Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AA Havoc 15- חוו"ד שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים טובים שיש לי האבוק 15 בתיבה אטומה 3CF ועקב בעיות כאלו ואחרות עם חלקים במערכת לא יצא לי לשמוע אותו במלוא הדרו

לאחר שהכל תוקן והסאב מפעם במרץ כבר כמה שבועות, אני יכול לתת את החוות דעת האמיתית שלי עליו

זהו סאב מדהים, הוא חזק מאוד, מוגבר ע"י 1000 RMS שעושה רושם שלא באמת ממגלים את העוצמה הגלומה בסאב הזה. לי אישית העוצמה הזו מספיקה ואפילו מעבר למה שאני רוצה.

הוא יורד נמוך יותר מכל סאב אחר ששמעתי, פשוט חוויית סאונד שלא יצא לי לשמוע, פתאום כל המוזיקה מקבלת "נפח" מסויים שלא היה לפני כן.

אע"פ שהוא 15", הוא מדוייק ומוזיקלי, פשוט תענוג בככל סגנון של מוזיקה.

זה פשוט שילוב מצויין בין סאב אמיתי, אימתני ועוצמתי שיכול לשבור ולפוצץ כל דבר, לבין סאב מדוייק, מוזיקלי ונעים לאוזן.

יש גם עוצמה מטורפת, לראפ או מה שלא תרצו לשמוע ולהינות מבאסים חזקים ונמוכים, וגם צלילי באס עדינים במשתלבים במוזיקה כאילו אין בכלל סאב ברכב.

יש לי JBL 6507 מקדימה במאזדה ללא איטום, ולכן אני מרגיש שחסר לי מידבאס, יכול להיות שהסאב אולי חלש יותר בתחום הזה, אבל אני מאמין שעם איטום או עם סט רציני ומכוון היטב, או לחילופין לחתוך את הסאב יותר גבוה, מה שאני אישית לא מוכן לעשות...

אני די ממהר, ולא מספיק לפרט בדיוק את יכולותיו הנפלאות של הסאב הזה, אבל אין ספק ש AA עשו עבודה מדהימה, ואין לי ספק שאפילו לא הספקתי להכיר את כל מה שיש לסאב הזה להציע

מי שמחפש דיוק מטורף ב- 80HZ שיקנה IDMAX, האבוק זה סאב אמיתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התגובה שלי לאסאסין של AA הרגישה מאוד דומה לשלך ואת ההאבוק אני מתכוון לשמוע אצל רוני, אני פשוט ארכיב אותו במקום הקאפא שלי אבל אני מעוניין ב12 - אני אתפוס את הזמן המתאים ואעשה את זה.

תתחדש ותהנה ותבוא להשמיע.

לגבי הסט הקדמי שלך - בידוד אקוסטי לא יעזור לך, זה סט שאין לו תדר באס בעל ערך.

אתה צריך מידבאסים יותר חזקים ויותר מדוייקים - אם אתה עובד בסט שני חלקים זה קצת בעייתי שכן אתה צריך מידבאס שיודע לנגן באס היטב, הייתי שוקל את המידבאסים הבאים - הייבריד אוביישן, קלארוס, K2P, מידבאס טוב של MBQ מהסדרות הגבוהות שלהם - שונא את הטוויטרים של MBQ אבל מידבאסים, שמעתי כמה טובים לצערי לא זוכר דגמים.

ואם אתה הולך לעבור לסט שלושה חלקים - אז אני למשל, מתכנן להשתמש בוופרים של האבוק 6.5 אינטש בתור וופרים לסט שלושה חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שמחפש דיוק מטורף ב- 80HZ שיקנה IDMAX, האבוק זה סאב אמיתי.

ההאבוק אכן סאב שמקבל בעולם חוות דעת טובות ולפי מה שהחברה פה רושמים בפורומים כנל הקלריוס.

אבל מה הקשר בין מה שכתבת להערה השטותית על ה IDMAX ?

ה ID הוא סאב מצוין שעושה עבודה נהדרת ויורד נמוך מאוד בשביל סאב 12 תוך כדי דיוק ומגיע לו על זה רק מחמאות. השטות שכתבת לגבי דיוק בשמונים הרץ מיותר שכן הוא בכלל לא מיועד לעבוד בתדרים האלו.

זה שאתה מרוצה מההאבוק , ובצדק , לא אומר שאתה צריך לרדת על מוצרים אחרים.

פורסם

אני לא יורד על שום מוצר, אני בא להגיד שאלה שני סאבים מאוד שונים באופי, בצליל וביכולות ושהם אינם ברי השוואה, יש את מי שיאהב את ה- ID שהוא פדנט בדיוק ויש את מי שיאהב את ההאבוק שהוא הרבה יותר בעל נפח, חם ויורד נמוך יותר.

אני מכיר מספיק אנשים שלא יאהבו את ההאבוק כי הוא לא מדוייק כמו ה- ID ומספיק אנשים שלא יאהבו את ה ID כי הוא לא יורד נמוך או לא נשמע מספיק בעל נפח, או שהוא לא מספיק עוצמתי כמו ההאבוק.

הכל עניין של טעם אישי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איזה כיף לך...:-) תהנה ממנו..

בקרוב אצלי.....בעזרת השם עוד שבוע :twisted:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
אני לא יורד על שום מוצר, אני בא להגיד שאלה שני סאבים מאוד שונים באופי, בצליל וביכולות ושהם אינם ברי השוואה, יש את מי שיאהב את ה- ID שהוא פדנט בדיוק ויש את מי שיאהב את ההאבוק שהוא הרבה יותר בעל נפח, חם ויורד נמוך יותר.

אני מכיר מספיק אנשים שלא יאהבו את ההאבוק כי הוא לא מדוייק כמו ה- ID ומספיק אנשים שלא יאהבו את ה ID כי הוא לא יורד נמוך או לא נשמע מספיק בעל נפח, או שהוא לא מספיק עוצמתי כמו ההאבוק.

הכל עניין של טעם אישי.

או שאתה משחק אותה תמים עכשיו בזה שאתה אומר שאתה לא קוטל אף מוצר .

או שאתה לא מבין שום דבר בתחום שכן אתה משווה סאב 15 לסאב 12 מבחינת יכולת בתחום הנמוך ביותר.

או שאתה לא מבין מה משמעות של סאב-וופר שכן אתה מדבר על ה IDMAX שהוא סאב-וופר בתדרים של מיד-באס.

תחליט מה אתה בוחר.

אין שום בעיה שתהיה מרוצה מהסאב שלך ומזל טוב על הרכישה. אבל המשפט האחרון שלך לא במקום.

פורסם

ההערה על המקס היא הערה שיווקית פשוט -אין גבול למסחריות פה על גבי הפורום:?

באמת מה הקשר? המקס הוא סאב אחר לגמרי והכול עניין של טעם אחד אהב מקס השני אהב את ההאבוק וזהו.

פורסם

מספיק עם השטויות - 80 הרץ זה תדר שכל סאב וופר מכובד בהחלט מסוגל לנגן.

כל סאב בתוך כל תיבה זה דבר אינדיבידואלי

וכל סאב והתיבה שלו בתוך כל רכב זה דבר אינדיבידואלי.

ומה יקרה אם ניקח סאב נתון נחתוך אותו ב60 הרץ אבל בסלופ של 6 דיבי

לעומת זאת ניקח את אותו הסאב הנתון ונחתוך אותו ב80 הרץ אבל ב24 דיבי?

מתי הוא ישמע מדוייק יותר? - זה יהיה מצחיק לגלות שבגלל החיתוך ברוב המקרים הם ישמעו כמעט אותו הדבר או שאפילו ב80 הרץ בגלל הסלופ הגדול הוא יהיה מדוייק יותר מאשר ב60 הרץ.

אז ככה שחיתוך נכון של סאב לפי תדר גם מאוד תלוי בסלופ שהוא נחתך בו ובפאזה שהוא מכוון אליה ולתדר שהתיבה מכוונת והכל ביחד נתון לחסדיה של הקבינה של הרכב.

אתה רוצה לעשות השוואה בין האבוק לIDMAX - סבבה - תעשה את זה, אבל תדאג לפחות שהסאבים יהיו באותו הקוטר, באותה התיבה או יותר נכון בתיבות עם נפחים מומלצים ובאותו הרכב - ואז תחליט מה אתה אוהב יותר.

שני הסאבים - מעולים. על הIDMAX אני יכול לאמר בפירוש שהוא אחד מהטובים ביותר ששמעתי, את ההאבוק - אני מזיל ריר כבר מציפייה לשמוע אותו כי מנסיון שלי עם AA - אני מזיל ריר בצדק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Eddy - אתה האחרון שיכול לדבר פה על מסחריות.

אדי - להביא לך טישו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תביא לי האבוק 12 8) (אני כבר אנסה אותו בהזדמנות)

לכל התוהים בדבר - אני נשאר נאמן לקאפא שלי!

Pioneer TS-X150

פורסם

eddy, אני מקווה שאתה שמח כשמשווקים בשימחה את המקס..

הוא אמר:

"מי שמחפש דיוק מטורף ב- 80HZ שיקנה IDMAX"

תמיד אתה מסתכל על כל האותיות הקטנות..? :-)

פורסם

אליקו אני דווקא חושב את אותו הדבר אליך ועל החברים שלך פה בפורום שמקדמים דברים:lol:

אני לא איכפת לי מהשוויק אני לא מתערב בזה לא עם ID או כול מוצר אחר ולא דוחף מוצר של "שלושת היבואנים" לכול שירשור בפורום אבל הגיעו מים עד נפש ..

פורסם

אדי, עם כל הכבוד, אני חולק עליך.

אני כבעליו של IDMAX הייתה הולך רק עליו כי זה באמת אחד הסאבים שעונים לי בול על הדרישות פעם מדוויק ופעם חזק וקלטני.

אז מה? אסור לך להלל ולשבח את המותג Image Dynamics בגלל הקשר העיסקי שלך איתו?

אנשים ממליצים כאן על רכיבים מסויימים למרות, ולא רק בגלל, הקשר שלהם לזה כי הם מאמינים בזה.

אני מנסה למצוא "מסחריות" של החברים אותם ציינת. בשום ת'רד לא מצאתי משהו כזה.

דרך אגב, הIDMAX הוא סאב מ-ע-ו-ל-ה! אני שמח מאד איתו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...