Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אין לך שום שליטה על הרכב,ובמידה וישנו מצב חירום תאונה היא בלתי נמנעת

לך אולי אין שליטה על הרכב, יש נהגים שגם במהירות הזו שולטים על הרכב.

ולראיה, נהגי מסלול נמצאים חלק ניכר מהזמן בתוך פניות על מהירות דומה,

והם מצליחים לשלוט יפה מאוד על המכונית.

השאלה האם זה חכם או לא לנסוע כך בכביש ציבורי היא סוגייה אחרת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מעניין כמה זמן זה שלילה ליסוע 127 קמ"ש מעל המותר...

כמה זמן אתם אומרים הוא מקבל שלילה?

אולי זאת פרסומת סמוייה של סובארו לקידום מכירות.

פורסם

אני לא מבין למה מתפלאים, ובמיוחד לפותח השרשור, האם אתה עד כדי כך מופתע? כנראה שאתה לא באמת מתעמק במכוניות.

מנוע 2 ליטר של סובארו אימפרזה או B4 יעבור את ה- 200 קמ"ש ללא כל ספק. שלא נדבר על B4 3 ליטר עם מעל ל 230 כוחות סוס שבשבילה 217 זה צחוק.

פשוט צריך דרך מספיק ארוכה על מנת להגיע למהירויות כאלו.

פורסם
לך אולי אין שליטה על הרכב, יש נהגים שגם במהירות הזו שולטים על הרכב.

ולראיה, נהגי מסלול נמצאים חלק ניכר מהזמן בתוך פניות על מהירות דומה,

והם מצליחים לשלוט יפה מאוד על המכונית.

השאלה האם זה חכם או לא לנסוע כך בכביש ציבורי היא סוגייה אחרת.

לנהגי מסלול יש גם מכוניות בהתאם

אני רוצה לראות מישהו שנוסע 200קמש במזדה 3 נכנס לסיבוב

פורסם

לנהג בכתבה הייתה B4, לא מאזדה 3.

מאזדה 3 לא ממש מגיעה ל- 200 קמ"ש,

אולי גרסת ה- 2 ליטר מגרדת את המהירות הזו בקושי.

הדיון שניסיתי להתוות לא נע ספציפית על מגבלות האחיזה ב- 200 קמ"ש,

אלא בא לומר שאפשר לשלוט על הרכב גם במהירות כזו, בטח ובטח בכביש ישר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפי הכותרת היה מאוד ברור מה רמת השירשור הולכת להיות.

ובמיוחד לפותח השרשור, האם אתה עד כדי כך מופתע? כנראה שאתה לא באמת מתעמק במכוניות.

השרשור נפתח במטרה אחת, לספק את הסקרנות שלי בתשובה ישירה לשאלה.

מעולם לא בדקתי כמה הרכב שלי "פותח" ולכמה הוא מגיע. את מספר הפעמים שעברתי מהירות של 100 קמ"ש אפשר לספור על אצבעות שתי ידיים, וישאר עודף. אבל, זה לא מצביע על כך שאני מתעמק במכוניות או לא.

עברתי מזמן את הגיל שנתון כזה יעניין אותי, וסביר להניח שחלק מהילדים שלי עברו את הגיל של רוב חברי הפורום שנמצאים בגיל שמה שמעניין אותם זה "כמה המכונית עושה" או "כמה היא פותחת".

אגב, חוץ מהשמות שנזרקו כאן בהקשר לכתבה (B4/אימפרזה), האם המגבלה היא רק נפח מנוע של 2.0? אני מניח שגולף TSI בנפח 1.4 תגיע בהרבה מקרים למהירות גבוהה יותר מכמה מכוניות 2.0 שאני מכיר, למשל כמו הפאסאט 2002 (2.0) שלי.

פורסם

מצטער לומר, אבל גם ללא התחסדות, נסיעה ב 200 קמ"ש בכביש ישראלי מצוי היא לא בשליטה ולא נבונה.

על מסלול המרוצים או על האוטובן הגרמני, אתה יודע שלא צפויות לך בעיות כל שהן. על האספלט הישראלי, בכבישי הצפון מרובי הבני דודים, נהגים ונהגות חסרות יכולות נהיגה ומפגעי מע"צ, אתה לא יכול להרשות לעצמך לנסוע 217 קמ"ש.

אני לא יודע כמה אנשים פה נהגו בחו"ל. כביש שנוסעים בו 200 או 300 קמ"ש הוא כביש מיוחד, בעל אחיזה מצויינת, סיבובים בעלי רדיוס עצום ושדה ראיה קדימה פנטסטי.

קיצור, זה לא היה דבר נבון במיוחד.

פורסם
בוא נגיד שאפשר להגיע עם רכב ל-300 קמ"ש

בלי שום קשר לצדקנות האם זה חכם לנסוע במהירויות האלה?

אין לך שום שליטה על הרכב,ובמידה וישנו מצב חירום תאונה היא בלתי נמנעת

ממש לא!

יש מכוניות, ולא מעט, שמגעיות בקלות ל217 קמ"ש והן בנויות לזה ואין עם זה שום בעיה של אחיזה של ברקסים וכד'.

אני מסכים שזה ממש לא חכם ליסוע במהירות הזאת ובמיוחד בסתם מכונית משפחתית פשוטה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...