Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשווה יצור של רכבים עממיים לעומת ייצור של רכבי על. רכבים עממיים מיוצרים בקנה מידה גדול, בפס ייצור שרובו אוטומטי. גם האנשים שלוקחים חלק בהרכבה עושים את זה כמו רובוטים, העיקר שלא ייפגע קצב הייצור. רכבי על מיוצרים בכמויות קטנות מאוד והרכבים צריכים להצדיק את המחיר שלהם. בדיוק מהסיבה הזו הבניה נעשית כמעט כולה בעבודת יד תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר. אם לרנו היה רכב על, תאמין לי שהוא לא היה מיוצר בסביבה דומה לזו של הלגונה.

פורסם
זה לא המפעל של מרצדס, זהו פס הייצור של ה-SLR שנמצא במפעל של מקלארן באנגליה.

הSLR מיוצרת בדרום אפריקה, במפעל שייצרו את הF1 של מקלארן.

פורסם

מרשים מרשים, אבל רואים שעוד לא ראיתם מפעל INTEL לייצור מעבדי מחשב :-)

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אל תשווה יצור של רכבים עממיים לעומת ייצור של רכבי על. רכבים עממיים מיוצרים בקנה מידה גדול, בפס ייצור שרובו אוטומטי. גם האנשים שלוקחים חלק בהרכבה עושים את זה כמו רובוטים, העיקר שלא ייפגע קצב הייצור. רכבי על מיוצרים בכמויות קטנות מאוד והרכבים צריכים להצדיק את המחיר שלהם. בדיוק מהסיבה הזו הבניה נעשית כמעט כולה בעבודת יד תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר. אם לרנו היה רכב על, תאמין לי שהוא לא היה מיוצר בסביבה דומה לזו של הלגונה.

צודק בהחלט.

אגב לרנו יש מכונית על, נכון, לא לכביש רגיל:

רנו F1 .

פורסם
מרשים מרשים, אבל רואים שעוד לא ראיתם מפעל INTEL לייצור מעבדי מחשב :-)

צודק, באינטל מאוד מקפידים בחומרה לעבוד בסביבה נקייה כאשר מפתחים מעבד או מייצרים אותו.

עובדי הייצור לובשים חליפות מיוחדות והחדרים הם דיי אטומים לכניסת ליכלוכים וכו'...

אתם יכולים לראות את הסירטון בעברית פה:

http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526

(המפעל החדש של אינטל בקריית גת).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מייצרים, לא מפתחים. לפיתוח ולנקיון אין שום דבר (למעט עובד/ת הקבלן שמנקה את בנין הפיתוח , בחיפה יקום או ירושלים).

וגם די נקי זו הגדרה עדינה מאוד , הוא מאוד (מאוד!) נקי , משהו בסגנון חלקיק אבל לכל מטר רבוע של אויר (לא זוכר בדיוק את המידות).

אהבתי את הסרטון של VW , חשבתי שאין דבר כזה שלקוח מקבל רכב עם 0 ק"מ על השעון, מסתבר שהגרמנים מלמדים אותנו אחרת.

אז מה קונים? ויירון R8 או SLR?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רק לידע כללי, כבר בשנות ה 70 וה 80 המוקדמות הציגו סטנדרטים בינ"ל בישראל, אחד המפעלים (תדיראן- חטיבת הסוללות) בזמנו מפעל מוביל מאוד בתחומו, התנאים שם היו משהו שלא ראו בארץ בכלל.

אולם לא דאגו לבריאותם של העובדים וחלקם אף חלו בסרטן .

בתור ילד הייתי בא לעבודה של אבא ואני זוכר שממש היה שם נקי ולא נתנו להיכנס רק לסיורים מיוחדים.

הכל סטרילי והמזגן עבד לי הפסקה בכלל.

היצור עבר לידיים סיניות כמו בהרבה תחומים - זול יותר .

מענין .

• תוכן חדש...