Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לעומר:

ניתן להביא לארץ רכב בצבע "כתום" (Magma Orange Fahrenheit / LD2C / MY07)?

תלוי באיזה דגם מדובר.. (רכב? גולף? פולו? ג'טה? איזה..?).

אני יכול לעשות בירור.. יכול ליהיות שיהיה אפשרי בהזמנה מיוחדת..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תודה רבה על הלינקים, אכן הרבה יותר טוב לראות את זה ככה (אצל המשתמש) מאשר בקטלוגים משופצרים או לוחות של צבעים.

איזה צבע של רכב יש לך?

אתה מכיר את הצבעים האלו על רכבים? ואם כן, איך הצבעים נראים לעין הערומה? כמו בתמונות? איך הם עומדים בקשיי היומיום?

קבל כמה דוגמאות בצבע:

Pearl Blue

Tornado Red

Shadow Blue

לא מצאתי - Sunset Red

New River Blue - גולף פלוס

Graphite Blue

רובן לא תמונות של גולף פלוס, אבל של VW, ולכן תוכל לקבל מושג איך זה נראה.

קישור לצבעים נוספים (בתחתית העמוד).

שאלה לעומר:

ניתן להביא לארץ רכב בצבע "כתום" (Magma Orange Fahrenheit / LD2C / MY07)?

פורסם
תלוי באיזה דגם מדובר.. (רכב? גולף? פולו? ג'טה? איזה..?).

אני יכול לעשות בירור.. יכול ליהיות שיהיה אפשרי בהזמנה מיוחדת..

כרגע רק ברמת העיקרון.

אני מניח שמדובר בגולף, לא מחר, יתכן ואחכה להיברידי. לפני 10 חודשים רכשתי את ה-TSI, והפאסאט הגיעה לגיל המכובד, 6, אז אני מתחיל לאסוף $$.

איזה צבע של רכב יש לך? אתה מכיר את הצבעים האלו על רכבים?

הצבע שלי נקרא sage green, ואכן כל נגיעה רואים, בעיקר את המכות הקטנות של פתיחת דלתות. מבחינת צבירת לכלוך זה קצת יותר טוב משחור.

אני לא מכיר את הצבעים על רכבים, אבל אם יש באפשרותך להחנות את הרכב בחנייה מרווחת, עדיף מקורה, זה מעולה. גם אם לא, ווקס (מאיכות טובה) פעמיים-שלוש (כל המרבה הרי זה משובח) בשנה ישמור על הצבע.

מצ"ב תמונה ייצוגית של הרכב שלי.

tsi1.jpg

tsi2.jpg

פורסם

אני קניתי סיויק בצבע Tango Red Pearl (בורדו מטלי) משתי סיבות:

1) חשבתי יותר על מה שיש בפנים. לא רציתי בפנים צבע בהיר (בז') מפני שזה מתלכלך די מהר וניקוי בדים בהירים בדלתות וכו' זה לא דבר הכי נעים. ואילו הפנים העפור כהה (כמעט שחור) שלא ראים עליו את הליכלוך, לטעמי נראה יפה עם צבע אדם כהה (בורדו)

2) ניתן להוציא הנחה על צבע אדום. למרות שלטעמי הוא יפה, כנראה בקושי נמכר בתור חדש.

בעבר היה לי רכב בצבע ירוק כהה מטלי. לא שסבלתי ממנו ולא קיניתי בבעלי הרכבים הבהירים. אומנם אכן היה צריך יותר להזהר משריטות ולהקפיד על וקס-פוליש מדי שנה. אבל בכל זאת צבע שחור נראה לי קצת מוגזם. אולי הכל תלוי ברכב....

פורסם

קיים פרמטר משמעותי הרבה יותר לגבי הטמפרטורה ברכב-

צבע הריפודים!

ריפודים בהירים משפיעים הרבה יותר על הטמפרטורה הפנימית לעומת הצבע החיצוני.

\אבל הם מתלכלכים יותר מהר ונראים לפעמים פחות טוב

כשאני נכנס לפוקוס הירוקה עם הריפודים הכהים שלי אני חוטף מכת חום הרבה יותר גרועה מבסיויק השחורה עם הריפודים הבהירים

לנו בבית יש סיויק שחורה עם רופודים בצבע קרם, בהתחלה היה לי קשה ל"אכול" את זה

היום חצי שנה אחרי אני מאוד אוהב את השילוב!

שלא נדבר על הרכב...

פורסם

הצבע שלי נקרא sage green, ואכן כל נגיעה רואים, בעיקר את המכות הקטנות של פתיחת דלתות. מבחינת צבירת לכלוך זה קצת יותר טוב משחור.

הצבע שלך נראה ממש טוב.

רק באמצ חבל שכמו שאמרת, כל נגיעה רואים.

לצערי (או שמחתי) אני לא אחד שמשועבד לרכב ולא מתכוון לתכנן כל נסיעה בהתאם לחנייה וכו' ולכן מעדיף לבחור צבע יותר "עמיד".

אני קניתי סיויק בצבע Tango Red Pearl (בורדו מטלי)

קנית כבר רכב סוף סוף?!

ברוך השם!

תתחדש!

התחלתי לחשוב שטרם המציאו את הרכב בשבילך..

פורסם
תודה! למדתי כאן בפורום הרבה דברים ואשמח להתחלק ברשמים מההיבריד. זה עדיין רכב נדיר' date=' יתכן ויהיה מעניין למישהו ללמוד מנסיוני.[/quote']

וואו גדול :beerchug: תתחדש ותהנה סוף סוף ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ד"ר פוליצ'וק, תתחדש!

יש לך רכב מעניין. נשמח לקרוא שרשור על רשמים שלך מהרכב. מאוד מעניין עד כמה בפועל הרכב חסכוני בדלק. לא ברור לי עיניין איך נטענת הסוללה כשאתה נניח נוסע באוטוסטרדה. אם היא נגמרת אתה הרי נשאר עם מנוע בנזין, מה צריכה אז?

במילים אחרות, אם תרצה לפתוח שרשור של רשמים שלך מהרכב, נשמח מאוד לשאול אותך כמה שאלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שוב תודה!

וכן. מרצה בכיר במרכז אוניברסיטאי אריאל. האים גרמתי לספקות?

ואני חשבתי שאנוכי הד"ר היחידי שמקשקש בפורום העוסק בעולם הרכב.

אבל יש לי זכות ותיקים :-)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
באיזה רכב ספיציפי מדובר?

אולי אני אפתיע אותך עם עוד צבעים שאתה לא מודע שהם כן קיימים בארץ ואולי לא קיימים במלאי הארצי כרגע (ולכן אולי לא העלו לך אותם כלל..) .

לפי הקודים שהעלת אני מנחש שזאת גולף/פלוס - תקו אותי אם אני טועה...

עומר, יש חדש? מוכן להפתיע?

• תוכן חדש...