Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לדעת שהרצועות איכותיות? מאיפה כדאי לקנות? אני מפחד לקנות משהו דרעק שיקרע לי בזמן נסיעה, כמה זה עולה?

כנ"ל לגבי המשאבה.

איזו חברה טובה של מצתים קיימת לרכב שלי? בלהתחשב בעובדה שבטיפול הבא יורכבו כבלי הצתה של BERU. עכשיו יש לי של חברת צ'מפיון.

מים ירוקים, איזה לשים? איזו חברה?

תודה רבה מראש.

פורסם

DAYCO - רצועות לא רעות. יש לך רק רצועת טיימינג אחת, לא כמה. הרצועה השניה היא רצועת אביזרים. "מאיפה" - שאלה לא ברורה, מאיפה שאתה בארץ - שם תקנה, או שתציין אזור ואז אתה עשוי לקבל המלצה לחנויות ספציפיות.

חברות מצתים נפוצות - DENSO, NGK, CHAMPION, BOSCH. כל אחת מהן תהיה בסדר.

נוזל קירור - כל אחד ודעותיו. אני משתמש ב-PRESTON PREMIXED 50-50. העיקר - אל תשים מים בצבע ירוק מייצור לא ידוע.

פורסם

הינה לינק(שאני פתחתי) לעלויות חלקים לטיימינג:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191198

משאבת המים של DOLZ לא מקורית אבל בינתיים אין בעיות אני מאמין שעד הטיימינג הבא (3 שנים) לא יהיו בעיות.

אין לי מושג מי היצרן המקורי של פזיו אבל אני לא אתפלא אם זה יהיה DOLZ.

בכל מקרה אל תקנה משאבה סינית.

רצועה מקורית של GATES לא יקרה ולכן מומלץ לקנות אותה.

רצועות מנוע לדעתי כל חברה מוכרת תעשה את העבודה.

חוטי הצתה של BERU בלבד כי המקורי יקר מידי ובטח באותה הרמה, והזולים לא שווים את הכסף שתשלם אליהם.

פלאגים לא נראה לי שמשנה של איזה חברה,אני קניתי בחברה מקוריים של פזיו.

אל תשכח לקנות שמן איכותי ופילטר מקורי בלבד

שטוף את כל המערכת עם זרם מים חזק כולל הרדיאטור עד שיצאו מים נקיים אחרי זה תמלא נוזל קירור אם יש תקציב אז מקורי אם לא אז PRESTON יעשה את העבודה .

אני מילאתי את ה PRESTONE הירוק והוא עדיין (כבר עברו 8 חודש) בצבע כמו שיצא מהבקבוק כלומר לא גורם לקורוזיה או אבנית.

על הדרך בדוק את הצנרת אם היא יבשה אז החלף הצינורות לא יקרים בכלל, ויחסוך לך בעיות בעתיד.

• תוכן חדש...