Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחנן לסוע לאילת עם הפג'ו 205 שנת 88 מנוע 1400 שלי

רציתי לברר עם בזמן הנסיעה הארוכה הזאת אני יקצר את היוניט של הרדיאטור כדי שהמאוור יעבוד כול הנסיעה.

זה יעזור?...נגד התחממות הרכב

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
אני מתחנן לסוע לאילת עם הפג'ו 205 שנת 88 מנוע 1400 שלי

רציתי לברר עם בזמן הנסיעה הארוכה הזאת אני יקצר את היוניט של הרדיאטור כדי שהמאוור יעבוד כול הנסיעה.

זה יעזור?...נגד התחממות הרכב

כשתגיע לאילת תצתרף בבקשה לצוות בידור של אחד המלונות.

פורסם

אם יש לך בעיית התחממות, אל תסע ככה לאילת. פנה למוסך, סדר בעיות של רכב בכלל ומערכת קירור בפרט וסע אחרי לאין שאתה רוצה בראש שקט.

בכל מקרה, אם אתה נוסע לאילת, קח איתך לדרך כלים בסיסיים, שמן, נוזל קירור ואולי גם כמה צינורות חדשים בגדלים שונים להחלפה במקרה חירום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי דעתי המערכת קירור במצב טוב...החלפתי משאבת מים לחדשה...האוטו לא מראה סימנים של התחממות.

יש לי רק שאלה אחת בזמן עמידה נדלקים לי המאווררים של הרדיאטור אחרי כמה זמן עמידה הם אמורים להתכבה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

המאוורים יתכבו כשהרכב יגיע לטמפרטורה , שיוניט מאוור מתוכנן אליה.

מערכת הקירור אצלך תקינה, אל תחפש תקלות מתחת לאדמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש אפשרות לבדוק שהמנורה והיוניט של הרדיאטור עובדים באמת?

כי יכולת להיות באמת אפשרות שהמנורה נשרפה או לא עובדת?

פורסם

על איזה מנורה אתה מדבר?

אם המאווררים נכנסים לעבודה, אז מה הבעיה?

אם הרכב שומר על טמפ' מסויימת ולא מתחמם יתר על המידה הכל תקין,

אם אתה מתעקש לבדוק את תקינות המאוורר החשמלי ( אם יש לך כזה) אז פשוט תעצור את פעולת המאוורר המכני (שוב אם יש לך כזה) כשהרכב כבוי תניע את הרכב המאוורר המכני לא יעבוד, הרכב יתחיל להתחמם בצ'יק ואז תראה אם הוונטה החשמלית נדלקת מתי שהוא, אם כן (בד"כ כשהחום מנוע עומד על חצי) אז הכל תקין אם לא אז יש בעיה כלשהיא,

אבל למעשה אתה טוען שהכל תקין אז הבדיקה הזו היא רק לוודא ללא צל של ספק שהכל תקין,

בנוסף:

שם לב שאין שמן על הרצועה של משאבת המים שהיא לא תחחליק ותגרום לסרקולציה ירודה ,

כמו כן וודא שהטרמוסטט נפתח והצינורות של הראדיאטור חמים במידה שווה ,

אחרי נסיעה עם הרכב וכשהוא כבוי אבל עדין חם גע ברשת הראדיאטור לכל אורכה ושם לב לאזורים חמים יותר ומים פחות , במידה ויש הבדלים בחום , משמע ראדיאטור סתום \סתום חלקית גש לבצע ניקוי, התבונן מיתחת לרכב אחרי נסיעה ואחרי שעמד במשך לילה שלם ושם לב לשלוליות או נזילות למינהן מיתחת לרכב,

אם כל זה תקין אין לך מה לדאוג, תניע וסע לשלום.

(בנוסף אם אתה ממש רוצה לחפור לעומק אז כשהרכב עובד תראה אם יוצאות בועות מהמים בראדיאטור אם כן אז יש סדק בראש מנוע או אטם מנוע פרוץ וזה יגרום להתחממות יכרת של הרכב , אבל עזוב זה כבר היסחפות)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK , בפזו לא קיים מאוור מכני כמו בסובארו, קיים רק מאוור חשמלי בעל שני מהיריות.

ברכבו רכבי הפזו לא קיים שעון חום, הדקדקנים מרכיבים שעון כזה.

אך קיימת נורת אזהרה(סטופ), הנידלקת בעת בעיית חום יתר, ו/או בעיית לחץ שמן נמוך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...