Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תודה שניכנסתם!

לחבר שלי יש פיאט פונטו שנת 2002 הדגם עם 60 כ"ס לאחרונה הוסיף לרכב אגזוז לחץ חברת רמוס ופילטר אוויר של סימוטה

בזמן האחרון קרו תקלות רבות באוטו כמו מיצב טורים (חיישן סלד) היתחממות יתר של המנוע פלגים נישרפו אחריי 5000 ק"מ ולאחרונה הלך לו הראש מנוע (המזורגג)

יכול להיות שהשיפורים שהזכרתי לא מתאימים לרכב מסוג זה ורק יוצרים נזקים

אתם חושבים שזה מה שגרם לזה?

תודה לעונים ושבת שלום

פורסם

אגזוז זרימה חופשית אולי (או סוג של דור שעושה רעש), לא אגזוז לחץ. אגזוז לחץ קיים רק באופנועים.

בכל מקרה, לדעתי אין קשר ישיר בין הפילטר לנזקי המנוע. התחממום בדר"כ נגרמת משימוש בנוזל קירור לא מתאים. דבר שגורר סתימות ברדיאטור וקורוזיות למיהם.

אני מכיר מספר רכבים כאלה עם אביזרים כאלה ואחרים מורכבים עליהם, ללא בעיות.

!AWDSOME

פורסם

יכול להיות, שינוי מבני של מערכת יניקה ופליטה משנה את טמפ' הבעירה של השריפה במנוע ועלול לגרום לבעיות עם הזמן. אולי תשאל בפורום שיפורים? אני משוכנע ששם תקבל מענה טוב יותר.

• תוכן חדש...