Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה עיינתי בפורום לא מעט, והחלטתי שהרכב המתאים לי (נוח, לא צורך יותר מדי דלק, אמין, ורכב שיהיה נוח למכור אותו עוד 3-4 שנים) יהיה פולו או יאריס.

חפשתי בפורום קצת מידע על היאריס 1.5 (ספורט, 3 דלתות), והדבר היחיד שמצאתי הוא השוואה בין יאריס חדשה לפולו, שם טענו שהיתרונות העיקריים של פולו על היאריס הם ESP, 6 כריות אוויר ותיבה ידנית.

אני מחפש לקנות רכב משנתון 2006, ידני- מה שאומר שהתיבה הרובוטית של היאריס לא נוגעת לי, אבל הבנתי שהפולו לעומתה, יותר בטוחה.

האם הפולו גם יותר נוחה? יותר זריזה? (1.6-קרוב לודאי)

האם מה שאמרו על פולו חדשה לעומת יאריס חדשה נכון גם לגבי דגמי 2006?

פורסם

היאריס TS מגיעה רק עם תיבה ידנית והשלדה שלה מצויינת.

בהתלבטות הנ"ל אני הייתי הולך על היפנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
היאריס TS מגיעה רק עם תיבה ידנית והשלדה שלה מצויינת.

בהתלבטות הנ"ל אני הייתי הולך על היפנית.

עידן

השאלה אם הפולו אכן בטיחותית יותר.

אם גם ב 2006 יחס הבטיחות ביניהן היה כפי שתיארתי?

פורסם

יאריס היא כמעט-ספורטיבית, אבל מצליחה להיות גם חסכונית ואמינה מאוד. הפולו לא יותר בטוחה לפי מבחני NCAP, אבל כן - אם יש לה 6 כריות ו-ESP זה יתרון. הפולו לא יותר זריזה וגם לא יותר נוחה (בטח שלא באופן משמעותי). היא כן מרגישה יותר איכותית מבפנים. היאריס לעומתה יותר מהנה לנהיגה. מכאן - הבחירה שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה זה מפתיע אותך, כי יש לפולו 100 סמ"ק יותר? (בערך). מנוע וביצועים זה לא רק נפח.

הפולו מרגישה איכותית יותר כי בנו אותה טוב יותר והשתמשו בחומרים טובים יותר.

חסכון - לא יודע במדויק, תחושה שלי שהיאריס, לא בהפרש גדול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שתי המכוניות הנ"ל הן מכוניות שאפשר למצוא במצב טוב עם מקסימום 18 ק"מ לשנה? (כן, אני יודע שהתשובה בד"כ היא: "אם תחפש טוב טוב טוב")

השאלה אם בד"כ יאריס ספורטיבית ופולו, מודל 2006, ניתנות להשגה עם הדרישות שמניתי?

פורסם

חפש ביד 2. אני מצתרף להמלצה על יאריס TS. לרכב הזה תהיה שמירת ערך הרבה יותר טובה, יהיה קל למכור אותו ובמחיר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תיעזר בסבלנות ואני בטוח שתמצא. יש כאלה שמחפשים רכב שלהם חצי שנה, אבל בסוף מביאים רכב מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי חצי שנה, מפני שכרגע עדיין אין לי את הסכום הדרוש לרכב כזה.

קצת ביאס אותי שאתמול לקוח בעבודה אמר לי שיאריס TS, מודל 2006, לקנות מיד ראשונה, יכולה לעלות לי מעל 100,000.

אם הוא צודק, זה מחיר מופרז.

פורסם

תגיד לו שיקנה לי שתיים. סתם.

האמנם היאריס נמכרת מעל המחירון באלפים בודדים (המחירון גם ככה גבוה), אך לא בכמה עשרות.

אם תחפש טוב, אתה תמצא גם יאריס טי-ספורט מבחורה או מזקן. הרבה קנו אותה כיוון שהיתה זולה ומאובזרת מהדגם הבסיסי.

פורסם

על הנייר, הייתי בוחר ביאריס ללא ספק.

בפועל : תנוחת הנהיגה הגבוהה לא מתאימה לרכב ספורטיבי וממש לא אהבתי אותה. (גם המרחבים האפרוריים בפנים ולוח השעונים המרכזי לא עשו לי את זה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...