Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על רגל אחת, ציריה היא המוט שמסובב את הגלגל.

הציריה היא ממכלולי ההנעה, ותפקידה להעביר כח לגלגל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ציריה היא לא ממש מוט, היא יותר נכון מוט בעל מפרקים , אחד שמתחבר להגה עצמו (למסרק אם אני לא טועה)

וצד שני ,מפרק (=פעמון) לגלגל, המפרקים הללו בנויים מגולות ברזל שנמצאות בתוך ה"פעמון" ונמצא שם גם גריז , תפקיד הגריז הוא לתת שימון למפרק וסיכוך ולמנוע שחיקה מהירה ובלאי גבוה, שכידוע מפרקים אלו בתנועה מתמדת, שהגריז לא יברח יש את הגומיה , שאוטמת את הגריז בפעמון שלא יברח וגם שלא יכנסו אבנים ויפוצצו את הפעמון,

ברוב המקרים ברגע שנקרע הגומיה מתחיל לברוח גריז וזמן לא רב לאחר מכן תתחיל הציריה לדפוק בסיבובים,

מה גם שממש לא מומלץ לסובב את ההגה עד הסוף ימינה\שמאלה ולתת גז מהסיבה שזה גורם עומס היסטרי על הציריה, מקצר את אורך החיים שלה היא תתחיל לדפוק מהר, ובמקרים קיצוניים היא יכולה פשוט להתפרק.

(בלי קשר שזה גם שוחק את משאבת ההגה במידה ויש הגה כח)

• רעיון טוב! 1

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תיקון קטן:

ציריה היא לא ממש מוט, היא יותר נכון מוט בעל מפרקים , אחד שמתחבר להגה עצמו (למסרק אם אני לא טועה)\ לא להגה. לתיבת ההילוכים. יותר נכון לדיפרנציאל שמחובר לתיבת ההילוכים(בהנעה קדמית).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ציריה היא לא ממש מוט, היא יותר נכון מוט בעל מפרקים , אחד שמתחבר להגה עצמו (למסרק אם אני לא טועה)

אתה טועה.

ציריה לא מתחברת להגה ולא קשורה להגה.

בנוסף, לא בכל ציריה יש מפרקים. בצירות של מכוניות עם סרנים קשיחים (סרנים חיים) ציריה עוברת בתוך הסרן, ולא כוללת מפרקים

פורסם

אליה צודק, תודה על התיקון.

וBUKI אני דיברתי בכלליות על רכבים רגילים, שיצא לי לראות,

אם תוכל להרחיב על מה שתיקנת...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תסתכל על כל טנדר יפני כמו טיוטה היילקס, מאגנום, מאזדה B2000, איסוזו איפון וכוי, לא משנה אם זה 2X4 או 4X4.

תתמקד בסרן (ציר) האחורי.

מה שאתה רואה שם נקרה סרן קשיח או סרן "חי" והכוונה היא שהגלגלים מחוברים באופן קשיח אחד לשני, ואין להם אפשרות לנוע על מתלה בנפרד. כשאחד הגלגלים עולה על שיבוש בגביש, כל הסרן זז.

בתוך הסרן הזה יש ציריות ללא מפרקים, זה פשוט מוט ברזל.

כנס ללינק בתגובה מס'3, יש שם תמונה והסבר טיוב יותר משלי.

• תוכן חדש...