Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הרבה אנשים טובים שגרו כאן בארץ והבינו שאפשר לחיות טוב יותר בארה"ב כך גם מישהו שחבר של משפחתי כבר המון זמן.

אז הקיץ הוא ומשפחתו באו לבקר אותנו ולהנות קצת בקיץ של ארצנו החמה (את האמת אני לא מבין אותם).

בתקופה שהם בארץ אמרתי להם שאין בעיה שיקחו את הרכב בזמן שאני בעבודה, רק שלצערי אתמול כנראה הרכב שלי צולם ע"י ג'טה משטרתית כאשר הוא נוסע מעל המהירות המותרת.(כמובן שהחבר לא מתנער מאחריות ואין לא בעיה לשלם את הדוח)

עכשיו לשאלתי, במקרה ואכן אני מקבל דו"ח על מהירות האם אני רושם שהוא נהג? הוא הרי תושב חוץ האם זאת בעיה?

אתם חושבים שהעובדה שהוא תושב חוץ תמנע ממשטרת ישראל להעביר את הדו"ח על שמו? (אולי בגלל שממנו יותר קשה לגבות את הקנס).

תודה לעוזרים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בא נראה את המקרה קצת אחרת.

אם הניידת הייתה עוצרת אותו ומגלה שהעבריין הוא אזרח חוץ, האם בכל זאת השוטר היה רושם דו"ח לבעל הרכב או שאולי רושם לנהג שלפניו?

מן הסתם ברור שהדו"ח היה נרשם לנהג שלפניו.

אם תביא תצהיר מאותו תושב חוץ, המאשר כי הוא זה שנהג ברכב וכי הוא מוכן לשאת בעונש, לא נראה לי שלמשטרת ישראל תהיה סיבה שלא להסב את הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מקווה שכך יהיה כי עד שהדו"ח יגיע הוא כבר לא יהיה כאן , אז במקרה של משפט הוא לא יוכל להגיע.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם אין לו עניין לנהל את התיק אלא רק להודות אז מספיקה הודאה בכתב.

אם הוא כן מעוניין לנהל את התיק אז אפשר למנות עו"ד, ושוב, מספיקה רק חתימתו על המינוי והוא לא צריך להיות נוכח.

בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה לדעתי עם ההסבה.

תצטייד במכתב חתום שלו שהוא נהג ברכב מספר 11111 מסוג XXXXX בבעלות WONKA בתאריך 8.8.2008, עם חתימה שלו ומספר ת.ז/דרכון וכו' וצילומי המסמכים הרלוונטיים.

תצטייד במכתב נפרד עם כל הנ"ל+הודאה באשמה, למקרה שיהיה צורך. עבור הסבת הדו"ח אין צורך בהודאה.

השאלה היא איך ישלחו לו את הדו"ח, יש לו כתובת בישראל? יש לו אזרחות ישראלית? אם כן - אז ישלחו לו לכתובתו הרשומה במשרד הפנים. אם אין לכם איך לקחת משם דואר רשום אז צריך לברר במשטרה מה הנוהל.

יש לשים לב לכך שאם הוא מחזיק ברשיון ישראלי תקף אז הרשעתו תירשם על הרשיון הנ"ל לרבות נקודות ושלילה אם יהיה משפט ועונש של שלילה.

אם אין לו רשיון ישראלי אלא רק רשיון זר אז כמובן שאין נקודות או שלילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הוא לא חי בארץ כבר הרבה שנים ואין לא כתובת ישראלית.

פורסם

רצוי שתצטייד במכתב המתייחס לכל תקופת התאריכים - אתה לא יכול לדעת מה יגיע יותר מאוחר ולאיזה תאריך זה יתייחס.

צילום דרכון יכול רק לחזק שמדובר בתייר זר.

את הקנס אפשר לשלם באינטרנט או בטלפון גם בחיוג מחו"ל.

לגבי כתובת למשלוח- הוא יכול להשאיר כתובת בחו"ל. אם למשטרה חשוב שישלם, הם יכולים לשלוח את המכתב לחו"ל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הוא לא חי בארץ כבר הרבה שנים ואין לא כתובת ישראלית.

אם יש לו אזרחות ישראלית, כנראה שיש לו גם כתובת כלשהיא שרשומה במשרד הפנים.

יתכן ומדובר בבית האחרון בו גר לפני שעזב או כתובתם של ההורים שלו, אבל היא שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא צריך ללכת לתחנת משטרה.

מניסיון, שהתייר יצהיר בפני עורך דין שהוא נהג ברכב בתקופה הזאת תשאיר גם צילום דרכון עם חותמות כניסה כדי להוכיח שהוא היה בתאריך.

וברגע שיגיע המכתב של הדו"ח תשלח בחזרה למשטרה שיסבו את הדו"ח על שמו.

ב ה צ ל ח ה . .

• תוכן חדש...