Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות של האוטו החדש, Ford Edge

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה חודשים שחיכינו(ההזמנה בוצעה בחודש ינואר אם אני לא טועה, לא לדאוג קיבלנו פיצוי:-)) בגלל עיכובים וענייני תקינה, קיבלנו את הרכב לפני כחודשיים.

לדעתי העיצוב מוצלח מאוד ואני התחברתי אליו, הרכב משמש את אמא שלי , והוא מחליף את הגולף 1600 2005 שהייתה ברשותנו שבסה"כ נהנו ממנה מאוד , אבל רק אחרי המעבר לאדג' אמא שלי מבינה כמה חלשה הייתה הגולף.

על השעון יש כבר כמעט 4 אלף ק"מ והורגש שיפור משמעותי בביצועים וקצת בצריכת דלק לאחר 2000-2500 ק"מ.

האדג' מאיץ מצויין מ0-100 וגם מעבר לזה , עקיפות ב120 מתבצעות בקלות.

הוא מרווח מאחור בטירוף (אני מטר 84 ונהנה מכל רגע בישיבה מאחור) גם המושבים נוחים.

החיסרון היחיד הוא נושא צריכת הדלק, כיום עומד על 7.5 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה(מאוד) בהתחלה הנתון היה על 6-6.5 ק"מ לליטר.

בנתיים אני לומד נהיגה על רכב (יש לי רשיון לאופנוע כבר שנה) בתקווה שתוך כמה חודשים אני כבר אנהג עליו...

כמה תמונות:

70661860cg0.th.jpg

p8140438xu5.th.jpg

p8140439cg6.th.jpg

p8140440rk0.th.jpg

p8140442jp9.th.jpg

וזהו בנתיים..אני מקווה לתת חוות דעת על הנהיגה בעצמי בעוד חודש חודשיים:-P

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

רכב מדהים ביופיו לדעתי, נדלקתי עליו. ראיתי אחד כזה בצבע כתום מדהים, וגם הלבן יפהפה.

שניהם היום עם ג'אנטים מצופים כרום שאני רואה שחסר לכם, תוספות כמו סאנרוף אם אני לא טועה ועור מכל מקום.

בכל אופן, תתחדשו. והעיקר שאתם מרוצים. בנוגע לצריכת דלק, זה נורמלי. אל תשכח, זה ג'יפ כבד מאוד, אה וזה פורד...;)

אלעדיקו.

פורסם

מזל טוב, רכב ממש יפה (אבל עדיין בהמה אמריקאית מגודלת, מה יש לאמריקאים עם גודל?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מזל טוב, רכב ממש יפה (אבל עדיין בהמה אמריקאית מגודלת, מה יש לאמריקאים עם גודל?)

מפצים על משהו אחר? :roll:

hummercustomer0vv5.jpg

:lol:

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...