Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לפורום המומחים =]

לאחר חיפוש בפורום,והעשרת הידע עדיין מצריך את העזרה שלכם.

ברצוני לרכוש רכב ב30אלף (קצת גמיש)

רקע: 2 נהגים צעירים אני בן 20 אחותי בת 22

מטרות: נסיעה יום יומית מחולון לתל אביב וראשון (פקקים של איילון) ונסיעה של פעם פעמיים בשבוע לאשדוד

דרישות: אמינות וחסכון בהוצאות על הדלק ותחזוקה.

לאחר החיפוש ראיתי איביזה 00-01

פונטו ספייס 01-02

ויש עוד הרבה כמו מזדה לנטיס, קורולה, אקסנט (כל המשפחתיות )

בעקרון אין ממש העדפה לגיר מסויים או לסוג - סופרמיני/משפחתיות, אבל כמו שהבנתי שיש הבדל משמעותי בין אוטומטי לידני, מבחינת אמינות וחסכון בדלק. אולי בכל זאת עדיף לחפש משפחתית במצב טוב אם אין כזה הבדל בהוצאות ?! מבולבל לגמרי =\\

קשה לי מאוד להתמקד באיזה רכב לחפש מכיוון שאני מחפש רכב מזה כמה זמן וקשה למצוא איביזה טובה ופונטו אני לא יודע אם כדי לשים 30 אלף ויש עוד אינסוף תירוצים לגבי כל אוטו שאני אבדוק, או שפשוט אני פרנואיד :oops: חחח

מתוסכל לגמרי, חייב עזרה והכוונה בנושא

תודה רבה =]

פורסם

הפונטו רכב, מעולה ומרווח, אם תמצא אחד שמור, ובטווח מחירים מתאים, אני בהחלט יכול להמליץ עליו בלב שלם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לדעתי אין לכם שום סיבה הגיונית לרכוש משפחתית אוטומטית ולשלם עליה יותר באחזקה שוטפת.

תתמקדו ברכבים הקטנים (מיני/סופר מיני) והידניים. אלו יתנו לכם מקסימום חיסכון ואמינות במינימום כסף.

נ.ב - קרא בבקשה את כללי הפורום שלנו ונסה לפעול לפיהם. הפעם ערכתי את הכותרת עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום,

קודם כל תודה על התגובות

חיפשתי פונטו באינטרנט ואין שום דבר מיוחד, לרוב זה מכוניות עם עבר של ליסינג או השכרה ולפי מה ששמעתי שלא כדי להביא כזה רכב, או ש"קרעו" אותו וגם יהיה קשה למכור. תקנו אותי אם אני טועה

לכן חיפשתי גם איביזה וגם שם זה אותו הסיפור עם הליסינג , מצאתי כמה פרטיים אבל עם מנוע 1600 ולא 1400 כמו שחיפשתי

האם יהיה הבדל גדול בצריכת הדלק ואחזקת הרכב עם הדגם של ה1600? (מדובר על רכב שנת01-02)

תודה:-)

פורסם

לא קל למצוא רכבים טובים בתקציב הזה. אתה צודק, יש המון זבל שמסתובב בשוק ותמיד הזבל הוא זה שקופץ ראשון לעיניים.

תחפש טוב, אל תתפשר ויהיה בסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...