Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב GROUND ZERO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

צריך עזרה בקשר לסאב הזה אני מתכנן לקנות אותו שהוא בעצם GROUND ZERO GZTB 30MK2 350WRMS

ניסיתי למצוא מפרט עליו אבל זאת חברה גרמנית הכול בגרמנית מצאתי חברה בארץ שמוכרת אותו עכשיו היייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים עליו מחכה לתשובות ! יש לי גם מונובלוק של BOLT 1050W האם הוא ינצל את הסאב עד הסוף?

פורסם

אתה יכול להכנס לאתר שלהם יש גם באנגלית זה דבר ראשון ודבר שני החברה הזאת היא חברה שמתמחה בסאבים יש לה סאבים מכל הגוונים ומכל הצבעים spl וגם sq יש לה עוד הרבה מוצרים טובים יותר או טובים פחות ברמות שונות אבל בעבר שלה הרחוק היה לה רק סאבים ממליץ בחום.

פורסם

תודה חברה אבל בעיקרון זה התקציב שלי ואני לא צריך יותר אני גם לא צריך יותר מידי צריך משהו שהמערכת שלי תוכל לתחזק ואני עדיין רוצה לדעת אם המונו שלי ינצל אותו עד הסוף?!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בקשר ללמצוא אותו בארץ אני בטוח שכבר קיבלת כמה ה"פ בנוגע לזה. ההבדל בין 350 ו400 אראמאס הוא זניח, אמנם לא יצא לי להסתכל על הנתונים, אבל אם הם אותה סדרה זה גם אותו הסאב. במחיר שלו זו תמורה למחיר מעולה בהתחשב בכך שאתה מקבל סאב עם תיבה, מחברה טובה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בקשר ללמצוא אותו בארץ אני בטוח שכבר קיבלת כמה ה"פ בנוגע לזה. ההבדל בין 350 ו400 אראמאס הוא זניח, אמנם לא יצא לי להסתכל על הנתונים, אבל אם הם אותה סדרה זה גם אותו הסאב. במחיר שלו זו תמורה למחיר מעולה בהתחשב בכך שאתה מקבל סאב עם תיבה, מחברה טובה.

חחחח ***חחחחחחח היא לא מילה תקנית ולא מוסיפה במאומה לאיכות הפורום. קרא את כללי הפורום*** לא האמת שלא קיבלתי...ואין לי מושג איפה אני מוצא אותו במחיר שרשמו פה בנושא אחר (1000 שקל)

ולא מעניין אותי ההבדל...יותר מעניין אותי מי ששמע את הסאב או שיש לו אותו שיגיד מה הוא חושב על איכות

שלו..על הדיוק ועל הרעש שהוא מוציא..כלומר אם הוא חזק בעוצמה שלו..אבל לא סתם מורח באסים אלה גם מדייק

כמובן הכל ביחס למחיר שלו =)

ד"א אם בא לך לעזור בנושא פה..אשמח...תודה =)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228333

• תוכן חדש...