Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, קניתי פולו שנת 96 במצב מצוין... הכל במצב מצוין- חוץ מהמערכת.

אז הלכתי לאבי היקר שבעברו היה חובב מכוניות ספורט ושאלתי אותו לגבי מערכת שהייתה מותקנת באחת במכוניות בעבר והיום, כצפוי, שוכבת כבר כמעט 10 שנים במחסן...

המערכת כוללת:

- סאב וופר (או שמא זה רמקול רגיל?..) גדול מאד (אורך 83 ס"מ) של פיונייר שיש בו שתי מערכות של רמקולים כאלה ותיבה ענקית סביבם.

- מערכת רדיו דיסק האמת די חדשה של JVC. למערכת היו מחוברים 4 רמקולים של פיונייר באוטו הקודם, שעבר טוטלוסט והם נמשו ממנו בעודם חיים. מאחורי הבלוק הזה של הרדיו יש שני פתחים לרמקולים, אבל אני יודע שהיו מחוברים 4! וגם, על הפנל כתוב 4X45

- אז, כאמור, 4 רמקולים של פיונייר שכתוב עליהם 130W או משהו כזה... כי 130 זה לא נשמע לי הגיוני... או שכן?

- אולי יש מגבר אבא שלי לא בטוח :S

בכל מקרה, כפי שנוכחתם לדעת, הידע שלי במערכות שמע ברכב שואף ל0... השאלה שלי היא: איך אני יכול לארגן מערכת נחמדה באוטו הזה במחיר מינימלי? מה אני צריך לקנות כדי להשלים את הפאזל? ובעיקר- האם אני יכול להשתמש בשני הרמקולים הקיימים היום בפולו ולהוסיף להם את הסאב וופר הענק הזה בתור עוד שני רמקולים?

או, האם אני יכול לשים עוד שני רמקולים מאחורה במגש, אפילו אם הם נראים סטנדרטים?

ו... בגלל שאין לי מושג... ואני מעדיף ללכת לבעל מקצוע מאשר לגרום נזק לרכב- על מי אתם ממליצים מאזור חדרה- זכרון??

תודה!!!!!

פורסם

בעקרון עם תצליח למצוא את השמות של הדגמים שיש לך יעזור לקבוע עם מדובר במשהו איכותי או לא,גם לפיוניר יש רמוקלים די טובים אבל הם משום מה לא מגיעים כל כך לארץ.

בעיקרון ההמלצה הכי טובה כנראה תהיה ללכת לקנות משהו חדש,אבל השאלה היא כמה אתה מוכן ויכול להשקיע בציוד חדש כרגע.

בנוגע להמלצה לאיש מקצוע טוב בסביבה שלך אולי עם תוכל להגיע לעפולה שזה לא רחוק בכלל מהאיזור שלך יש את יחיאל מ4X4 של אפי שהוא מעולה ומאוד מומלץ,מבחינת יחס נפלא ומחירים טובים ורמת העבודה הוא מעולה.

• תוכן חדש...