיכוי לקבל כיסוי מלא (כלומר החלפה של ממיר ומחשב) מחברת יוניון מוטורוס?

למישהו יש/היה נסיון בעניין הזה?

אשמח לקבל עצה.

תודה

פורסם

תודה על התגובה רפי.

האם הכרת אנשים שאצלם זה פתר את התקלה?לכמה זמן?

ממה שהבנתי מהמעבדה,כנראה שמדובר בהתערבות שלהם בתוכנה ועדכון הערכים במחשב התוכנה. האם הדבר יכול להוביל לנזק לטווח הרחוק?

תודה.

• תוכן חדש...