Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Discover,

מה הקשר בין כל מלל הצטטת הנ"ל לבין הנדון פה.

אל תקח פסיקה על מתן שרות ותשליך הבטיה על ת.ד.

תפנים, בתיקים של ת.ד. אין פיצוי על עגמת נפש.

האדון רשם שאין דבר כזה פיצוי עבור עוגמת נפש - להוכחה, בהחלט יש.

לגבי אם בית המשפט ייפסוק פיצוי שכזה בעקבות תאונת דרכים - לא נראה לי שהיו מספיק תביעות בנושא כדי לקבוע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתיק שבו לנתבע לא היה כיסוי ביטוחי ולמעשה במקום לשלם לך, גרם לך לעוד עיכוב ועצבים בכך שנאלצת להגיע להכרעת בית משפט, יש מקום לבקש עוגמת נפש.

במקרה שכזה, שופט המגיע למסקנה שהפוגע מנסה לטרטר אותך, יש סבירות שתקבל פיצוי נוסף בגין עוגמת נפש והוצאות נלוות סבירות.

בד"כ הפיצוי על עוגמת נפש בתביעה מעין זו, הוא החלק הזניח והשולי, ולכן לרוב הוא יותר בסכום סמלי.

פס"ד מהיום העונה על תאורו המדוייק של אמיר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אריק שמאי כתב:

לפני שאתה פולט דברים תבדוק ותשכיל!

אין מקרה בארץ ששילמו עבור עוגמת נפש בולשיט הכל !

יש רק מקרה אחד שאני מכיר וזה לא בתחום הרכבים.

וממליץ לך בחום לפני שאתה מגביר טורים בתגובתך, תשתה מים קרים תודה.

Kompy כתב:

תפנים, בתיקים של ת.ד. אין פיצוי על עגמת נפש.

צר לי לאכזב אותכם, אך לפני כ-12 שנה עברתי תאונת דרכים (נהג שמיהר פגע בי על מעבר חצייה), ואני זכיתי לפיצוי על עוגמת נפש (אמנם מקרה טיפה שונה, וכיוון והיה ידוע שאאלץ לעבור הליכים רפואיים בשלב מאוחר יותר בחיים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אריק שמאי כתב:

Kompy כתב:

צר לי לאכזב אותכם, אך לפני כ-12 שנה עברתי תאונת דרכים (נהג שמיהר פגע בי על מעבר חצייה), ואני זכיתי לפיצוי על עוגמת נפש (אמנם מקרה טיפה שונה, וכיוון והיה ידוע שאאלץ לעבור הליכים רפואיים בשלב מאוחר יותר בחיים).

את הפיצוי קיבלת ממי??? מחברת הביטוח או מהאדם באופן פרטי?? תבעת את חברת הביטוח או את האדם עצמו??

פורסם

יבין,

כמה אחוזים מתוך הסך הכולל היוו את עוגמת הנפש ?

ברמת העיקרון, עוגמת נפש הנתבעת בפני עצמה, סיכויי ההצלחה קטנים מאוד, אלא אם יוכח שהסחבת בטיפול היתה מעבר לסביר, או שיוכח שהנתבע עשה תרגילים בכדי להתחמק מחובתו.

טיפול עניני, רציף ומהיר, לרוב לא יזכה בעוגמת נפש אלא אם קיימת סיבה חריגה ויחודית מאוד. רק כי נפגעת ואתה סובל - זה לא קלף מנצח.

בארץ, בתי משפט לא יודעים לכמת את ערכה של עוגמת נפש ולכן הסכומים הם ברמה הסמלית. לעומת זאת בארה"ב, השמיים הם הגבול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המקרה אירע כשהייתי בן 12, ככה שאני לא זוכר במדוייק את הפרטים. מה שכן, בזמנו היה ידוע שאצטרך לעבור טיפולים רפואיים לא נעימים. אני לא זוכר האם תבענו את האדם אישית או האם תבענו את חברת הביטוח.

הסכום עצמו לא הפך אותי לעשיר, אך גם לא היה זניח.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...