Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מכוני השבוע עמר לי שהמנוע ברכב מנפאח

230000 ק"ם פאסאט , מוזר לי!?

רציתי ליבדוק, אני מישתמש בשמן 10/40 חצי סינטטי "דלק", אך אני יכול להקל על המנוע כדי שיעשן פחות

אני משלים כל חודשיים.

תודה

פורסם

אם המכונאי טוען, שהמנוע מנפח והוא אכן צודק באבחנתו, ימיו של המנוע שלך ספורים.

אם אני הייתי מקבל חו"ד כזו הייתי הולך להתייעץ לפחות עם עוד מוסך אחד

במיוחד כיוון שעלות החלפת/שיפוץ מנוע אינה זולה ויכולה להגיע בקלות למחיר שאולי כבר לא יהיה לך שווה להשקיע אותו.

פתרון זמני: להוסיף תוסף שמן דבש ולנסוע עד שהמנוע ימות או לעבור להשתמש בשמן בצמיגות שונה- שני אלו רק ידחו את הקץ מי יודע בכמה זמן אבל לא פיתרון לטווח ארוך.

שני פתרונות לטווח ארוך באם הנך רוצה להמשיך להחזיק את הרכב: שיפוץ מנוע כללי (אוברול) או החלפת המנוע הקיים למנוע מייבוא/פירוק מקומי.

הפתרונות נכונים במידה ואכן אבחנת המכונאי מדוייקת.

אל תשכח שיש לא מעט עבודה כולל החלפת טיימינג קומפלט עם מותחנים ומחזירי שמן,משאבת מיים,צריך לבדוק שמשאבת השמן מתפקדת,כדאי לפרק רדיאטור ולשלוח לניקוי יסודי אלא אם הוא חדש,כדאי מאוד להחליף טרמוסטט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום רב

מכוני השבוע עמר לי שהמנוע ברכב מנפאח

230000 ק"ם פאסאט , מוזר לי!?

רציתי ליבדוק, אני מישתמש בשמן 10/40 חצי סינטטי "דלק", אך אני יכול להקל על המנוע כדי שיעשן פחות

אני משלים כל חודשיים.

תודה

חלחלחלחלחלחלחל

• תוכן חדש...