Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, הערב נתפסתי בעיר התחתית בחיפה 4 קילומטר לפני גשר פז, על מהירות של 92 קמ"ש בקטע בו מותר לנסוע 50.

הסיפור הוא כזה, אני לא ממש זוכר כמה נסעתי אבל בטוח שלא 92, חזרתי מהעבודה הכי רגוע שיש בהכי כיף אחרי יום ארוך, נסעתי כמו שכולם נסעו בנתיב האמצעי בקטע הזה יש 4 נתיבים לכיוון נסיעה, הוא עמד בסוף העיקול מיד אחרי רמזור, אין שום סיכוי שנהגתי יותר מ 65-70.

הרישיון כמובן נלקח וקיבלתי שימוע בפני קצין ביום ה' בבוקר.

אני נוהג כבר 7 שנים עברה אחרונה הייתה ב 2006.

מה צפוי לי בפני הקצין ההוא? מה אני יכול לטעון? האם הם בכלל מקשיבים או שהם בשלהם וזהו...

נקבע לי משפט לינואר 2009, מה צפוי להיות העונש? והאם שווה לקחת עורך דין, או שלהכין שיעורי בית לגבי הכל כולל הוכחות ולעמוד מול הצדק לבד?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בהחלט קח עורך דין.

מה שכן, אני לא אהיה מאלו שצועקים "עבריין" ישר. אני נוסע כל יום כמעט שם באזור ואין שום מניעה אמיתית מנסיעה במהירויות כאלו.

זה עניין אידיוטי לחלוטין ושרירותי של העירייה. אין סיבה לשים שלט של 50 קמ"ש שם.

פורסם
אין סיבה לשים שלט של 50 קמ"ש שם.

תרשה לי שלא להסכים אתך. יש אפילו שתי סיבות:

1. כלכלית.

2. כותרות מפוצצות שאפשר לעשות על נהגים בדמותו של פותח השרשור ("עבריין נתפס נוהג במהירות כפולה מהמותרת בחוק" וכו').

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל זה הרי מקום שידוע שיש בו משטרה כל הזמן (אם הבנתי נכון על איפה אתה מדבר), למה לא לנסוע לפי החוק?

רבאק, יש תחנת משטרה 200 מטר משם, זה מקום אידיאלי למארב (השוטרים יכולים פשוט לקחת את הממל"ז וללכת ברגל :-D).

"ai motoare capul doare"

פורסם

במדינתנו יש פער גדול מאוד בין מהירות סבירה לתנאי הדרך והמהירות החוקית. בקטע דרך זה, מי שנוהג 50 קמ"ש יגרום לפקק מאחוריו ובלילה יתכן והיה נעצר בחשד לנהיגה בגילופין.

עם זאת, 42 מעל למותר... קח עו"ד וצפה שלילה.

פורסם

מה צפוי לך בפני הקצין?

הוא אמור לשמוע מה יש לך להגיד וברמת העיקרון יש לו סמכות להחזיר לך את הרישיון ולבטל לך את הבית משפט, אבל זאת רק אם תהיה לך סיבה מאוד טובה לעבירת תנועה שביצעת. האפשרות היחידה להימנע מזה היא להיות קרוב משפחה שלו מדרגה ראשונה או שנייה. אם אתה לא, צפה לבית משפט עצבני ל-פנים.

Xbox12341

פורסם

תודה על התמיכה...

בכל אופן מה אני יכול לטעון על פי דעתכם?

אחרי הורדה זה 87 קמ"ש...

יחד עם זאת לא זכור לי שנהגתי ככה, היום חזרתי שוב מהעבודה באותו מקום כמו אתמול אותה תנועה אותם מכוניות הייתי על 65 ואני בטוח שגם ככה אתמול היה.

יש לו סמכות לבטל משפט לקצין?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רבאק, יש תחנת משטרה 200 מטר משם, זה מקום אידיאלי למארב (השוטרים יכולים פשוט לקחת את הממל"ז וללכת ברגל :-D).

נפלת על הראש ? :roll::roll:

לשוטרי תנועה קשה לצאת מהניידת אחרי שהם עוצרים מישהו בצד לביקורת או על מנת לתת דו"ח למשל..

פה מדובר על מספר מטרים בודד וזה לא הגיוני שהם ילכו 200 מטר מהתחנה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מדובר על רחוב העצמאות?

כמה שאני זוכר, כל הקטע מגשר פז עד לחוף הכרמל הוא עד 70 קמ"ש, אולי בגלל עבודות בכביש הורידו את המהירות בקטע ספציפי.

פורסם

יש קטע שבו מותר 50 (מקצת אחרי גשר פז עד למרכזית הישנה בבת גלים), לא בגלל עבודות בכביש, כבר הרבה זמן זה ככה.

אגב, בטוח שמדובר על 4 קילומטר לפני גשר פז? לפי גוגל ארת' במרחק של 4 קילומטר מגשר פז זה כבר הקטע שמותר 70.

"ai motoare capul doare"

פורסם
בקטע דרך זה, מי שנוהג 50 קמ"ש יגרום לפקק מאחוריו ובלילה יתכן והיה נעצר בחשד לנהיגה בגילופין.

אולי היה נעצר לבדיקה, אבל אף שוטר לא היה רושם לו דו"ח על נהיגה ב-50 קמ"ש גם אם זה מאיט את התנועה.

החוק שמחייב לנסוע ללא הפרעה לתנועה, אינו מתיר לבצע עבירה אחרת לשם כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היום עברתי שוב באיזור, כרגיל בדרכי לעבודה. הקטע של ה-50 קמ"ש הוא בדיוק קטע של 500-600 מטר שלאחריהם המהירות חוזרת ל-70 קמ"ש.

נכון שהגיוני וניתן לנסוע בכל הכביש הזה 80 ואפילו יותר, אבל עדיף להתאפק ולנסוע 50-60 לאורך הקטע הקטן הזה, ואח"כ להגביר ולנסוע כמו בנאדם.

• תוכן חדש...