Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העריכה באמת טובה, וכל הכבוד לדימה שאחראי על זה וסובל את כל השטויות שלי :-D

באשר להתעכבות של הגיליון - זו בעייה ידועה. רק שים לב - אל תצפה שהמגזין יגיע ב-1 לחודש כי הוא לא מתוכנן לצאת בתאריך הזה. הוא אמור להגיע בין ה-5 ל-10 בחודש. אני מקווה שהחגים לא יעכבו אותו יותר מדי.

בהמשך יגיעו עוד סרטונים - אלפא מיטו, 500 אבארת', למבורגיני, פרארי 599 ועוד.

רוני

יאמי.

אני מחכה בקוצר רוח!

כתבות המסע שלכם (גרמניה, אנגליה וכו') תמיד יהיו החלק הכי מעניין ומקורי בעיתון, השילוב של ההומור , הכתיבה המעניינת, הצילומים של תומר וכמובן כמובן, המכוניות(!!!) . הכל פשוט כ"כ טוב!

אני ממש נהנה לקרוא את הכתבות (גם בפעם השנייה והשלישית) ולהזיל ריר על העיתון (מזל שזה נייר "שעווה").

ממש תודה על זה שאתם נהנים לכם, ומשתפים אותנו בזה.

כל הכבוד!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדהים! פשוט חלום מוטורי רטוב מאוד :-)

המקלדת שלי טבעה בריר שהזלתי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
זה במקרה שהקוביני השם של הדגם הוא C6W כאלו Covini 6 Wheels ?

ברור שבמקרה. הוא החליט לקרוא למכונית באופן רנדומלי לחלוטין C6W, סתם כי זה צירוף אותיות נחמד, ואז עלה במוחו הרעיון הגאוני - C זה קוביני, ה-6 זה לששה וה-W מסמן שמדובר בגלגלים!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ברור שבמקרה. הוא החליט לקרוא למכונית באופן רנדומלי לחלוטין C6W, סתם כי זה צירוף אותיות נחמד, ואז עלה במוחו הרעיון הגאוני - C זה קוביני, ה-6 זה לששה וה-W מסמן שמדובר בגלגלים!

אל תצעק עלי סבבה? :-D

S2000

פורסם

אחלה סירטונים :)

אגב, מה הוא שם השיר בסרטון הראשון? ("הפשיטה על איטליה")

אני זוכר שזה משהו של מוצרט, אבל אני מעוניין רק בקטע ההוא של השיר בסירטון, שגם שמים כפס קול בהרבה מאוד סירטונים אחרים.

תודה רבה מראש :)

פורסם

כאמור, הסרטונים יועלו בהתאם לזמן פרסום הכתבות במגזין.

הסרטון הבא - אלפא מיטו (בתוך פחות משבוע)

לקראת החודש הבא, ככל הנראה למבורגיני, פרארי 599, אולי פאגאני זונדה (אם יש מספיק חומר לסרטון) ו-500 אבארת'.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא דווקא. תחשוב על זה. מדובר במכונית היקרה ביותר מבין אלו שנהגנו עליהן במסע, בהפרש ענק. המכונית הייתה של לקוח כי כל המכוניות מכורות ללקוחות (הן נבנות בהזמנה בלבד). אל הנסיעה הצטרף נהג הניסוי של פאגאני והוא איפשר לי לנהוג על המכונית למשך זמן קצר בלבד כשהוא יושב לידי. כל הביקור אצל פאגאני היה מספר שעות בלבד שכללו גם הרבה מאוד זמן "מת" (המתנה, צילומי סטילס וכדומה). בקושי היה זמן לצלם וידאו של הרכב בנסיעה, שלא לדבר על צילומי אקשן או מתוך הרכב (כמו שצילמנו בסקודריה). בקיצור - היה מאוד לחוץ, כך שויתרנו מראש על וידאו. בכל זאת ננסה לחלץ משהו, רק בשביל טעימה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מושחתים נמאסתם!

כתבות משעממות... וידאו עלוב... צילומים מטושטשים... תסרוקות מהגיהינום... חבורת לובשי חוטיני שכמותכם.

חכה חכה.

טל

(כדי למנוע אי-הבנה כלשהי: הח"מ חבר במערכת 'אוטו'.)

(ומתכוון לחסל חשבונות עם סרוניס במקום ובמועד שיראו לו)

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...