Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיית רעידות בפג'ו 205 89 1400.

כשאני עומד במצב סרק המנוע 2 שניות עובד טוב וכחצי שניה רועד, וככה בצורה מחזורית.

על מה צריך להסתכל? מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לפי דעתי זה פלאגים או חוטי הצתה. יכול להיות שדיסטריבוטור גם אשם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם יש לך צ'וק ידני, משוך אותו קצת, (לא הרבה ,כי הרכב יחנק ויכבה) , אם המצב משתפר, הבעיה כנראה בקרבורטור.

אם לא משתנה, יש לגשת לבעל מקצוע לאבחן, שכן, יכול להיות חוטי הצתה, או מצת פגום, או בעיה חשמלית אחרת, אולי גם מכנית, בכל אופן, אם הצ'וק ידני, זו בדיקה של שניות שאומרת הרבה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אכן הצ'וק ידני, ואכן כשאני מושך אותו המצב משתפר, מאוד משתפר, אפילו כשזה קצת.

שיפוץ קרבורטור אמור לעזור? אני במילא מתכנן לבקר אצל צביקה כשיהיה לי ירוקים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז כמו שאמרתי נסעתי לצביקה בסוף (משדרות לנתניה), נסיעה של 117 ק"מ (לפי הGPS) עם פקקים איומים ושיא החום השתלמו בסוף.

שיגעתי את צביקה קצת כי אמרתי לו שאגיע בשעה מסויימת והגעתי באיחור דיי גדול בגלל הפקקים.

בסופו של דבר הגעתי, איך שהגעתי צביקה אמר שלום ופתח את המכסה מנוע, בדק כמה דברים דברים וישר איבחן כמה תקלות, אז נעבור על הרשימה של הדברים שסודרו אחרי הטיפול:

הסל"ד בסרק סודר, היה גבוהה מדי

חלק כל שהו שהיה קשור לקרבורטור לא היה מחוזק טוב

מגבר טורים חובר מחדש, היה מנותק, ולא הבנתי למה תמיד כשהייתי מדליק מזגן הרכב היה רועד כמו לא יודע מה

דיאפרגמה הוחלפה לחדשה כשהקודמת הייתה תקולה

הקרבורטור נוקה מכל מיני חלקים שנכנסו לקרבורטור

ריח של דלק נעלם מתא הנוסעים

רעידות שציינתי בתחילת השרשור נעלמו

הצו'ק כוון מחדש, עכשיו הוא עובד כמו שצריך לעבוד

המנוע עובד שקט ויפה

וכמובן שהקרבורטור עבר ניקוי בחומר ייעודי, שיפוץ מלא וכיוון מחדש.

כמו כן צביקה דאג להסביר לי איך הקרבורטור עובד, ואפילו הסביר לי איפה עוד יש לי בעיות במנוע ללא קשר לקרבורטור על פי הנסיון שלו, שכללו מכלול שהיה אחראי על וואקום כל שהו שדרש החלפה, ותושבת מנוע שגמרה חייה.

צריכה לפני הטיפול עמדה על 12-13 ק"מ לליטר, אחרי הטיפול נמדדה על 16-17 ק"מ לליטר.

כמובן שגם צביקה דאג שאגיע לבית וחיכה לעידכון, ואפילו עזר לי טלפונית להבין את בעיות החום מנוע שהיו לי.

לסיכום אחלה עבודה, ממש מושקעת! רואים שצביקה עושה את זה מכל הלב ובחיבה רבה למקצוע! ועוד עם מחיר שנח לכל כיס.

תודה רבה לצביקה!

פורסם

איזה כייף לשמוע על ביקור מוסך שהולך כל כך כייפי וטוב.

כן ירבו.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...