Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:שלום לכולם:lol:

יש לי מספר שאלות :

מהו השמן+מים המומלצים לאוטו?

היכן ניתן להשיג רק את הזכוכית של המראה (שמאל).

אני זקוק גם לזוג בוכנות אחוריות לדלת המטען -החמישית-הדלת צונחת (לא חייב מקורי).

אני מעוניין בישור קו אצל מוסך (תל-אביב) שמבין במכוניות אלו ולא בהכרך מורשה. בלי מריחות וניפוחי מחיר.

יש המלצות??? יש לכם טיפים מיוחדים?

תודה לעונים והעונות, שבת שלום.

פורסם

לגבי מראה - אני חושב, שלא ניתן לקנות רק את הזכוכית.

לך לפירוקיה, וחפש שם מראה, שהפלסטיק שלה שבור והזכוכית שלמה. ימכרו לך אותה בגרושים, פרק את הזכוכית ותעביר לשלך.

לגבי הבולמים לדלת אחורית - פרק את אחד הבולמים, וגש איתו לכל חנות חלפים. אם אין להם במלאי, הם יזמינו לך לפי דוגמא.

מחיר סביר -150- 200 ש"ח לזוג.

פורסם

לגבי מראה עדיף תקנה חדשה לא מקורית צריכה לעלות בסביבות 200 - 250 ש"ח. אולי פחות צריך לברר.

תבדוק ברח' יצחק שדה אצל הפרסי או צנטרל חלקי חילוף.

שמן חצי סינטטי 10W/40 ונוזל קירור לונג לייף ורוד.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

היי.

תתחדש! שיהיה במזל.

עכשיו, קצת סדר. כותרת יש לרשום על פי הכללים, גם גודל הפונטים שלך אינו תקין.

הנה, כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...