Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שאלה לי לגבי קליאו ספורט,

אני מתאר לעצמי שכמו לא מעט אנשים פה שנמצאים בשלהי "מחשבות" לגבי איזה רכב כדאי לקנות ומה באמת "בא לקנות", השאלה לי היא, איך לא, נוגעת ל"מה בא לי" וזאת הקליאו ספורט (אלפא ירדה מהפרק , יותר מדי סיפורי תחזוקה יקרה נשמעו באזני מחברי מועדון אלפא).

קיצר, לשאלה :

האם לנסיעה מנהלתית (עד כמה שאפשר) של ירידה ועליה מן ההר (כרמל) ונסיעה של פעם בשבוע לאיזור המרכז, הקליאו תתפרק ותאכל לי ימים במוסך וכספים או שלא?

הרבה מכם מכירים את הרכב, אשמח לכל תגובה.

תודה...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

הקליאו הוא רכב מודרני ואין בעייה בשימוש שאתה מתאר שתגרור תחזוקה יוצאת דופן או "התפרקות" כפי שאתה קורא לזה.

באופן כללי תחזוקת הקליאו נידונה באופן נרחב (מאוד) כאן,כדאי לך לבצע חיפוש.

פורסם

זו לא איזו מכונית על איטלקית שאם תיסע איתה ביומיום בפקקים היא תתפרק תוך חודש.

רוב בעלי הקליאו ספורט, לדעתי, עושים בה שימוש יומיומי קבוע ולא מחזיקים אותה רק לסופי שבוע או טיולי מועדון.

אני אישית מחזיק אותה כרכב יחיד.

אמנם נסיעה בפקקים היא לא תענוג גדול אבל גם לא ממש סבל אחרי שהתרגלת למצמד הקשה.

עם תוואי נסיעה כמו שתיארת (עליות וירידות + בינעירוני) אתה אפילו עלול חס וחלילה להינות. (אחד הקטעים החביבים עלי הוא לעקוף את כולם בטיסה בהילוך נמוך+סל"ד גבוה דווקא בעליה שמכוניות נורמליות צריכות להשקיע את כל ההספק כדי להישאר באותה מהירות...)

מבחינת תחזוקה - מן הסתם יותר מיפנית ממוצעת, וסביר שיהיו תקלות, אבל לא איזה מצעד אימה של כל שבוע במוסך.

נושא התחזוקה של הקליאו נידון בפורום די הרבה וגם יש הודעה שלי עם כל עלויות התחזוקה עבור השנה הראשונה שלי עם האוטו.

בפורום אחר היתה הודעה לגבי השנה השניה אם אני זוכר נכון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קראתי את כל הת'רדים הקודמים בנוגע לקליאו ספורט, לכן בעצם שאלתי את השאלה,

מתוך הדברים שנכתבו כאן, הרכב הזה אכן צורך תשומת לב "ארנקית" די גבוהה.

שנית, אחרי שהיו לי בעבר שתי קליאו RSI והוצאתי עליהן (היו חדשות) הררים של כסף על בלאי כזה או אחר, אני חושב שזה רק טבעי לחשוש.

ברור שהשילוב האולטימטיבי של "מתניע נוסע" בלי לשמוע את המילה מוסך יותר מפעם בחצי שנה לטיפול יחד עם רכב ספורטיבי לא קיים (אלא אם כן מדובר במשעממות של טויוטה וכו).

בסה"כ, נסיעה של ירידה ועליה מהר כל יום היא קצת יותר מאמצת מנסיעה מישורית.

השאלה היא אם הרכב הזה לא ירצה יומיים בחודש במוסך, כמו כל רנו שהכרתי עד היום...

פורסם
השאלה היא אם הרכב הזה לא ירצה יומיים בחודש במוסך, כמו כל רנו שהכרתי עד היום...

:shock:

אין לי מושג איך הגעת למצב כזה אבל גם אחרי כל הבעיות "הארנקיות" שדיברת עליהם אתה כנראה תבלה במוסך יומיים בשנה (טיפול + הפתעה) גם אם תטחן לרכב את הצורה כל השנה.

אני מבין שיצא לרכב שם רע בעניין הזה אבל הקטע הוא בעיקר המחירים ולא שהאוטו מתפרק כל יומיים. ממש לא. לדעתי הוא מבקר במוסך לא יותר מספורטיביות אחרות בגילו.

ניר

פורסם

אני נוסע יום-יום בקליאו. 15000 ק"מ בשנה בערך. כמעט שלוש שנים. מעולם לא נתקעתי. היו מספר תקלות שעלותן לא גבוהה ואני חושב שהרכב ביקר במוסך סה"כ 5-6 פעמים בזמן שהוא אצלי (כולל טיפולים). מה שכן יקר יחסית אלו טיפולים גדולים כגון טיימינג, קלאץ' וכדומה.

בכל מקרה ובלי קשר - לא רואה סיבה לקנות קליאו ספורט רק בשביל נסיעה מנהלתית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו כל אחד אחר שמחזיק רכב כזה או אחר, 80 אחוז מכלל הנסיעות שלו היומיומיות הן מנהלתיות, אך גם באותן נסיעות תמיד אפשר למצוא את דקות האושר בשיקיינים כאלו ואחרים.

חוצמזה, למי שמכיר את הכרמל, גם הכביש המפותל שעולה לבית אורן זו דרך להגיע הביתה ואני מכיר עוד כמה שמחזיקים ב"אקזמפלרים" מסגמנטים שונים ש"שומרים על הכושר" שם :wink:

• תוכן חדש...