Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצובישי סופר לנסר 93, והמערכת החשמל המשנית קרסה ז"א שהפנס של התקרה/בגז', הרדיו דיסק, והשעון לא פועלים, ויש בעיה בהנעלה, לפעמים נועל, לפעמים לא. יש מצב שאני עשיתי קצר במשהו כי שיחקתי קצת בחוטים של הנורה, אבל מה בדיוק יכול להתקלקל שם? כמה זה עולה? בבקשה תענו כי המערכת(אודיו) לא פועלת ומשעמם שם נורא.

פורסם

נראה בסהכ כבעיה בנתיך שנשרף.

יש לבדוק את הנתיך של האור הפנימי/רדיו,/(את כולם), ולהחליף ככל שצריך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אני לא טועה כל מה שתיארת לא תקין זה קיים על אותו הנתיך אם הדבר סובל דיחוי אני יהיה ליד תוכנה שלי בעוד יום בערך אומר לך בדיוק איזה נתיך עליך להחליף, מה שכן אין לך כל בעיה לחפש עם מנורת ביקורת ולמצוא בדיוק את הנתיך השרוף.

לגבי הנעילה אני בספק אם קיים קשר לעיניין מה שכן יכול להיות התעסקת עם שני הדברים באותו הזמן ועשית נזק בשניהם כיוון שהקשר היחיד שקיים אם בלל לנעילה זוהי הנורה אשר מקבלת מינוס ממקרו סווצים בדלתות אשר האזעקה מחוברת אליהם בכדי שתדע האזעקה אם פתחו דלת.

פורסם

תודה לכולם על העזרה אבל כמה נתיך כזה עולה ?(בטח גרושים לא ?) ומאיפה מסיגים?? והסתכלתי שם מצאתי הבדל בי הצבעים,ומספרים כמו עשרים ו עשר לא ראיתי בדיוק מה יש שם היה חושך.ולא היה לי כוח להסתכל עוד פעם, רק אם תגידו לי בדיוק איזה להחליף, אני אהיה אסיר תודה.

פורסם

ההודעות לא ברורות ולא מובנות. השתמש בתצוגה המקדימה לפני שאתה מפרסם הודעה וקרא אותה שוב.

אם ברצונך "לדקור" את הנתיך הספציפי, פתח ספר רכב ובדוק מה נראה הגיוני. אם לא הוצא אותם אחד אחד ובדוק מי שרוף.

ניתן לקנות נתיכים בחנויות חלפים לרכב, אוטו דיפו וחנויות אביזרי חשמל לרכב. מחירם אכן גרושים לרוב.

• תוכן חדש...