Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

knukonceptz vs stinger

ג'ובני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים.

בחיפוש קצר ברשת ובפורום שלנו, מצאתי להפתעתי שחברת knukonceptz שאין לי מושג מי זאת רק שיש להם אתר מפואר ושהיא באמת חברה איכותית,לפחות כך נראה.

נכתבו בפורום המלצות חמות על החברה הנ"ל לאחר שדובר רבות על חברת STINGER כחברת ציוד "קצה" מהטובות בעולם.

יש כוחות בין שתי החברות הנ"ל?

אם כן ואכן איכותית, איזה סדרה מקבילה לחברתה? איזה סדרה משתי החברות שוות במחינת ביצועים.(מחיר)

המחירים של יבוא אישי נורא מצחיקים לעומת כבל של סטינגר דגם בולט ב 300 ש"ח.בארץ

אם מישהו יכול לפרט יותר על החברה כבלים וכל היוצא ממנה,יותר ממה שכבר הומלץ כאן בפורום חוצמה"knukonceptz חברה טובה ממליץ בחום) השאלה למה?.

תודה מראש.

ג'ובני

פורסם

אתה שואל למה קנוקונספט?

אם תחזיק כבל מתח 0/1 גייג' של החברה הנ"ל אתה תקבל תשובה.

העובי האמיתי שלו, הגמישות שלו, הסיכוך שלו, והמחיר שלו באמת מצחיק משהו..

סטינגר זה חברה מצוינת, עם מוצרים מעולים, ודאי בסדרות הגבוהות.

"איזה סדרה משתי החברות שוות במחינת ביצועים.(מחיר)":

זה קצת סותר. מבחינת ביצועים, אני לא יודע אם ניתן למדוד או לשמוע דבר כזה. מבחינת מחיר, תבדוק ותראה.

להשוות בין השניים? אין עניין, שניהם מעולים אבל לדעתי במחיר של הקנוק לך עליו.

אצלי יש כבלי מתח, מפצלים, בתי פיוזים וכו' של קנוק [אני מאמץ לי את השם הזה כי ק-נ-ו-ק-ו-נ-ס-פ-ט-ז ארוך לי]

וRCA של סטינגר מהסדרה בולט.

פורסם

צביקה לא כל הקבלים של קנו... הם כמו הכבל שיש לך מה שיש לך זה הסידרה היקרה שלהם. אין מה להשוות בין כבלי המתח וכבלי הרמקולים של החברות knukonceptz עולה עליהם בכמה דרגות . לגבי כבלי RCA פה הסיפור קצת שונה לשניהם יש סדרות גבוהות ובנוניות מצויינות. לפי דעתי הבולט בהחלט מספיק למערכת טובה ולא צריך להוציא מאות שקלים על כבל RCA תתמקד בכבלי הרמקולים וכבלי המתח.

פורסם

למה knukonceptz או למה knukonceptz זול?

knukonceptz זולים כי החברה הזאת מאמינה במוצרים טובים ולא בפרסומות יפות וקופסאות עם לוגו מ-ה-מ-ם, ושוב לגבי הזולים זה הכל יחסי.

ברוב המקרים שאתה קונה מוצר מחברה אתה משלם הרבה מאוד על השם של החברה מאשר על המוצר עצמו ב-knukonceptz מאמינים שזה לא צריך להיות ככה.

בשורה התחתונה האנשים ב-knukonceptz יודעים מה הם עושים והם עושים את זה טוב.

בדיוק עכשיו הרצתי הזמנה אצלהם, אחלה שירות.

פורסם

מבחינת כבלים מתח לקנו יש שני סוגים :

• OFC 99.9% נחושת שזה הכבלים הטובים שלהם
  • 90% אלומיניום ו10% נחושת, סגסוגת שמחירה יותר נמוך וכתוצעה גם הכבל יותר זול

יש לי את הכבלים לרמקולים שלהם כך שאני לא זר לחברה זאת.

אבל מבחינת RCA שלהם , עדיף כל מונסטר סדרה 200+ או סטינגר פרו ומעל.

New Fleks Kable features an Ultra Flexible Matte Red PVC jacket. The Orignal Kolosuss Kable is flexible, this stuff is just amazing, its like a wet noodle!

יוסי נראה לי שיסכים עם הגדרה זאת.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

כן

http://www.knukonceptz.com/productMaster.cfm?category=eKs%20RCA%20Kables

אבל אני קראתי בפורום זר על בחור אחד שחתך וחקר את RCA דגם לפני זה. בצירוף תמונות הוא הוכיח שאין לכבלים בידוד נורמלי ואין ערקה. חיבור לראש הוא מאוד פשוט ולא חזק.

לילה טוב.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני קראתי בפורום זר שיש סוסים שמדברים עברית, אל תזרוק סתם דברים לאוויר, תביא לינק אחרי זה נדבר. וחוץ מזה אנחנו לא מדברים על אותו הדגם.

לילה טוב לך.

פורסם

אני לא יודע אם זה אסור אבל הנה זה

So I cracked open some Knukonceptz Krystal 4channel RCA cables that I just took out of my car(replaced with my own I made ;)). and as I suspected, quadruple shielding my ass!

None of the shields are grounded, I looked on both ends all look the same 2 wire conductor per rca. I cut that black heat wrap off on all of them.

IMG_4362.jpg

1 side:

IMG_4359.jpg

other side:

IMG_4357.jpg

close up: they all look the same as this just different color conductor wires.

IMG_4363.jpg

:o

Looking for shielded RCAs? dont buy those...

אין לי כל זכויות ואחריות לתוכן

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תנו לי רגע לשלוף את הבובת וודו שלי מהמגירה...

אולי באמת כדאי שפעם הבאה אשקיע 300 דולר על RCA?

-

-

אה.. לא!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ומה שונים הכבלים האלו מכבלים של חברות ההגברה הגדולות והמכובדות בעולם?

כלום. כבל איכותי. וראש איכותי והלחמה ביניהם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבובת וודו שלי ישנה כבר כמה שנים , אין לי כוונה להעיר אותה , היא בובה שעולה המון כסף לתחזק אותה ..

הכוונה היא שלא צריך להגזים עם העלות של החיווט.

הכבלים של סטינגר טובים וגם הכבלים של קנוק טובים . שניהם יעשו את העבודה בלי שום בעיה (בסדרות הבינוניות ומעלה).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...